最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

高中英语阅读回答问题

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-24 16:48:29
文档

高中英语阅读回答问题

⾼中英语阅读回答问题⾼中英语阅读回答问题以下是⼩编跟⼤家分享的关于⾼中英语阅读回答问题的练习题,有兴趣的朋友可以阅读练习⼀下哦!第⼀篇:AlmosteverybodyinAmericawillspendapartofhisorherlifebehindashoppingcart(购物⼿推车).Theywill,inalifetime,pushthechrome-platedcontraptionsmanymiles.Butfewwillknow-oreventhinktoask-whoitwa
推荐度:
导读⾼中英语阅读回答问题⾼中英语阅读回答问题以下是⼩编跟⼤家分享的关于⾼中英语阅读回答问题的练习题,有兴趣的朋友可以阅读练习⼀下哦!第⼀篇:AlmosteverybodyinAmericawillspendapartofhisorherlifebehindashoppingcart(购物⼿推车).Theywill,inalifetime,pushthechrome-platedcontraptionsmanymiles.Butfewwillknow-oreventhinktoask-whoitwa
⾼中英语阅读回答问题

⾼中英语阅读回答问题

  以下是⼩编跟⼤家分享的关于⾼中英语阅读回答问题的练习题,有兴趣的朋友可以阅读练习⼀下哦!

  第⼀篇:

  Almost everybody in America will spend a part of his or her life behind a shopping cart(购物⼿推车).They will, in a lifetime, push the chrome-plated contraptions many miles. But few will know-or even think to ask-who it was that invented them.

  Sylvan N. Goldman invented the shopping cart in 1937. At that time he was in the supermarket business.

  Every day he would see shoppers lugging (吃⼒地携带) groceries around in baskets they had to carry.

  One day Goldman suddenly had the idea of putting baskets on wheels. The wheeled baskets would make shopping much easier for his customers, and would help to attract more business.

  On June 4,1937,Coldman's first carts were ready for use in his market. He was terribly excited on the morning of that day as customers began arriving. He couldn't wait to see them using his invention.

  But Goldman was disappointed. Most shoppers gave the cart a long look, but hardly anybody would give them a try.

  After a while, Coldman decided to ask customers why they weren't using his carts." Don't you think this arm is strong enough to carry a shopping basket?"one shopper replied.

  But Coldman wasn't beaten yet. He knew his carts would be a great success if only he could persuade people to give them a try. To this end, Goldman hired a group of people to push carts around his market and pretend they were shopping! Seeing this, the real customers gradually began copying the phony (假冒的)customers.

  As Goldman had hoped, the carts were soon attracting larger and larger numbers of customers to his market. But not only did more people come-those Who came bought more. With larger, easier-to- handle baskets, customers unconsciously bought a greater number of items than before.

  Today's shopping carts are five times larger than Goldman's original model. Perhaps that's one reason Americans today spend more than five times as much money on food each year as they did before 1937-before the coming of the shopping cart.

  1. The underlined words"chrome-plated contraptions" in Paragraph 1 refer to ____, ( no more than 3 words)

  _______________________________________________________________________________________

  2. What was the purpose of Goldman's invention? ( no more than 10 words)

  _______________________________________________________________________________________

  3. Why was Goldman disappointed at first? ( no more than 10 words)

  _______________________________________________________________________________________

  4. Why did Goldman hire people to push carts around his market? ( no more than 10 words)  _______________________________________________________________________________________

  5.What do you think of Goldman? Please give your reasons. ( no more than 20 words)

  _______________________________________________________________________________________

  第⼆篇:

  [1] Jean Paul Getty was born in 12 in Minneapolis, Minnesota. He became a millionaire when he was only 24. His father was wealthy, but he did not help his son. Getty made his millions alone. He made his money from oil. He owned Getty Oil and over 100 other companies. The Fortune magazine once called Getty “the richest man in the world.”

  [2]But money _________. He married five times and divorced five times. He had five children but spent little time with them. None of Getty’s children had very happy lives.

