最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

2021年北京东城区九年级中考一模考试英语试卷

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-26 00:19:43
文档

2021年北京东城区九年级中考一模考试英语试卷

2021年北京东城区九年级中考一模考试英语试卷学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________一、单选题1.MyauntlivesinCanada._____willcomebacktoseeusthissummer.ASheB.HeC.TheyD.You2.DragonBoatFestivalis_________June9ththisyear.A.at.in.on.of3.Hetoldhisparentsabouthiside
推荐度:
导读2021年北京东城区九年级中考一模考试英语试卷学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________一、单选题1.MyauntlivesinCanada._____willcomebacktoseeusthissummer.ASheB.HeC.TheyD.You2.DragonBoatFestivalis_________June9ththisyear.A.at.in.on.of3.Hetoldhisparentsabouthiside
2021年北京东城区九年级中考一模考试英语试卷

学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________

一、单选题

1.My aunt lives in Canada. _____will come back to see us this summer.

A She B. He C. They D. You

2.Dragon Boat Festival is _________June 9th this year.

A.at .in .on .of

3.He told his parents about his idea ________they thought it was great.

A.but .and .or .so

4.一 _____I take this book out of the room?

一 Yes, you can.

A.Must .Need .May .Should

5.— How do you come to school every day, by bus or by underground?

一 By underground. It's much________ .

A. quick B. quicker C. quickest D. the quickest

6.– _______ was the movie last night? 

– It was interesting.

A.When .Where .How .What

7.(题文)Lisa_______at 8 yesterday morning.

A.r.r.i.was running

8.I can't go out to play because I______my homework yet.

A.d.won’t finish

C.d.haven’t finished

9.The Great Hall of the People ____________in the 1990s

A.is built .was built .builds .built

10.--Do you know ________us to do afternoon?

--I don’t know.let’s ask her

A.what mum wants .what mum wanted

C.what does mum want .what did mum want

二、阅读单选

Eating Out

Are you looking for somewhere special to go this weekend? Do you want to try something new ?Check out one of these new restaurants.

Musical Chairs

Have you noticed how music improves the taste of your food? This new restaurant has different types of live music every night except Sundays, and excellent food to go with it : great fish dishes, steak and pizza. Monday is rock night, so see you there.

The Chocolate Box

The owner of this small cafe used to cook all kinds of food, but then she realized she preferred sweets to anything else. If you want meat or fish, come here. They only serve lots of different kinds of sweets, like chocolate and cakes.

Fast Best

Fast food doesn’t have to be unhealthy food, as this cafe proves. Do you want a hamburger, or fish and chips which are really good for your body? This is the

right place. The food will be on the table very quickly, and the prices are not high.

Last Days of the Raj

An Indian restaurant in the center of the city, perfect for eating before or afterthe cinema or a show. In summer,enjoy your meal in the beautiful garden .The most popular dishes are hot lamb and chicken.

11.You can listen to rock music at Musical Chair on

A.Sundays .Mondays

C.Wednesdays .Saturdays

12.What food does the Chocolate Box serve?

A.Sweets.

B.Meat and fish.

C.Hamburgers

D.Lamb and chicken.

13.The food at Fast Best is .

A.hot .expensive C healthy .beautiful

14.Which restaurant isperfect for eating before or after the cinema or a show?

A.Fast Best

B.The Chocolate Box

C.Musical Chairs

D.Last Daysof the Raj

The Recycling Center

Studentsat an elementary school in  Chicago studied ecology (生态学).They learned that there was so much rubbish that it was a world-wide problem. They asked their teacher if thce could do something to help solve the problem. “ It is a very bigproblem.” the teacher said, “but if every community helps,that would  really make adifference."

The students decided to set up a program called Saturday Recycling Center. They would collect rubbish and then get it to a place. The students used the Internet to find out more about recycling in Chicago. They found that there are 15 “drop off" places, where people can bring rubbish to get it recycled

 to the place. They went to talk with the leader of the church( 教堂) near their school.  

They knew that he drove a van. They asked him to help with their plan.

The churchman agreedto help. He said he would pick up the rubbish on the first  Saturday of each month. So everything was organized. All the students needed was rubbish to recycle.

