最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

2010年高考英语试题分类汇编——完形填空

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-23 19:09:12
文档

2010年高考英语试题分类汇编——完形填空

lowingpassagetherearefourwordsorphrasesmarkedA,B,CandD.Fillineachblankwiththewordorphrasethatbestfitsthecontext.Behindourhouseisthestartofafascinatingtrail(小径).Thistrailisoneoftheoldroadsthatwindthroughuntoldmilesofforest.MyBeanssniffsalongsidethetr
推荐度:
导读lowingpassagetherearefourwordsorphrasesmarkedA,B,CandD.Fillineachblankwiththewordorphrasethatbestfitsthecontext.Behindourhouseisthestartofafascinatingtrail(小径).Thistrailisoneoftheoldroadsthatwindthroughuntoldmilesofforest.MyBeanssniffsalongsidethetr
lowing passage there are four words or phrases marked A, B, C and D. Fill in each blank with the word or phrase that best fits the context.

B ehind our house is the start of a fascinating trail (小径). This trail is one of the old roads that wind through untold miles of forest. My Beans sniffs alongside the trail to follow the smell of a deer track or some cause known only to him.+

B eans is a white dog, uite handsome and very him, but also often makes sounds as if he were trying to back.

One morning, we took a different route, which led us to an unfamiliar trail. I was sure this trail would eventually lead us to our familiar . But, no. We seemed to be far off course. After two hours, I suddenly realized that Beans probably the way home. So I urged, &uot;Beans, take me home.&uot; He ran down a new trail. But it merely led to an intersection (岔道口) of trails.

Soon it became that we were getting nowhere. I began to picture the rest of the day in the without food or drink. We had walked about ten miles. But Beans seemed totally Finally, we a crossroad near a highway. Lady Luck suggested I should turn left. We did and reached a cottage beside a field. I knocked on the door and explained my situation to an old man. He laughed and then drove us home.

Since our adventure, I that Beans probably knew all along how to get home. He was just having too much fan exploring new trails.

36. A. deer B. dog C. lady D. man

37. A. imagine B. consider C. explore D. present 38, A. smart B. sweet C. slow D. shy

39. A. turn B. kick C. jump D. speak

40. A. driveway B. path C. crossroad D. highway

41. A. knew B. saw C. showed D. made

42. A, mysterious B. ridiculous C. fascinating D. apparent

43. A. house B. forest C. field D. cottage

44. A. unconcerned B. unconscious C. undecided D. uncomfortable

45. A. left for B. went off C. came to D. drove toward

46. A. punctually B. freuently C. formally D. shortly

47. A. regretted B. remembered C. concluded D. confirmed

【语篇解读】我的狗Beans领着我沿着一条不熟悉的小路散步而迷路了,结果好不容易才回到家。但从冒险经历来看,我断定Beans可能一直知道回家的路,他只是喜欢探险新的路径罢了。

36. 答案:B

解析:根据第二段第一句 ―Beans is a white dog‖可判断选B

文档

2010年高考英语试题分类汇编——完形填空

lowingpassagetherearefourwordsorphrasesmarkedA,B,CandD.Fillineachblankwiththewordorphrasethatbestfitsthecontext.Behindourhouseisthestartofafascinatingtrail(小径).Thistrailisoneoftheoldroadsthatwindthroughuntoldmilesofforest.MyBeanssniffsalongsidethetr
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top