最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

2018英语七选五真题

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-24 20:53:30
文档

2018英语七选五真题

1.【2018·全国卷I】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Colorisfundamentalinhomedesign—somethingyou’llalwayshaveineveryroom.Agraspofhowtomanagecolorinyourspacesisoneofthefirststepstocreatingroomsyou’lllovetolivein.Doyouwantaroomthat’sfulloflife?Profes
推荐度:
导读1.【2018·全国卷I】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Colorisfundamentalinhomedesign—somethingyou’llalwayshaveineveryroom.Agraspofhowtomanagecolorinyourspacesisoneofthefirststepstocreatingroomsyou’lllovetolivein.Doyouwantaroomthat’sfulloflife?Profes
1.【2018·全国卷I】

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Color is fundamental in home design — something you’ll always have in every room. A grasp of how to manage color in your spaces is one of the first steps to creating rooms you’ll love to live in. Do you want a room that’s full of life? Professional? Or are you just looking for a place to relax after a long day?____36____, color is the key to making a room feel the way you want it to feel.

Over the years, there have been a number of different techniques to help designers approach this important point.____37____, they can get a little complex .But good news is that there’re really only three kinds of decisions you need to make about color in your home: the small ones, the medium ones, and the large ones.

____38____. They’re the little spots of color like throw pillows ,mirrors and baskets that most of us use to add visual interest to our rooms .Less tiring than painting your walls and less expensive than buying a colorful sofa ,small color choices bring with them the significant benefit of being easily changeable .

Medium color choices are generally furniture pieces such as sofas, dinner tables or bookshelves ____39____. They require a bigger commitment than smaller ones, and they have a more powerful effect on the feeling of a space.

The large color decisions in your rooms concern the walls, ceilings, and floors .Whether you’re looking at wallpaper or paint, the time, effort and relative expense put into it are significant.____40____.

A. While all of them are useful 

B. Whatever you’re looking for 

C. If you’re experimenting with a color 

D. Small color choices are the ones we’re most familiar with 

E. It’s not really a good idea to use too many small color pieces 

F. So it pays to be sure, because you want to get it right the first time 

G. Color choices in this range are a step up from the small ones in two major ways

【文章大意】本文是一篇说明文。文章讲述了室内设计中颜色的选择问题。

36.B  【解析】36题以逗号结尾,后面另起一个简单句,可以从句子结构排除D、E、F、G项。根据前文的三个问句可知,此处是从中选择一种。故选B(不管你寻找哪一种)    。    

37.A  【解析】前文:在过去的许多年里,有许多技术帮助设计者实现这一要点;下文:它们有点复杂。所以A(然而他们都很有用)承上启下。符合题意。

38.D  【解析】本空是一个主题句,总说选择小颜色是我们很熟悉的方法。后文分说小颜色的具体用途。故选D。

39.G  【解析】根据前文“中型颜色选择通常是指一些例如沙发,餐桌或者书架等家具的颜色选择”接着表明这种范围的颜色选择是对小型颜色选择在两种方式上的进一步提示,故选G。

40. F  【解析】前文the time, effort and relative expense put into it are significant你所付诸的时间、精力和相关的费用是巨大的。后文F那肯定是值得的,因为你想第一次把它弄好。故选F。

2.【2018·全国卷II】

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

If you are already making the time to exercise, it is good indeed! With such busy lives, it can be hard to try and find the time to work out. ___36___ Working out in the morning provides additional benefits beyond being physically fit.

Your productivity is improved. Exercising makes you more awake and ready to handle whatever is ahead of you for the day.___37___

Your metabolism(新陈代谢) gets a head start. ___38___ If you work out in the mornings, then you will be getting the calorie(卡路里)burning benefits for the whole day, not in your sleep.

___39___ Studies found that people who woke up early for exercise slept better than those who exercised in the evening. Exercise energizes you, so it is more difficult to relax and have a peaceful sleep when you are very excited.

___40___ If you work out bright and early in the morning, you will be more likely to stick to healthy food choices throughout the day. Who would want to ruin their good workout by eating junk food? You will want to continue to focus on positive choices.

There are a lot of benefits to working out, especially in the mornings. Set your alarm clock an hour early and push yourself to work out! You will feel energized all day long.