The students made posters to put in stores in the neighborhood. The churchman advertised die new recycling program at the church service. The community center put a note aboutthe recycling center in their monthly newsletter. The students went into the other classrooms at their school and asked children to tell their families about the Saturday recycling.

The first Saturday was beyond their expectations.In fact ,they got so many rubbish that the churchman had to make two trips to take it all to the “drop off”place.Now most people in the community know the first Saturday is the time to recycle.

15.The students set up the program to_________ .

A.help the community

B.collect rubbish for recycling

C.find "drop off" places

D.teach children to solve problems

16.Who helped to pick up the rubbish?

A.A.A teacher.

C.A.A churchman

17.The community center helped with the program by___________ •

A  advertising it at the church service

A.asking children to tell their families about it

B.putting o note about it in the monthly newsletter

C.putting posters about it in stores in the neighborhood

18..What does the last paragraph mainly tell us?

A.Recycling is very hard.

B.The program needs more help.

C.The program is successful.

D.People only recycle on Saturday.

Wonder is a book about a ten-year-old boy called August, or Auggie, who feels normal but looks very different.

What’sWonder about?

Auggie lives with his parents and sister in New York. He is a normal boy in many ways. He rides a bike and likes playing with his Xbox. But Auggie has deformities(畸形)of the face and looks very different from other children. At the start of the book, he tells us "My name is August. 1 won't describe what I look like. Whatever you're thinking, it’s probably worse. " In the street, people look at Auggie and are frightened.

Auggie has never been to school because he has spent a lotof time in hospital. His mother teaches him at home.. but now he’s ten, she thinks he should go to school. At first,Auggie doesn’t want to go. He worries that other students will look at him and say terrible things. But when he visits a school with his mum, he likes the head teacher and decides to go. Auggie’s first year at school has good times and bad times, he makes some good friends but other children are rude to him. At the end of the year,Auggie goes on a on a school trip and a frightening event there changes things completely.

Is it a good book?

Wonder is an excellent book, It tells an exciting story that makes you feel many different emotions. It is easy to like Auggie. He has a good sense of humor’s the book has a good mix of funny and sad moments. But the book isn’t just about Auggie,We also learn what life  for his sister, and his friend,Jack.Wonder is popular with people of all ages.Pre-teens,teenagers and adults all love the book.

A bestseller

Wonder is RJ Palacio’s first book, On her website, she explains that she had the idea for Wonder after seeing a girl with deformities on the street .one day ,Many schools use the book to start discussions about bullying ,friendship and being different .The book is very popular and has won praises. Many people are looking forward to seeing what Rj Palacio writes next.

19.How is Auggie different from other boys?

A.His name is special.

B.His face shape is not normal.

C.he doesn’t go to school

D.he likes playing with his Xbox.

20.why doesn’t Auggie want to go to school at first?

A.Because he has to stay in hospital

B.Because his mother teaches better than teachers.

C.Because he doesn’t think he should go to school.

D.Because he is afraid other students may make fun of him.

21.What can we know about the book?

A.It tells the story of a real family.

B.Many schools use it to educate students.

C.Adults like the book more than children

D.The emotions of the story are hard to understand.

These days there are lot of possibilities to be always connected lo family and friends. Now that I have just moved lo France, this can be very convenient. 1 can ring my sister who lives in Los Angeles on Viber, or I can Skype my parents or friends back in England for a chat. However, sometimes the convenient and dependability of technology can beintrusive.

Even the most out-going people  need some “down time" to calm down on their  own and get relaxed. This is something that 1 consider necessary and healthy. After all, you have to live with yourself for the rest of your life, so you’d better know how to enjoy your own company. It can be a good thing to have time to yourself to collect your thoughts and free your feelings. Today 1 went for a walk by myself around the lake and just dav-dreamed. It was so relaxing and enjoyable and helped me let go of my bad emotions.

