
1. ( 单选题 ) According to the passage, advertisements will NOT make us ____________.(本题5.0分)
A、 buy something
B、 know the functions of some new goods
C、 learn some knowledge
D、 forget the old things that are already known by people
学生答案:D
标准答案:D
解析:
得分:5
2. ( 单选题 ) What will you possibly want to know from a washer advertisement?(本题5.0分)
A、 some details.
B、 how much it will cost.
C、 its functions.
D、 all of the above.
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
3. ( 单选题 ) What is the author’s attitude towards most people’s claim that they never read advertisements?(本题5.0分)
A、 doubt
B、 agreement
C、 acceptance
D、 in favor of
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
4. ( 单选题 ) According to the text, which of the following statements is true?(本题5.0分)
A、 only TV commercials are useful in daily life
B、 advertisements help to change our life
C、 advertisements should be serious
D、 advertisements make us spend more money on newspaper, magazines and broadcast programs.
学生答案:
标准答案:B
解析:
得分:0
5. ( 单选题 ) In the passage, the author is focusing on ____________.(本题5.0分)
A、 how people buy things through advertisements
B、 the useful service of advertisements to the community
C、 how advertisers spend their money
D、 the advantages and disadvantages of advertisements
学生答案:
标准答案:B
解析:
得分:0
6. ( 单选题 ) Many people who first visit the United States will find that _______.(本题5.0分)
A、 America is a highly developed country
B、 American city people seem to be always in a rush
C、 the fast pace in American life often causes much trouble
D、 Americans are impatient and unfriendly people
学生答案:
标准答案:B
解析:
得分:0
7. ( 单选题 ) When the author says “You will miss smile”, he means ___________.(本题5.0分)
A、 you will fail to notice that Americans are pleasant and happy
B、 you will be puzzled why Americans do not smile at you
C、 you will feel that Americans do not seem very friendly
D、 you will find that Americans don't have much sense of humor
学生答案:
标准答案:C
解析:
得分:0
8. ( 单选题 ) In the author’s opinion, ___________.(本题5.0分)
A、 it is true that life in New York is much faster than that in any other city
B、 people living outside big cities are lazy and miserable
C、 most American people enjoy living in the suburbs of big cities
D、 those who are busy are not necessarily unfriendly
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
9. ( 单选题 ) The life pace in cities is much ___________ than the one outside cities.(本题5.0分)
A、 faster
B、 slower
C、 happier
D、 sadder
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
10. ( 单选题 ) If you say to an American that you are a stranger there, most probably he will _________.(本题5.0分)
A、 offer his help
B、 stop smiling at you
C、 help you find the way
D、 reply that he is pleased to meet you
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
11. ( 单选题 ) – He must be a top student in his school. –(本题5.0分)
A、 I have doubt.
B、 There is no doubt about it.
C、 Yes. No doubt.
D、 It is not doubtful.
学生答案:
标准答案:B
解析:
得分:0
12. ( 单选题 ) – How do you think about the result? – _________________(本题5.0分)
A、 It’s hard to say, actually.
B、 No, I don’t know.
C、 of course not.
D、 I never think of it.
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
13. ( 单选题 ) –Can he do it by himself? –(本题5.0分)
A、 yes, he will do so.
B、 Yes, that’s it.
C、 Yes, it is.
D、 Certainly, he can.
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
14. ( 单选题 ) – How about going to see a film tonight? –(本题5.0分)
A、 Oh, it couldn’t be better.
B、 Yes, I will go.
C、 Of course.
D、 Yes, I think so.
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
15. ( 单选题 ) What does “nothing is further from the truth” mean?(本题5.0分)
A、 Something. is completely untrue.
B、 Something is completely true.
C、 We can find out the truth.
D、 We cannot find out the truth.
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
16. ( 单选题 ) What are the secrets to happiness in the author’s mind?(本题5.0分)
A、 successful work
B、 contribution to other’happiness
C、 honest effort
D、 all of the above.
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
17. ( 单选题 ) Which of the following is not dishonest means for wealth?(本题5.0分)
A、 lottery winning
B、 gambling winnings
C、 hard work
D、 taking advantage of others
学生答案:
标准答案:C
解析:
得分:0
18. ( 单选题 ) What does the sentence “There is no way to happiness. Happiness is the way.” mean according to the passage?(本题5.0分)
A、 Happiness is not an end; it is a process.
B、 People do not know how to get happiness.
C、 It is hard to get happiness.
D、 Happiness is what you feel.
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
19. ( 单选题 ) What is the meaning of the word “unfulfilled”?(本题5.0分)
A、 uncontrolable
B、 impolite
C、 dissatisfied
D、 abnormal
学生答案:
标准答案:C
解析:
得分:0
20. ( 单选题 ) – Hi, Tom. How is everything going? – (本题5.0分)
A、 No, I don’t.
B、 Yes, please.
C、 Thank you a lot.
D、 Not bad.