A. You will stick to your diet.

B. Your quality of sleep improves.

C. You prefer healthy food to fast food.

D. There is no reason you should exercise in the morning.

E. You can keep your head clear for 4-10 hours after exercise.

F. After you exercise, you continue to burn calories throughout the day.

G. If you are planning to do exercise regularly, or you’re doing it now, then listen up!

【文章大意】这是一篇说明文。列举了早晨锻炼对人体的四条好处,号召人们早点起床,进行身体锻炼。

36.G  【解析】根据空前的内容“生活忙碌没有时间锻炼”和空后的内容“晨练除了身体健康之外,还能带来其他好处”,下文接着列举了晨练的其他好处。由此可知,此处缺一个承上启下句。G项中then listen up!(那么请仔细听!)很好的起到了承上启下的作用。故选G。

37.E 【解析】根据上一句Exercising makes you more awake(锻炼能让你更清醒),E项(你可以在运动后保持头脑清醒4-10个小时。)是对上一句的进一步解释。故选E。

38.F 【解析】空前句子是本段的主题句,晨练是新陈代谢的开始,空后句子说如果晨练,则你会得到卡路里一整天都在燃烧的益处,F项(锻炼之后,你一整天都在燃烧卡路里。)是空后句子的根据,空后句子是对F项的进一步延伸。故选F。

39.B 【解析】此处缺一个主题句。空后句子解释了早起锻炼的人比晚上锻炼的人睡得更好。B项(你的睡眠质量提高了。)是对后面内容的总述。故选B。

40.A 【解析】根据空后句子“If you work out bright and early in the morning, you will be more likely to stick to healthy food choices throughout the day.(如果你在早晨锻炼身体,你将更有可能坚持健康的食物选择。)”,A项(你将坚持你的饮食。)符合本段内容,是主题句,起到统领下文的作用。故选A。

3.【2018·全国III】

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Before there was the written word, there was the language of dance. Dance expresses love and hate, joy and sorrow ,life and death, and everything else in between.

___36___We dance from Florida to Alaska, from north to south and sea to sea. We dance at weddings, birthdays , office parties and just to fill the time.

“I adore dancing,” says Lester Bridges, the owner of a dance studio in Iowa. “I can't imagine doing anything else with my life." Bridges  runs dance classes for all ages. "Teaching dance is wonderful. ____37____It's great to watch them. For many of them, it's a way of meeting people and having a social life."

___38___"I can tell you about one young couple," says Bridges. “They're learning to do traditional dances. They arrive at the class in low spirits and they leave with a smile. _____39_____”

So, do we dance in order to make ourselves feel better, calmer, healthier? Andrea Hillier says,“Dance, like the pattern of a beating heart, is life. Even after all these years, I want to get better and better.____40____ I find it hard to stop! Dancing reminds me I'm alive."

A. So why do we dance?

B. Dance in the U.S.is everywhere.

C. If you like dancing outdoors, come to America.

D. My older students say it makes them feel young.

E. I keep practicing even When I'm extremely tired.

F. Dancing seems to change their feeling completely.

G. They stayed up all night long singing and dancing.

【文章大意】本文为说明文。文章主要介绍了跳舞的好处。

36.B  【解析】根据空后的内容We dance from Florida to Alaska, from north to south and sea to sea. We dance at weddings, birthdays , office parties and just to fill the time.可知,这里是说遭美国都有人跳舞

从弗罗里达到阿拉斯加,从北到南等,因此B项符合题意。

37.D  【解析】根据前文舞蹈课为各个年龄阶段的人架起了桥梁,教跳舞是非常好的,再根据后句it’s great to watch them,根据人称可知是在谈论他们,所以D和F符合,再根据本段最后一句可知,此段主要介绍了跳舞对他们的好处,故选D。

38.A  【解析】根据第四段后句,是通过举例介绍人们跳舞的原因,故选A。

39.F   【解析】根据前句they arrive at the class in low spirits and they leave with a smile, 所以他们的心情彻底改变,故选F。

40.E  【解析】根据文章前后句可知,此处人称为第一人称,所以E符合语境,作者结合自己的跳舞经历介绍了跳舞给自己带来的好处。

文档

2018英语七选五真题

1.【2018·全国卷I】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Colorisfundamentalinhomedesign—somethingyou’llalwayshaveineveryroom.Agraspofhowtomanagecolorinyourspacesisoneofthefirststepstocreatingroomsyou’lllovetolivein.Doyouwantaroomthat’sfulloflife?Profes
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top