However, somehow it seems rude or perhaps makes people feel that  you're

upset to sayto people:” I'm going to go and spend sometime by myself. " Andoften when we are spending time ‘alone’ , we are actually connected with a piece of electrical equipment. We try to make something into a  or a Tweet to attract our friends, or we scroll (滚屏〉through  nosing into other people’s lives orseeing what friends are up to. We judge ourselvesand  other people by the photos they put online, so we can tell how much fun they are having compared to us.This is an age when we can get so much surface information about other people's lives, but being  wrapped(包裹)up in what other people are doing or always thinking about other people’s recognition (认可) of us can be quite unhealthy. Perhaps these days forget about the simple pleasure of spending time just for us.

Having said all that, I also think that spending too muchtime byyourself 

can separate you from others. I suppose it is important to find a good balance between spending valuable time by yourself and with other people.

22.What does the underlined word “intrusive” probably mean?

A.Interruptive .Helpful.

C.Unsatisfactory. .Important.

23.What does the writer think of being alone properly?

A.It’s the only way to get relaxed.

B.It makes other people feel upset.

C.It’s necessary and healthy for people.

D.It makes out-going people feel lonely.

24.The writer agrees •

A.It’s  important to know what other people think of us

B.its harmful to always compare ourselves with others

C.technology helps us lo judge and improve ourselves

D.technology helps us to know about other people clearly

25.What’s the best title for the passage?

A.Is technology really good for us?

B.How can we keep in touch with others?

C.What is the best way to enjoy ourselves?

D.Do we spend enoughtime truly by ourselves?

三、单词填空

短文•根据短文内容从文后的五个选项中选出正确的选项瑱入空白之处。每个选项只能用一次。

Running is free, it’s easy and now it’s becoming cool as well. Many people do not have enough time to play a team sport ,so instead they have started going running. In the past, running in the street was seen as a bit silly. But things are changing.26..Some people go to lose weight while others go simply to keep fit. Even at 6 o’clock in the morning you sometimes see runners in the streets. Scientists say that running is a very good way to keep fit.

27..In some schools when it rains and it’s too wet to play football or hockey, children have to do cross country running instead. Now as running has become more popular, hopefully more young people will take it up.

Every year in April, the London marathon(马拉松)takes place. The race covers a fantastic route(?路) in which runners pass lots of the famous places like the London Eye and Big Ben.28..

Interestingly, marathon running used to be seen as a hard sport, but now even people who are very unfit take part in marathons every year!29.;it’s because people have become more interested in running .After the marathon every year the streets suddenly become full of runners.30..All you need is a pair of trainers and will power, so what are you waiting for?

A.It’s not because marathons have got easier

B.People come from all over the world to run in it

C.Sadly, running is often quite unpopular at school

D.Now, lots of people go out running in their spare time

E. People find it so exciting that they want to try it themselves

四、填空

阅读短文,根据短文内容回答问题。

Becoming a Minimalist

I have too many things. My bedroom is often very messy. I have shelves with dirty books I never read and CDs 1 don't listen to. My drawers are filled with clothes I never wear. I was getting upset that I never had any space in my bedroom. Then I read about minimalism. Minimalism suggests that you only keep the most necessary and important thingsand getrid of (处理掉)everything else .After reading about minimalism Ifelt encouraged to solve my problem.

started clearing out a lot of the things which I didn’t use. I collected bags of clothes to give to charity. I sold some of my CDs and books online.Although  I know thatI would never need thesethings again ,I still foundit very difficutto get rid of them.My brain tried to stop me from letting them go. I said lo myself I might need them in the fulure!¨ or won’t I besad if I lose that?¨But the things was,I  knew I couldn’t keep everything.

After getting lots of thing out of my room, I actually became quite excited to see the tidy room with some fresh space. And on organized bedroom also makes me have a clear and organized mind! The main idea behind minimalism is to cut down what you own, and by doing this you can really valuethethings you have, It’s not easy to be a minimalist. We are often told that it is betterto have more things. Advertisements try to make us believethat we will only be happy by spending more money to buy more things. Of course I’m not a perfect minimalist—I’ve only just started I still own a lot of things which I don’t really need , but 1 think thiswas a good start. In the future  I will be more mindful of what I buy. And I will continue to make an effort to get rid of what I don‘t’l need.

31.What does minimalism.suggest?

32.How did the writer get rid of some of her CDs and books?

33.How did the writer feel after getting lots of things out of her room?

34.Why is it hardto be a minimalist?