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
作业二
窗体顶端
1. ( 单选题 ) After work, Michael likes to ______.(本题5.0分)
A、 listen to music at the concert hall
B、 watch a movie in his living room
C、 run a program on his computer in his office
D、 play baseball with his workmates
学生答案:
标准答案:B
解析:
得分:0
2. ( 单选题 ) The sentence “Michael is imaginary, but his lifestyle is very possible” means ______.(本题5.0分)
A、 Michael is a person full of imagination and he can make his dreams come true
B、 Michael is not a real person but probably the lifestyle does exist
C、 Michael has ambitions but he can’t make his dreams come true
D、 Michael is a person full of imagination and his lifestyle is common nowadays
学生答案:
标准答案:B
解析:
得分:0
3. ( 单选题 ) In the modern world, people will(本题5.0分)
A、 stand in line to receive their pay or cash their checks
B、 see the people they’re dealing with
C、 listen to music at concert halls or in small social gatherings
D、 watch movies in their own living rooms
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
4. ( 单选题 ) What is the main idea of the passage?(本题5.0分)
A、 We may no longer need to communicate with other human being.
B、 Modern technology seems to be separating human beings.
C、 We may no longer need to work in the office.
D、 Modern technology makes it possible for us to work and entertain ourselves at home.
学生答案:
标准答案:B
解析:
得分:0
5. ( 单选题 ) What will the author most probably discuss after the last paragraph?(本题5.0分)
A、 Games and sports.
B、 Personal banking.
C、 Music and films.
D、 International business.
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
6. ( 单选题 ) 99% of the time, we ______________.(本题5.0分)
A、 pay no attention to our gestures and body movements.
B、 are aware of our gestures and body movements.
C、 know what the meaning of other personsˇ gestures and body movements
D、 All of the above
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
7. ( 单选题 ) The body language ____________.(本题5.0分)
A、 is applicable only to the interviewer
B、 is applicable only to the interviewee
C、 is both applicable to the interviewer and the interviewee
D、 is neither applicable to the interviewer nor to the interviewee
学生答案:
标准答案:C
解析:
得分:0
8. ( 单选题 ) Open arms and hands mean _______________.(本题5.0分)
A、 the person is reserved
B、 the person is reserved and suspicious
C、 the person is in negative mood
D、 the person is open and receptive
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
9. ( 单选题 ) Sitting in a chair shaking one of his legs means __________.(本题5.0分)
A、 the person is calm
B、 the person is nervous and uncomfortable
C、 the person is waiting for someone
D、 the person is angry
学生答案:
标准答案:B
解析:
得分:0
10. ( 单选题 ) The passage______________.(本题5.0分)
A、 mainly deals with nonverbal communication during interviews
B、 presents information on body language
C、 introduces some forms of body languages
D、 describes how to make correct body language
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
11. ( 单选题 ) Most people think that the Nobel Prize is __________ a person can receive.(本题5.0分)
A、 the highest honor in the world
B、 one of the highest international honors
C、 a higher honor than others
D、 as high as any other honor
学生答案:
标准答案:B
解析:
得分:0
12. ( 单选题 ) Alfred Nobel who started the Nobel Prize was __________(本题5.0分)
A、 a rich, happy and lucky man
B、 a poor, unhappy and unlucky man
C、 a poor, but happy and lucky man
D、 a rich, unhappy and unlucky man
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
13. ( 单选题 ) A Nobel Prize is made up of _________(本题5.0分)
A、 a gold medal and a large amount of money
B、 a gold medal and a diploma
C、 a gold medal and a diploma and a large amount of money
D、 a diploma and a large amount of money
学生答案:
标准答案:C
解析:
得分:0
14. ( 单选题 ) – I am worried about my son’s eyesight so much. –(本题5.0分)
A、 He always takes books so close to his eyes.
B、 You think too much.
C、 There’s nothing special.
D、 Maybe you can take him to have a check.
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
15. ( 单选题 ) When he died, Nobel left an amount of money __________(本题5.0分)
A、 to his wife and his children
B、 to the university he used to study in
C、 to his parents and his students
D、 to be spend on setting five prizes
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
16. ( 单选题 ) A Nobel Prize is given to __________ each year.(本题5.0分)
A、 just one person
B、 one person
C、 not always one person
D、 three persons
学生答案:
标准答案:C
解析:
得分:0
17. ( 单选题 ) – So what should we do next? –(本题5.0分)
A、 Let’s have a cup of tea, and then discuss the plan.
B、 I am not clear.
C、 No hurry.
D、 I’m too busy to do anything.
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
18. ( 单选题 ) – Would you like a cup of coffee? –(本题5.0分)
A、 I dislike coffee.
B、 It tastes terrible.
C、 No, thanks. I’ve had at home.
D、 Why not?
学生答案:
标准答案:C
解析:
得分:0
19. ( 单选题 ) – Let’s go fishing. –(本题5.0分)
A、 How could you do that?
B、 I have no interest.
C、 No, are you crazy?
D、 I’d like that. But I can’t afford time.
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
20. ( 单选题 ) – Should I book a table in advance? –(本题5.0分)
A、 That’s a good idea.
B、 You are so cautious.
