
What is the first thing you nitice when you walk into a shop? The products displayed (展示) at the entrance? Or the soft background music?
But have you ever notice the smell? Unless it is bad, the answer is likely to be no. But while a shop’s scent may not be outstanding compared with sightsand sounds, it is certainly there. And it is providing to be an increasing powerful tool in encouraging people to purchase.
A brand store has become famous for its distinctive scent which floats through the fairly dark hall and out to the entrance, via scent machines. A smell may be attractive but it may not just be used for freshening air. One sports goods company once reported that when it first introduced scent into its stores, customers’ intension to purchase increased by 80 percent.
When it comes to the best shopping streets in Pairs, scent is just as important to a brand’s success as the quality of its window displays and goods on slaes. That is mainly because shopping is a very different experience to what it used to be.
Some years ago,the focus for brand name shopping was on a few people with sales assistants’ disproving attitude and don’t-touch-what-you-can’t-afford displays. Now the rise of electronic commerce (e-commerce) has opened up famous brands to a wider audience. But while e-shops can use sights and sounds, only bricks-and-mortar stores (实体店) can offer a full experience from the minute customers step through the door to the moment they leave. Another brand store seeks to be much more than a shop, but rather a destination. And scent is just one way to achieve this.
Now a famous store uses complex man-made smell to make sure that the soft scent of baby powder floats through the kid department, and coconut (椰子) scent in the swimsuit section. A department store has even opened a new lab, inviting customers on a journey into the store’s windows to smell books, pots and drawers, in search of their perfect scent.
67. According to the passage, what is an increasingly powerful tool in the success of some brand store?
68. E-shops are mentioned in the passage to _______ .
A. ashow the advantages of brick-and-mortar stores
B. urge shop assistants to change their attitude
C. push stores to use sights and sounds
D. introduce the rise of e-commerce
69. The underlined word “destination” in Paragraph 5 means _______ .
A. a platform that exhibts goods
B. a spot where travelers like to stay
C.a place where customers love to go
D. a target that a store expects to meet
70. The main purpose of the passage is to ______ .
C. ar
67-70BACD
Choosing the Right Resolution (决定)
as a goal is a mistake.
输入). That is, we tend to care about the output but not to control the input. This is a bad way to construce goals. The alternative is to focus your resolution on the input. Instead of resolving to lose weight, try an actionable resolution: “I’ll stop having desert for lunch,” or “I’ll walk every day for 20 minutes.” Creating a goal that focuses on a well-specified input will likely be more effective than concentrating on the outcome.
激励) , including in education, has been discussed. For example, researcher Roland Fryer wanted to see what works best in motivating children to do better in school. In some cases, he gave students incentives based on input, like reading certain books, while in others, the incentives were based on output, like results on exams. His main finding was that incentives increased achievement when based on input but had no effect on output. Fryer’s conclusion was that the intensives for inputs might be more effective because do not knoe how to do better on exam, aside from general rules like “study harder.” Reading certain books, on the other hand, is a well-set task over which they have much more control.
’s easier to start again if you fail, because you know exactly what you need to do.
down on your spending, a good goal would be making morning coffee at home instead of going to a cafe, for example. This is a well-specified action-based goal for which you can measure your success easily. Spending less money isn’t a goal because it’s too general. Similarly, if you want to spend more time with your family, don’t stop with this general wish. Think bout an actionable habit that you could adopt and stick to, like a family movie night every Wednesday.
ld become a habit.
63. The writer thinks that setting weight loss as a goal is a mistake because _______ .
A. it is hard to achieve for most Americans
B. it is focused too much on the result
C. it is dependent on too many things
D. it is based on actionable decisions
. In Roland Fryer’s research, some students did better than the others because ______ .
A. they obeyed all the general rules
B. they paid more attention to exams
C. they were motivated by their classmates
D. they were rewarded for reading some books
65. According to the writer, which of the following statements is a good goal?
A. “I’ll give up desert.” “I’ll study harder.”
C. “I’ll cut down my expense” “I’ll spend more time with my family”
66. The writer strongly believes that we should ________ .
A. develop good habits and focus on the outcome
B. be optimistic about final goals and stick to them
C. pick specific actions that can be turned into good habits
D. set ambitious goals that can balance the input ang output
The Brown Bear
essly.
