1. Welcome to Bear Country! Down a sunny dirt road lives a family of bears -- Papa Bear, Mama Bear and Small Bear.欢迎来到熊王国!在熊王国的一条洒满阳光的土路上,住着幸福的熊熊一家:熊爸爸,熊妈妈和小熊。2. They live in a big tree. It is a
小学一年级英语短文篇1 Jim's family A picture is on my desk. This is a picture of Jim's family. The man is Jim's father. A woman is behind Jim. She is his mother. They are teachers. A girl is in the picture, too. She is Jim's sister. Her name is Kate Green....
Many butterflies were crazy about the flowers. They were dancing and flying on the flowers happily.As we enjoyed the scenery, we began to catch the butterflies. I saw a butterfly on a flower. I stretch out my hands quietly. A butterfly was in my hands. Oh! It tickled me....
Nancy knew that she had to buy a car. So she called up the Honda dealer. She talked to a salesman who spoke her language. She told him that she wanted to buy a new car if he could come over to pick her up. The salesman said he would be right over.2.五年级小学生阅...
1.小学六年级英语阅读小短文 A Crow and a Fox One day a crow (乌鸦) finds a piece of meat. She picks it up in her mouth and flies to a tall tree. She is just going to eat the meat when a fox sees her. He comes and stands under the tree and says, “How pretty yo...
( ) 1. Jack was very angry.( ) 2. Jack wasn’t ill in bed.( ) 3. The teacher was sorry to hear that Jack’s father was ill.( ) 4. The teacher knew that Jack was speaking at last (最后).参:1-4 F F F T 3.小学三年级英语阅读理解及答案 篇三 读短文,...
三年级题目答案及解析答案:1.C 2.B 3.A解析:第1题:根据短文“Miss Li: Good morning. Are you Wang Bing? Liu Tao: No, I'm not. I'm Liu Tao.”可知,他不是王兵,所以回答是否定的,用“No, he isn't.”,选C。第2题:由“Liu Tao is a good boy. He meets Miss Li...
小学英语阅读理解及答案 下面是我收集的小学的英语阅读理解练习题以及参,有兴趣的朋友可以阅读参考一下哦!第一篇:See a Doctor Mother: Good morning,Doctor!Doctor: Good morning, Mrs Brown. What’s wrong with your son,John?Mother: He looks ill.Doctor: Hello,John.How do you...
小学英语短文篇一 My childhood was happy with my mother's love. In my young heart, my mother was strong and healthy, and never got sick. She took me to the kindergarten and home every day, in spite of rain and wind.But one day, after we got home from the kindergarten, ...
小学四年级英语阅读理解及参篇一 My name is Li Fang. I have a new friend. Her name is Linda. She lives in New York. Linda is eleven years. She likes playing chess. My hobby is playing chess, too. She often goes to school by bus. Her mother is a doctor. She goes...