C、 Why do you always want to do such thing?
D、 Oh, forget it.
学生答案:A
标准答案:A
解析:
得分:5
作业一
窗体顶端
1. ( 单选题 ) – Hi, Tom. How is everything going? –(本题5.0分)
A、 No, I don’t.
B、 Yes, please.
C、 Thank you a lot.
D、 Not bad.
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
2. ( 单选题 ) – Long time no see. How are you? –(本题5.0分)
A、 Yes, how are you?
B、 Thank you.
C、 Fine, thank you.
D、 I’m glad to see you.
学生答案:C
标准答案:C
解析:
得分:5
3. ( 单选题 ) – Nice to meet you. –(本题5.0分)
A、 I’m ok.
B、 Nice to meet you, too.
C、 Thank you.
D、 Not too bad.
学生答案:
标准答案:B
解析:
得分:0
4. ( 单选题 ) – How is life? –(本题5.0分)
A、 Same as ever.
B、 Thanks. And you?
C、 I hope all goes well with you.
D、 It is nice meeting you!
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
5. ( 单选题 ) – How are you doing? –(本题5.0分)
A、 You’re welcome.
B、 Just so-so.
C、 I don’t know.
D、 I don’t like it at all.
学生答案:
标准答案:B
解析:
得分:0
6. ( 单选题 ) – How are you getting on with your study? –(本题5.0分)
A、 Thanks. And you?
B、 I hope all goes well with you.
C、 Terrible.
D、 Not at all.
学生答案:
标准答案:C
解析:
得分:0
7. ( 单选题 ) – How are you getting on? –(本题5.0分)
A、 Very well. Thank you.
B、 You’re welcome.
C、 Not at all.
D、 I don’t know.
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
8. ( 单选题 ) – How do you do? –(本题5.0分)
A、 How do you do?
B、 Ok.
C、 No, thanks.
D、 Nice to meet you, too.
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
9. ( 单选题 ) – Haven’t seen you for ages. How’s it going? –(本题5.0分)
A、 Haven’t seen you for ages.
B、 Yes, long time no see.
C、 How are you?
D、 Everything is all right.
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
10. ( 单选题 ) – Hello. I’m Susie. –(本题5.0分)
A、 You’re welcome.
B、 It’s so kind of you.
C、 Hi. I’m Jack. Nice to meet you, Susie.
D、 Fine, thank you.
学生答案:
标准答案:C
解析:
得分:0
11. ( 单选题 ) – Jack, let me introduce you to my former roommate, Denise Black. –(本题5.0分)
A、 No, I don’t.
B、 Yes, please.
C、 Nice to meet you.
D、 Good!
学生答案:
标准答案:C
解析:
得分:0
12. ( 单选题 ) – Hi. I’m your neighbor. My name is Steve Edwin. –(本题5.0分)
A、 What are you from?
B、 Oh.
C、 Yes, I know.
D、 Hi. It’s good to see you. I’m Jane Peterson.
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
13. ( 单选题 ) – May I have your name, please? –(本题5.0分)
A、 Yes.
B、 Thank you.
C、 Hello.
D、 I’m Nancy Brook.
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
14. ( 单选题 ) – Allow me to introduce myself. I’m Whitney. –(本题5.0分)
A、 Nice to meet you. I’m Peter.
B、 Yes, you may..
C、 It’s my pleasure.
D、 I’m glad.
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
15. ( 单选题 ) – I’d like you to meet Kate. –(本题5.0分)
A、 Yes, I’d like.
B、 It’s a pleasure to meet you, Kate.
C、 You’re welcome.
D、 Not at all.
学生答案:
标准答案:B
解析:
得分:0
16. ( 单选题 ) – Let me introduce myself. I’m Philip. –(本题5.0分)
A、 What a pleasure.
B、 It’s my pleasure.
C、 I’m very pleased.
D、 Pleased to meet you.
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
17. ( 单选题 ) Mum: Susan, come and meet aunt Amy’s daughter, Catherine. Susan: Hi, Catherine, nice to meet you. Catherine:(本题5.0分)
A、 Yes.
B、 Fine, thank you.
C、 Nice to meet you, too.
D、 It’s my pleasure.
学生答案:
标准答案:C
解析:
得分:0
18. ( 单选题 ) – Professor, this is Jack Black, my friend. –(本题5.0分)
A、 Jack, how are you?
B、 Yes, I know.
C、 You’re welcome.
D、 My pleasure.
学生答案:
标准答案:A
解析:
得分:0
19. ( 单选题 ) – You don’t know Jane, do you? –(本题5.0分)
A、 No.
B、 Jane? I’ve known her for years.
C、 Yes.
D、 It’s my pleasure.
学生答案:
标准答案:B
解析:
得分:0
20. ( 单选题 ) – Hi, I’m your roommate, Carey Clark. –(本题5.0分)
A、 This way, please.
B、 Oh, yes.
C、 Good.
D、 Oh, nice to meet you.
学生答案:
标准答案:D
解析:
得分:0
窗体底端
窗体底端