35.What are the advantages of being a minimalist?

五、话题作文

36.文段表达

从下面两个题目中任选一题,根据中文和英文提示,完成一篇不少于50词的文段写作。

文中已给出内容不计入总词数。所给提示词语仅供选用。请不要写出你的校名和姓名。

题目1

假如你是初三生李,你和Jack打算周去北海公园玩,想邀请你的好朋友——英国留生Peter一起去。你用英文一封子件,告诉他你们面的和地、具体活,以及你他的建等。

提示:BeihaiPark, meet, gate, walk, boat, picnic, camera 

提示:When and where are you going to meet

What are you going to do in the park

What advice do you want to give Peter

Dear Peter,

I want to invite you to go to Beihai Park with Jack and me on Saturday.__________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________

I’m looking forward to your early reply

Yours 

Lihua

37.题目2

五月十五日是家庭日(International Day of Families),了助同提高家庭念和任感,你校英文刊正在以“Building a Happy Family(建幸福家庭)”征文,你一篇短文投搞,家庭成如何建一幸福的家庭.作孩子,你通常是怎么做的,需要在哪些方面改。

提示:love, understand, help, respect. take care of, housework 

提示: 

What should family members do to build a happy family?

• As a child, what do you usually do?

What else do you need lo do?

A happy family is important for everyone.__________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________

1.A

【解析】

试题分析:句意:我的阿姨居住在加拿大,她今年夏天要回来看我们。She她;He 他;They他们;You你,你们。此处指代上文的My aunt,所以选A。

考点:考查人称代词。

2.C

【解析】

试题分析:句意:今年的端午节在六月九号。在某年,某月,某日用介词on。故答案为C。

考点:考查介词的用法。

3.B

【详解】

句意:他告诉他的父母有关他的想法,他们认为这个想法很棒。

考查连词的用法。A. but但是;B. and而且;C.or或者,否则;D. so因此。前后句表示并列关系。故答案为B。

4.C

【解析】

试题分析:句意:我可以将这本书带出这个房间吗?是的,可以。must 必须;need 需要;may可以;should应该。所以选C。

考点:考查情态动词。

5.B

【解析】

试题分析:句意:你每天怎样上班,是坐公交车还是地铁?坐地铁,它更快。两者相比较用比较级。所以选B。

考点:考查形容词的比较级。

6.C

【解析】

试题分析:句意:昨晚的电影怎么样?——精彩极了。A.When什么时候;B.Where在哪儿;C. How怎么样; D. What什么。根据答语可知,是询问程度,答案为C。

考点:考查疑问词的用法。

7.D

【解析】

试题分析:句意:昨天早晨八点钟丽萨在跑步。根据时间状语at 8 yesterday morning.在过去的某一时刻,应该用过去进行时态。故答案为D。

考点:考查动词的时态。

8.D

【解析】

试题分析:句意:我不能出去玩,因为我还没有完成家庭作业。Yet常用于现在完成时态的否定句中,故答案为D。

考点:考查动词的时态。

9.B

【解析】

试题分析:句意:人民大会堂是在20世纪50年代建立的。主语与动词之间是被动的关系,根据时间状语判断时态为一般过去时态,故答案为B。

考点:考查被动语态。

10.A

【解析】

试题分析:句意:你知道下午妈妈想让我们做什么吗?——我不知道,让我们问问她。此句是宾语从句,从句应该用陈述句的语序,排除C,D;根据时态判断,答案为A。

考点:考查宾语从句。

11.B

12.A

13.C

14.D

【解析】

【分析】

试题分析:短文介绍了四家新餐馆的一些信息。

11.B细节理解题。根据Musical Chairs中的信息:Monday is rock night, so see you there.可知,答案为B。

12.A细节理解题。根据The Chocolate Box中的信息:They only serve lots of different kinds of sweets, like chocolate and cakes.可知,答案为A。

13.C细节理解题。根据Fast Best中的信息:Fast food doesn’t have to be unhealthy food可知,答案为C。

14.D细节理解题。根据Last Days of the Raj中的信息:An Indian restaurant in the center of the city, perfect for eating before or after the cinema or a show.可知,在Last Days of the Raj餐馆,在看电影,节目表演之前或之后更适合吃。答案为D。