  [3]Getty loved to make money and loved to save it. In spite of his great wealth, Getty was a miser. Every evening, he wrote down every cent he spent that day. He even put pay telephones in the guest’s bedrooms in his house so he could save money on phone bills.

  [4] In 1973, kidnappers took his 16-year-old grandson, and demanded a large amount of money for his safe return. Getty’s son asked his father for money to save his child. But Getty refused. The kidnappers were merciless and Getty’s son made repeated requests for help from his father. Finally, Getty agreed to lend the money, but at 4 percent interest.

  [5] Getty started a museum at his home Malibu, California. He bought many important and beautiful pieces of art for the museum. When Getty died in 1976, the value of the collection in the museum was $1 billion. He left all his money to the museum. After his death, the museum grew in size. Today it is one of the most important museums in the United States. Getty made a large fortune in his life, but he gave his money to the art world because he wanted people to learn about and love art.

  76. What is the main idea of Paragraph 1? (no more than 8 words)

  ____________________________________________________________________________

  77. Fill in the blank in Paragraph 2 with proper words. (no more than 7 words)

  ____________________________________________________________________________

  78. Explain the underlined sentence in Paragraph3.

  ________________________________________________________________________________________

  79. What did the kidnappers do to Getty’s family (no more than 10 words)

  _______________________________________________ _________________________________________

  80. What does the author want to tell us about Getty in the last paragraph? (no more than 10 words)

  ________________________________________________________________________________________

  >>>>>>参<<<<<<

  第⼀篇:

  1. shoppjng carts

  2. It was to make shopping easier and attract more business.

  3. Because few customers used his carts.

  4. Because he wanted to promote his shopping carts.

  5. He was a smart businessman. He invented the shopping cart and made it accepted by customers./He was smart but he shouldn't have used tricks to attract customers.

  第⼆篇:

  76.【答案】Jean Paul Getty made a fortune by himself.  【解析】段落主旨⼤意题。第⼀段没有主旨句,但是通过对整段内容的把握,我们可以看出,Jean Paul Getty挣了很多钱,但是靠⾃⼰努⼒的结果,没有靠⽗亲的帮忙。

  77.【答案】didn’t bring happiness

  【解析】第⼀个词是but,与前⽂形成转折关系,第⼀段说Getty很有钱,但是第⼆段中说他结了5次婚,离了5次婚,并且他的.孩⼦也都不快乐,所以应该填钱没有带来幸福。

  78.【答案】Although he was wealthy, he wanted to save every cent./he didn’t want to waste money./he was mean.

  【解析】本题是⽤英语“解释”,⽽不是⽤中⽂“翻译”,关键是短语“in spite of”,尽管的意思, “miser”通过下⽂中他的⾏为可以看出来他是个“⼩⽓⿁”。

  79.【答案】They took Getty’s grandson for money.

  【解析】对原⽂“kidnappers took his 16-year-old grandson, and demanded a large amount of money for his safe return.”的简化,精简到10个字之内就可以了。

  80.【答案】Getty contributed a lot to the art world.

  【解析】最后⼀段中介绍了Getty对他创⽴的艺术博物馆的贡献,从⽽说明他对艺术做出了巨⼤的贡献。

【⾼中英语阅读回答问题】相关⽂章:

06-26

11-02

07-17

06-27

10-27

10-07

10-26

10-01

11-03

11-23

文档

高中英语阅读回答问题

⾼中英语阅读回答问题⾼中英语阅读回答问题以下是⼩编跟⼤家分享的关于⾼中英语阅读回答问题的练习题,有兴趣的朋友可以阅读练习⼀下哦!第⼀篇:AlmosteverybodyinAmericawillspendapartofhisorherlifebehindashoppingcart(购物⼿推车).Theywill,inalifetime,pushthechrome-platedcontraptionsmanymiles.Butfewwillknow-oreventhinktoask-whoitwa
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top