最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

上海牛津英语7BU3词汇与语法专项练习

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-23 23:57:41
文档

上海牛津英语7BU3词汇与语法专项练习

7BU3词汇与语法专项练习Part2Phonetics,VocabularyandGrammar(第二部分语音、词汇和语法)Ⅱ.Choosethebestanswer(选择最恰当的答案)(共17分)22.FredandDorisdon’tneedanewhouse.Whichofthefollowingiscorrectfortheunderlinedwordinthesentence?A)/hs/B/hc:s/C)/həz/D)/hz/23.Whichofthefollowingunderl
推荐度:
导读7BU3词汇与语法专项练习Part2Phonetics,VocabularyandGrammar(第二部分语音、词汇和语法)Ⅱ.Choosethebestanswer(选择最恰当的答案)(共17分)22.FredandDorisdon’tneedanewhouse.Whichofthefollowingiscorrectfortheunderlinedwordinthesentence?A)/hs/B/hc:s/C)/həz/D)/hz/23.Whichofthefollowingunderl
7BU3词汇与语法专项练习

Part  2  Phonetics, Vocabulary and Grammar

(第二部分 语音、词汇和语法)

Ⅱ. Choose the best answer (选择最恰当的答案)  (共17分) 

22. Fred and Doris don’t need a new house. Which of the following is correct for the underlined word in the sentence? 

A) / h  s/           B / hc:s /       C) / hə z /     D) / h  z/

23. Which of the following underlined parts is different in pronunciation from others?

A) The old lady lived in the hut.      B) Her husband works as a policeman. 

C) It takes us fifteen minutes to get there..    D) All the students will take part in the sports meeting

25. I _________ /heit/ living in a crowded city. The word of the sound “/heit/” should be _______.

    A) hate    B) hike    C) hope    D) hot

26. I have stayed here ______ /sins/ last Monday. The word of the sound “/sins/” should be _______.

    A) sincere    B) since    C) sinks    D) things

27. Peter’s parents want her to be ______ architect.

A). an    B). /    C). a    D). the

28. There was a serious railway accident  ______ July 23rd, 2013.

A). in    B). on    C). at    D). to

29. Tom will sell two ______ stamps to help the poor children in the west of China.

A). thousand    B). thousands     C). thousand of      D). thousands of

30. I ‘d like to learn ______ language because I want to travel around the world one day. 

A). other                   B). another                 C). others          D). the other

31.Don’t worry! We still have ______ time left.

A). little                  B). a little                 C). few             D). a few

32. The Lucy Fairy ______ the poor farmers last Sunday.

A). visit    B). will visit    C). have visited      D). visited 

33. Why not ask me for help if you can’t finish ______ the report by yourself?

    A). write                   B). writes                 C). writing        D). to write

34.    To our joy, our plane ______ at Pudong International Airport soon.

A). lands             B). will land         C). have landed    D). landed

35.    ________ Alice is busy, she always helps her teacher.

A) But    B) So    C) Because    D) Although 

36.    There is a danger of falling objects at the construction site, so the workers ______ wear uniforms and helmets at work.

A). must              B). may              C). should            D). can

37.  A: Would you like some bread     B:____________.I am full.

A). Yes, please                B). No, thanks        C). I don’t like           D). Sorry        

38.        A: Summer holidays will come soon. Let’s go to Hainan Island, shall we?

B: _______ 

A). Good idea.    B). That’s right.     C). Good luck.            D). I’m afraid not.

Ⅲ.    Complete the following passage with the words or phrases in the box. Each can only be used once (将下列单词或词组填入空格。每空格限填一词,每词只能填一次)  (共5分)

    A. without    B. far    C. way    D. worry      E. with    F. everyone
Smiling is the best _____39____ of making friends.

When I was thirteen years old, my father found a job in the city. So my family moved there. I also came to a new school near where we live. My old school was ____40____ away. At first, I did not know anyone in my class. I was very lonely because I was afraid to make friends with my classmates. I couldn’t talk to anyone about my problem, and I didn’t want my parents to _____41_____ about me.

Then one day, something good happened. I was sitting at my desk unhappily as usual while my classmates were talking happily with each other. At that moment, a boy came into the classroom. I didn’t know who he was. He passed me and then turned back. He looked at me and, _____42____ a word, smiled. Suddenly, I felt happy, lively and warm. That smile changed my life. I started to talk with the other classmates and made friends. Day by day, I became closer to _____43_____ in my class.

Thanks to the smile, I have moved on to a new life. Now, I believe that the world is what you think it is. So to smile at the world and it will smile back. 

Ⅳ. Complete the sentences with the given words in their proper forms(用括号中所给单词的适当形式完成下列句子,每空格限填一词)  (共7分)

44. The film is full of ________ . (laugh)

45. The brave policeman caught two ________. (rob)

46. Mo Yan, the 57-year-old man is the ________Chinese resident to win the Nobel Prize for literature (诺贝尔文学奖). (one)

47. ____ (lucky), my friend, Johnson, was knocked down by a car on his way to school.

48.  After class we will have a _________(discuss) about the article.

49.  We all like Kitty because she is always _______(friend) to others.

50. 54. Tim’s mother is a shop ________, she likes her job very much. (assist) 

V. Rewrite the following sentences as required(根据所给要求,改写下列句子。51-55题,每空格限填一词。56题注意句首大写)  (共12分)

51. I watched TV for three hours last Sunday. (改否定句)

I ________ ________ TV for three hours last Sunday.

52. We need to buy some balloons and flowers. (改一般疑问句)

        _________we _________ to buy any balloons and flowers?

53. I have learned English since 2000. (对划线部分提问)

_______ _______ have you learned English?

54. Kitty has some noodles for breakfast. (改为反意疑问句) 

Kitty has some noodles for breakfast, _______ ________? 

55. David will fly to Paris in a week. (对划线部分提问)

   _________ _________ will David fly to Paris?

56. a    someone    trains    sports    coach    in (连词成句)

   ___________________________________________________.

附参

22-26 AADAB

27-31 ABABB

32-38 DCBDABA

39-43 CBDAF

44 laughter  45 robbers   46 first  47 Unluckily  48 discussion   49 friendly   

50 assistant 

51 didn’t watch  52 Do…need  53 How long  54 doesn’t she  55 How soon

56 A coach trains someone in sports.

文档

上海牛津英语7BU3词汇与语法专项练习

7BU3词汇与语法专项练习Part2Phonetics,VocabularyandGrammar(第二部分语音、词汇和语法)Ⅱ.Choosethebestanswer(选择最恰当的答案)(共17分)22.FredandDorisdon’tneedanewhouse.Whichofthefollowingiscorrectfortheunderlinedwordinthesentence?A)/hs/B/hc:s/C)/həz/D)/hz/23.Whichofthefollowingunderl
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top