考点:广告布告类短文阅读。

15.    B    

16.    D    

17.    C    

18.    C    

【解析】

【分析】

试题分析:芝加哥的一所小学的学生正在研究生态学。他们知道垃圾问题是一个世界性的问题。决定成立一个名为星期六回收中心的项目。他们会收集垃圾,然后把它拿到一个地方。学生们利用互联网来了解更多关于芝加哥的回收利用情况。

15.B细节理解题。根据短文中的句子The students decided to set up a program called Saturday Recycling Center. They would collect rubbish and then get it to a place. The students used the Internet to find out more about recycling in Chicago.可知,他们成立这一项目的目的是将垃圾回收利用。答案为B。

16.D 细节理解题。根据短文中的句子“The churchman agreed to help. He said he would pick up the rubbish on the first Saturday of each month.”可知,一个牧师帮助收集垃圾。答案为D。

17.C细节理解题。根据短文中倒数第二段中的句子“The community center put a note about the recycling center in their monthly newsletter.”可知,社区中心通过在他们的每月通讯中放了一张回收中心的便条来帮助这一计划。答案为C。

18.C段落大意题。根据短文中的句子“Now most people in the community know the first Saturday is the time to recycle.” 现在大多数人都知道在社区的第一个星期六是回收的时间。可知,这项活动是成功的。答案为C。

考点:环保类短文阅读。

19.B

20.D

21.B

【分析】

试题分析:《奇迹》是RJ Palacio的第一部作品,它讲述了一个名字叫做“十月”小男孩的故事。这是一本很好的书,它的故事激动人心,会让你产生很多不同的情绪。深受广大读者的青睐。

19.B细节理解题。根据短文中的句子“But Auggie has deformities(畸形)of the face and looks very different from other children.”可知,这个孩子脸部畸形,不同于其他的小孩。答案为B。

20.D 细节理解题。根据短文中的句子At first, Auggie doesn’t want to go. He worries that other students will look at him and say terrible things.可知,Auggie不想上学校的原因是害怕其他的学生嘲笑。答案为D。

21.B 细节理解题。根据短文中的句子Many schools use the book to start discussions about bullying ,friendship and being different . 许多学校使用这本书开始讨论欺凌、友谊和与众不同。可知,学校把这本书作为教育学生的教材。答案为B。

考点:文化类短文阅读。

22.A

23.C

24.B

25.D

【解析】

【分析】

试题分析:本文主要介绍了人们的独处总是经常被各种各样的现在科技所干扰,而不能真正的做到独处。重要的是在花费自己宝贵的时间和与其他的人相处之间找到一个好的平衡。

22.A词意猜测题。A. Interruptive 阻碍的,干扰的; B. Helpful 有益的;C. Unsatisfactory.不满意的;D. Important.重要的。上文提到身在法国,可以给远在美国的姐姐与在英国的父母与朋友网上聊天。结合短文中的句子However, sometimes the convenient and dependability of technology can be intrusive. 通过转折连词However可知,有时科技的方便和可靠性也会受到阻碍。答案为A。

23.C 细节理解题。根据短文中的句子Even the most out-going people need some “down time" to calm down on their own and get relaxed. This is something that I consider necessary and healthy.可知,答案为C。

24.B 细节理解题。根据短文中的句子“This is an age when we can get so much surface information about other people's lives, but being wrapped(包裹) up in what other people are doing or always thinking about other people’s recognition (认可) of us can be quite unhealthy.”可知,总是把自己与别人相比较,生活在别人的圈子里是不好的,故答案为B。

25.D标题归纳题。文章主要讲诉了现在科技对我们独处所带来的影响,即使自己一个人,也会受到手机及网络上的其它信息所影响,而达不到独处的效果。答案为D。

考点:日常生活类短文阅读。

26.D

27.C

28.B

29.A

30.E

【解析】

【分析】

试题分析:这篇短文主要介绍了跑步非常自由,现在变成非常酷的一项运动。科学家也说跑步是一项非常好的保持健康的方式。作者建议大家穿上运动鞋开始跑步。

26.D根据上文In the past, running in the street was seen as a bit silly. But things are changing.故选D

27.C根据后文In some schools when it rains and it’s too wet to play football or hockey, children have to do cross country running instead. 故选C

28.B根据The race covers a fantastic route(路) in which runners pass lots of famous places like the London Eye and Big Ben.故选B

29.A根据后文It’s because people have become more interested in running. 故选A

30.E根据上文After the marathon every year the streets suddenly become full of runners.故选E

考点:日常生活类短文阅读。

31.It suggests that you only keep the most necessary and important things and get rid of everything else.

