最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

2011年英文翻译汉文模拟题及答案

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-25 07:16:27
文档

2011年英文翻译汉文模拟题及答案

2011年英文翻译汉文模拟题及答案24、只要尽我们所能,我们就一定能实现目标。答案:Aslongaswetry/doourbest,wecan/willcertainlyachieveour/thegoal.25、我们会尽最大努力来帮助她做这个工作。答案:Wewilldo/tryourbesttohelpherwithher/thework.26、他一定去过欧洲,因为他对欧洲这么了解。答案:HemusthavebeentoEuropebeforefor/asheknewsomuchabouti
推荐度:
导读2011年英文翻译汉文模拟题及答案24、只要尽我们所能,我们就一定能实现目标。答案:Aslongaswetry/doourbest,wecan/willcertainlyachieveour/thegoal.25、我们会尽最大努力来帮助她做这个工作。答案:Wewilldo/tryourbesttohelpherwithher/thework.26、他一定去过欧洲,因为他对欧洲这么了解。答案:HemusthavebeentoEuropebeforefor/asheknewsomuchabouti
2011年 英文翻译汉文模拟题及答案

24、只要尽我们所能,我们就一定能实现目标。

答案:  

As long as we try/do our best, we can/will certainly achieve our/the goal.

 

25、我们会尽最大努力来帮助她做这个工作。

答案:  

We will do/try our best to help her with her/the work.

 

26、他一定去过欧洲,因为他对欧洲这么了解。

答案:  

He must have been to Europe before for/as he knew so much about it.

 

27、科学家们指出,野生动物应得到合理保护。

答案:  

Scientists point out/have pointed out/pointed out that wild animals should be properly protected/should receive proper protection.

 

28、因为海伦拒绝了他晚餐的邀请,约翰很失望。

答案:  

John was very disappointed because Helen declined his invitation to dinner.

 

29、只要我们学习努力,就能够克服一切困难。

答案:  

So/as long as we study hard, we will be able to overcome all the difficulties.

 

30、由于成本问题,它的实际应用受到了。

答案:  

Because of its cost, it is limited in practical use/application.

 

31、你不得不承认他的表现接近于完美。

答案:  

You have to agree that his performance is almost perfect/has come close to perfection.

 

32、有梦想的人就有机会使梦想成真。

答案:  

People with dreams will have the opportunity /to realize them/to make them come true.

 

33、同学们经常聚在一起分享语言学习的体会。

答案:  

Students often get together to share the experiences in language learning.

 

34、远程学习者不应只依赖老师,而应该对自己的学习负责。

答案:  

Distance learners should not just depend on their teachers, and they should be responsible for their own learning.

 

35、人们总在抱怨着不断上涨的物价。

答案:  

People are always complaining about the constantly rising prices.

 

36、你认为这两种语言在很多方面都不一样吗?

答案:  

Do you think that the two languages are different from each other in many ways?

 

37、很难记住你不感兴趣的信息。

答案:  

It is difficult for you to remember information that you are not interested in.

 

38、他们的研究主要集中在成人的学习习惯和学习技能上。

答案:  

Their research focuses mainly on the learning habits of adults and learning skills.

 

39、你知道谁负责公司的广告业务吗?

答案:  

Do you know who is in charge of the company's advertising?

 

40、我们还没有找到一个代替他的人。

答案:  

We have not yet found anyone who can replace him.

 

41、众所周知,钻石是最坚硬的物质。

答案:  

It is well known that diamond is the hardest substance/material.

 

42、我姐姐告诉我,昨晚的节目一点也没有意思。

答案:  

My sister told me the performance yesterday evening/last night was not interesting at all.

 

43、汤姆数学很好,而他弟弟更喜欢音乐。

答案:  

Tom is good at maths, while his brother is more fond of music.

 

44、你知道上一届奥运会是在哪里举行的?

答案:  

Do you know where the last Olympic Games was held?

 

45、学习新技术的目的在于应用。

答案:  

The purpose of learning a new technology lies in its application.

 

46、是信息技术使大众教育成为可能。

答案:  

It is information technology that makes mass education possible.

 

47、在过去的10年中,许多农民离开老家到北京找工作。

答案:  

In the past ten years, many farmers have left/left their homes for Beijing to look for jobs.

 

48、经理对项目小组上交的年度报告很满意。

答案:  

The manager was very satisfied with the yearly/annual report submitted/handed in by the project team.

 

49、听到这个消息,他们立即出发去火车站。

答案:  

Having heard the news, they left for the railway station immediately.

 

50、孩子们常常想为什么鸟能飞而他们不能飞。

答案:  

Children usually wonder why birds can fly while they themselves cannot.

 

51、不管发生什么,他们都将完成这个实验。

答案:  

They will carry out the experiment regardless of what may happen/no matter what may happen/whatever happens.

 

52、商店在各种报纸上登了很多广告。

答案:  

The store has put up many advertisements in various newspapers. 

 

53、听到这个消息,没有一个人不感到兴奋。

答案:  

Everybody felt excited at the news.

 

54、很遗憾你遇到这样的问题。

答案:  

I'm sorry you're having such problems.

 

55、你太小了,还不能理解这些事情。(too … to …)  

答案:  

You are too young to understand these things.

 

56、你能帮我安装一下这个软件吗?(set up)

答案:  

Could you please help me set up the software?

 

57、他不久就适应了新环境。(adjust to)

答案:  

He soon adjusted to the new environment.

 

58、这套设备的花费共计1万元人民币。(amount to)

答案:  

The total cost of the equipment amounts to RMB10,000 yuan.

 

69、他对新闻界的看法是,记者们不是支持他,就是反对他。

答案:  

His view of the press is/was that the reporters are/were either for him or against him.

 

70、他记得在离开阅览室时,把灯关上了。

答案:  

He remembered turning off the light when he left the reading-room.

 

71、从金钱的角度来说,这份工作好处不大,但是我从中可以得到有价值的经验。

答案:  

The work isn't very profitable in terms of cash, but I am getting valuable experience from it.

 

72、自从公司迁到这个地区以来,已有数十台电脑被窃,公司决定采取措施制止偷窃。

答案:  

Dozens of computers have been stolen since the company moved to this area, so the company decided to take actions to stop it.

 

73、这是你自己的错,不要将工作的失败归咎于别人。

答案:  

It's your fault. Don't blame others for the failure of your work.

 

文档

2011年英文翻译汉文模拟题及答案

2011年英文翻译汉文模拟题及答案24、只要尽我们所能,我们就一定能实现目标。答案:Aslongaswetry/doourbest,wecan/willcertainlyachieveour/thegoal.25、我们会尽最大努力来帮助她做这个工作。答案:Wewilldo/tryourbesttohelpherwithher/thework.26、他一定去过欧洲,因为他对欧洲这么了解。答案:HemusthavebeentoEuropebeforefor/asheknewsomuchabouti
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top