“Dad! The bear is right behind us!” An agreesive bear will usually rush forward to frighten away its enemy but would suddenly stop at the last minute. This one was silent and its ears pinned back---- the sign (迹象) of an animal that is going in for the kill. And it was a cold April day. The bear behaved abnormally, probably because of hunger.
I held my camera tripod (三脚架) in both hands to form a barrier as the bear rushed into me. Its huge head was level with my chest and shoulders, and the tripod stuck across its mouth. It bit down and I found myself supporting its weight. I knew I would not be able to hold it for long.
Even so, this was a fight I had to win: I was all that stood between the bear and my family, who would stand little chance of running faster than a brown bear.
The bear hit at the camera, cutting it off the tripod. I raised my left arm to protect my face; the beast held tightly on the tripod and pressed it into my side. My arm could not move, and I sensed that my bones were going to break.
Drawing back my free hand, I struck the bear as hard as I could for five to six times. The bear opened its mouth and I grasped its fur, trying to push it away. I was actually wrestling (扭打) with the bear at this point. Then, as suddenly as it had begun, the fight ended. The bear moved back toward the forest, before returning for another attack----- The first time I felf panic.
Apparently satisfied that we caused no further threat, the bear moved off, destroying a fence as it went. My arm was injured, but the outcome for us could hardly have been better. I’m proud that my family reminded clear-headed when panic could have led to a very different outcome.
60. The brown bear approached the family in order to _______.
61. The bear finally went away after it _______.
A
62. The writer and his family survived mainly due to their ______ .
C.
60-62BAC
Store Scent(香味)
What is the first thing you notice when you walk into a shop? The products displayed(展示) at the entrance? Or the soft background music?
But have you ever noticed the smell? Unless it is bad, the answer is likely to be no. but while a shop's scent may not be outstanding compared with sights and sounds, it is certainly there. And it is proving be an increasingly powerful tool in encouraging people to purchase.
A brand store has become famous for its distinctive scent which floats through the fairly dark hall and out to the entrance, via scent machines. A smell may be attractive but it may not just be used for freshening air. One sports goods company once reported that when it first introduced scent into its stores, customers' intention to purchase increased by 80 percent.
When it comes to the best shopping streets in pairs, scent is just as important to a brand's success as the quality of its window displays and goods on sale. That is mainly because shopping is a very different experience to what it used to be.
Some years ago, the focus for brand name shopping was on a few people with sales assistants' disproving attitude and don't-touch-what-you-can't-afford displays. Now the rise of electronic commerce (e-commerce) has opened up famous brands to a wider audience. But while e-shops can use sights and sounds, only bricks-and-mortar stores(实体店)can offer a full experience from the minute customers step through the door to the moment they leave. Another brand store seeks to be much more than a shop, but rather a destination. And scent is just one way to achieve this.
Now, a famous store uses complex man-made smell to make sure that the soft scent of baby powder floats through the kid department, and coconut scent in the swimsuit section. A department store has even opened a new lab, inviting customers on a journey into the store's windows to smell books, pots and drawers, in search of their perfect scent.
67. According to the passage, what is an increasingly powerful tool in the success of some brand stores?
A. Friendly assistants
B. Unique scents
C. Soft background music
D. Attractive window display
68. E-shops are mentioned in the passage to_____
A. show the advantage of bricks-and-mortar stores
B. urge shop assistants to change their attitude
C. push stores to use sights and sounds
D. introduce the rise e-commerce
69. The underlined word “destination” in Paragraph 5 means______
A. a platform that exhibits goods
B. a spot where travelers like to stay
C. a place where customers love to go
D. a target that a store expects to meet
70. The main purpose of the passage is to _____
Amine and assess
【分析】说明文。介绍商店气味与销售额的关系。
67.
【答案】B
【解析】细节阅读题。由文中第二段it is proving to be an increasing powerful tool in encouraging people to purchase可知。
68.
【答案】A
【解析】细节推断题。属于写作目的推断题型。文章倒数第二段中用实体店与网店的对比,突出了网店与实体店相比的不足之处,进而突出实体店优势。
69.
【答案】C
【解析】猜测词义题。文章倒数第二段中 “through the door to the moment they leave. Another brand store seeks to be much more than a shop, but rather a destination.” ,可以选出答案为C。
70.
【答案】D
【解析】主旨大意题。从全文来看,作者一直在介绍商店气味的影响,故选择D。