32.She sold them online.

33.She felt excited.

34.Because we are often told that it is better to have more things.

35.It helps us to keep our rooms tidy, have a clear and organized mind, save money and really value the things we have.

【解析】

【分析】

试题分析:本文主题讲述了作者最初拥有很多不需要的东西,通过了解简约主义后,开始慢慢清理自己的东西,发现简约主义对自己的生活有着很大的帮助。

31.问题:简约主义建议什么?根据短文中的句子Minimalism suggests that you only keep the most necessary and important things and get rid of (处理掉)everything else .可知,答案为It suggests that you only keep the most necessary and important things and get rid of everything else.

32.问题:作者是怎样处理他的光盘和书籍的?根据短文中的句子“I sold some of my CDs and books online.可知,答案为She sold them online.”

33.问题:作者在把很多东西从她的房间拿出来时感觉如何?根据短文中的句子After getting lots of thing out of my room, I actually became quite excited to see the tidy room with some fresh space.可知,在清理完房间的东西后作者很兴奋。答案为She felt excited.

34.问题:为什么很难成为一个极简主义者?根据短文中的句子“It’s not easy to be a minimalist. We are often told that it is better to have more things.” 做一个极简主义者不容易。我们经常被告知最好拥有更多的东西。故答案为Because we are often told that it is better to have more things.

35.问题:成为一个极简主义者的优点是什么?通读全文可知,作者开始过简约生活之后,房间由之前的乱糟糟变得整洁有序,思维也发生了变化,那些不必要的东西基本就不买了。答案为It helps us to keep our rooms tidy, have a clear and organized mind, save money and really value the things we have.

考点:阅读短文,回答问题。

36.Dear Peter,

Yours,

Li Hua

【解析】

试题分析:你和Jack打算这个周末去北海公园玩,想邀请你们的好朋友——英国留学生Peter一起去。请你用英文写一封电子邮件,告诉他你们见面的时间和地点、具体活动,以及你对他的建议等。短文要包含提示所有信息,要做到语句通顺、意思连贯,主旨健康,中心突出。短文主要用一般将来时态,用第一人称进行表达。

写作亮点:该文语句通顺,语意连贯,表达了题目中的所有信息,是一篇不错的习作。

考点:提纲作文

37.A happy family is important for everyone. To build a happy family, family members should love, understand and help each other. They should be willing to spend enough time together, sharing happiness and sadness.    As a child, I respect and trust my parents, When I have some problems, Ialways talk to them and listen to their advice. I also try to take good care of my parents when they are ill.    Of course, there is more that I should do. For example, I should do more housework, such as washing dishes and cleaning the room.

【解析】

试题分析:五月十五日是国际家庭日(International Day of Families),为了帮助同学们提高家庭观念和责任感,你校英文报刊正在以“Building a Happy Family(创建幸福家庭)”为题征文,请你写一篇短文投搞,谈谈家庭成员应该如何创建一个幸 福的家庭.作为孩子,你通常是怎么做的,还需要在哪些方面改进。短文要包含提示所有信息,要做到语句通顺、意思连贯,主旨健康,中心突出。短文主要用一般现在时态,用第一人称进行表达。

写作亮点:该文语句通顺,语意连贯,表达了题目中的所有信息,是一篇不错的习作。

考点:提纲作文

文档

2021年北京东城区九年级中考一模考试英语试卷

2021年北京东城区九年级中考一模考试英语试卷学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________一、单选题1.MyauntlivesinCanada._____willcomebacktoseeusthissummer.ASheB.HeC.TheyD.You2.DragonBoatFestivalis_________June9ththisyear.A.at.in.on.of3.Hetoldhisparentsabouthiside
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top