最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

大学英语精读三作业三参

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-23 22:58:05
文档

大学英语精读三作业三参

大学英语精读三作业三参注意:以下题目为样卷,实际考试中题目顺序可能会随电脑抽样有所调整,请注意看清题目再做选择.第一部分:交际用语(共5小题;每小题3分,满分15分)1.Whatwouldyouliketodrink答案:orangejuice,please2.I'mengaged.-_______onyourengagement.答案:Congratulations3.I'dliketomakeareservationfortwodays.MynameisLiMing.-_______
推荐度:
导读大学英语精读三作业三参注意:以下题目为样卷,实际考试中题目顺序可能会随电脑抽样有所调整,请注意看清题目再做选择.第一部分:交际用语(共5小题;每小题3分,满分15分)1.Whatwouldyouliketodrink答案:orangejuice,please2.I'mengaged.-_______onyourengagement.答案:Congratulations3.I'dliketomakeareservationfortwodays.MynameisLiMing.-_______
大学英语精读三作业三参

注意:以下题目为样卷,实际考试中题目顺序可能会随电脑抽样有所调整,请注意看清题目再做选择.

第一部分:交际用语(共5小题;每小题3分,满分15分)

1.What would you like to drink

答案:orange juice, please

2.I'm engaged.

- _______ on your engagement.

答案:Congratulations

3. I'd like to make a reservation for two days. My name is Li Ming.

- _______

答案:Single or double room

4. Hello, may I speak to John

-__________

答案:Just a second, please.

5.Thank you for your invitation.

- ________.

答案:It's a pleasure

Passage 1

No one is glad to hear that his body has to be cut open by a surgeon(外科医生) and part of it taken out. Today, however, we needn't worry about feeling pain during the operation. The sick person falls into a kind of sleep, and when he awakes, the operation is finished. But these happy conditions are fairly new. It is not many years since a man who had to have operation felt all its pain.

Long ago, operation had usually to be done while the sick man could feel everything. The sick man had to be held down on a table by force while the doctors did their best for him. He could feel all the pain if his leg or arm was being cut off, and his fearful cries filled the room and the hearts of those who watched.

Soon after 1770, Joseph Priestley discovered a gas which is now called "laughing gas". Laughing gas became known in America. Young men and women went to parties to try it. Most of them spent their time laughing, but one man at a party, Horace Wells, noticed that people didn't seem to feel pain when they were using this gas. He decided to make an experiment on himself. He asked a friend to help him. Wells took some of the gas, and his friend pulled out one of Well's teeth. Wells felt no pain at all. As he didn't know enough about laughing gas, he gave a man less gas than he should have. The man cried out with pain when his tooth was being pulled out. Wells tried again, but this time he gave too much of the gas, and the man died. Wells never forgot this terrible event.

6.It is _______ since a man being operated felt all the pain.

答案:a few more years

7.Long ago, when the sick man was operated on, he _______ .

答案:could feel all the pain

8.Using the laughing gas, the people did not seem to _______ .

答案:feel pain

9.If a man took less laughing gas than he should have when an operation went on, he _______ .

答案:still felt pain

10.One who took too much of the laughing gas _______ .

答案:would die

第二部分:阅读理解(共10小题;每小题3分,满分30分)

Passage 2

Barbara Jordan, one of the most respected lawyers and politicians in the United States, was the first black woman from the South to be elected to Congress.

She was born in Houston, Texas, on February 21, 1936. Right from the start, she set high standards for herself in school.

In high school, Miss Jordan decided to become a lawyer. At Texas Southern University she studied political science and history and graduated in 1956 at the top of her class. By 1959 she had earned a law degree from Boston University.

Miss Jordan began practicing law at her parents' dining room table. Three years later she opened her own office.

Therestless Miss Jordan first broke into politics in 1966, becoming the first black woman elected to the Texas senate. After an impressive record as a state senator, she entered the national scene.

In 1972 she won a seat in the U.S. House Of Representatives. During her time in office she was devoted to helping minorities, the poor, and the elderly. "My approach is to respect the humanity of everybody, "she once said. That's just the way Barbara Jordan was.

11.Miss Jordan decided to become a lawyer________.

答案:when she was in high school

12.What did she study at Boston University ______.

答案:Law

13.The word "restless" in Paragraph5 means in its sentence_______.

答案:not satisfied with me life she was living and wanting to have some new experience

14.In her political life she won ________ in 1972.

答案:a seat in the U.S. Congress

15.Miss Jordan was the first black woman_________.

答案:from the South to be elected to Congress

第三部分:词汇与结构(共5小题;每小题3分,满分15分)

16.Hundreds of people ____their homes in the floods.

答案:have been lost

17.I don't believe Bush is elected as the President. There ____ some mistake with the vote.

答案:must be

18.Had you come here one minute earlier, you ____ the school bus. But now you had to wait for another ten minutes for the next school bus.

答案:would have caught

19.Her case has attracted an enormous ____ of public sympathy.

答案:Number

20.Not matter ____, the heavy box is still immoveable.

答案:how hard I am pushing

第四部分:完形填空(共10小题;每小题1分,满分10分)

American people divide their days 21 several blocks 22 time, and plan different activities 23 different times. American time is "on the dot". If something is supposed to happen 24 eight o'clock, it will begin at eight. American value promptness and may become angry if a person is more than 15 minutes late 25 a good reason. If you know you are going to be late, call 26 advance and let someone know. 27 you arrive late, you should apologized and explain why. Americans arrive 28 time for doctors" appointments. The doctor may keep you 29 , but if you keep the doctor waiting, you may get a bill 30 the doctor's time!

答案21.into

22. of

23. for

24. at

25. without

26. in

27. If

28. on

29. waiting

30. for

第五部分:英译汉(共3小题;每题5分,满分15分)

1.I'm very much eager to improve my oral English.

答案:我非常渴望提高我的口语水平.

2.He has sympathy for all the poor people.

答案:他对所有穷人表示深切同情.

3.He offered to help us with our work.

答案:他提出要帮我们辅导作业的要求.

第六部分:写作(满分15分)

请根据下面所给的题目用英语写出一篇不少于80词的短文.

How to keep Healthy

提示:怎样保持健康:可以从保持身体健康和身心健康两方面来写这个问题.身体健康:physical health, 可以写运动,良好的饮食习惯,充足的睡眠能保持身体健康; 心理健康(mental health)可以写保持身心愉快,经常缓解压力,和人群沟通.

文档

大学英语精读三作业三参

大学英语精读三作业三参注意:以下题目为样卷,实际考试中题目顺序可能会随电脑抽样有所调整,请注意看清题目再做选择.第一部分:交际用语(共5小题;每小题3分,满分15分)1.Whatwouldyouliketodrink答案:orangejuice,please2.I'mengaged.-_______onyourengagement.答案:Congratulations3.I'dliketomakeareservationfortwodays.MynameisLiMing.-_______
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top