最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

2020届新高考英语模拟仿真卷第3卷

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-27 00:18:18
文档

2020届新高考英语模拟仿真卷第3卷

2020届新高考英语模拟仿真卷第3卷1、BestLondonwalkingtoursSandemansNewLondonTours   CainanattractiveinsightintoLondon'shistory.VisittheCityofLondon,stoppingatStPaul'sCathedralandtheTowerofLondon;exploreEastLondoncoveringBricklane,Cockneycultureandthecriminalunderwo
推荐度:
导读2020届新高考英语模拟仿真卷第3卷1、BestLondonwalkingtoursSandemansNewLondonTours   CainanattractiveinsightintoLondon'shistory.VisittheCityofLondon,stoppingatStPaul'sCathedralandtheTowerofLondon;exploreEastLondoncoveringBricklane,Cockneycultureandthecriminalunderwo
2020届  新高考英语模拟仿真卷   第3卷

1、Best London walking tours 

Sandemans New London Tours

    Cain an attractive insight into London's history. Visit the City of London, stopping at St Paul's Cathedral and the Tower of London; explore East Londoncovering Brick lane, Cockney culture and the criminal underworld; learn about Jack the Ripper; or board on a five-venue pub crawl.

    Opening Times: Daily at 11:00 and 14:00

City Visitor Trail

    The City Visitor Trail takes you on a journey through the heart of London. Take in famous attractions such as St Paul’s Cathedral, Guildhall, the Bank of England and the Tower of London or try the themed "side-tracks", each one moving away from the main path to give a more in-depth look at one part of the city.

    Opening Times: Available 24 hours a day, 7 days a week. Check with individual attractions for entry requirements.

Brit Movie Tours

    Join a unique movie and TV sightseeing walking tour experience in London and go on location to see incredible sets and fascinating landmarks. Local guides provide fascinating insights into the industry and there are multiple tours available, including Doctor Who, Gangs

of London and Harry Potter Tour of London locations.

   Opening Times: Monday to Friday 9:00 am to 5:30 pm

Royal Tour of London

    Visit three royal palaces as you journey from Big Ben to Buckingham Palace and Trafalgar Square. Along the way you will discover plots to destroy Parliament,Churchill’s hidden shelter,very expensive clubs for the rich and famous, and more. And if that's not enough excitement, listen closely for incredible tales of man-eating pelicans(鹈鹕) and crazy lost tourists. This walking tour is run by Strawberry Tours.

    Opening Times: The tour starts at 10 am everyday.

1.Which tour can you join at any time?

A.Sandemans New London Tours    B.City Visitor Trail

C.Brit Movie Tours        D.Royal Tour of London

2.What can you do on a movie sightseeing tour?

A.Learn some London’s history.    B.Participate in making films.

C.Visit some film-making locations.    D.Act as a local guide.

3.What’s thrilling on the Royal Tour of London?

A.Visiting places of interest.    B.Meeting famous people.

C.Exploring new spots.        D.Listening to amazing legends.

2、I am Fionn Ferreira, an Irish teenager. I am very delighted to have won $50,000 for my project. My project came about as 1 was constantly hearing about plastic pollution on the news. And I also see the real effects on our beaches every day. I discovered, to my shock,that at present no filtration (过滤)for microplastics takes place in any European wastewater treatment centres, so I started looking for a solution.

    Seeing that there was none,I decided to investigate further,finally finding a way to use the ferrofluid(铁磁流体),a liquid which sticks to the plastic allowing it to be removed using magnets. After over 1,000 tests I have proved that my method would remove 87% or higher of microplastics.

    I grew up in West Cork, Ireland. My hometown is surrounded by untouched nature. This has been my primary inspiration about how nature works. I soon discovered that science really was in everything. The fact that I lived in such a remote place meant that I had to build my own equipment and lab to conduct tests and experiments.

    Inspired by scientists such as Ben Feringa and his work with organic chemistry and nanotechnology (纳米技术),I would like to study chemistry or chemical engineering when finishing my last year of secondary school. Both of these subjects will be suited to me as I really enjoy problem-solving and experiments.

    One of the most valuable rewards from the science fair for me is the opportunity to present my work to a group of professional judges. Winning the prize is a great honour to me as this is an acknowledgement of my project and ideas. Also, winning the prize will give my project more attention. There is nothing I would like to see more than my project to be used in addressing microplastics in our oceans worldwide.

1. What do we know about Fionn?

A. He is studying at college.    B. He lives by the sea.

C. He works for a science fair.    D. He was born in America.

2. Why did Fionn set up the project?

A. To purify the polluted air.    B. To recycle microplastics in cities.

C. To collect plastic wastes in water.    D. To remove microplastics from water.

3. Which of the following can be used to describe Fionn?

A. Competitive.    B. Creative.    C. Optimistic.    D. Humorous.

4. What is Fionn looking forward to?

A. Seeing his project applied widely in real life.    B. Going to the science fair to get another prize.

C. Attracting more attention to his project.    D. Getting his project acknowledged by the judges.

3、Some of the most powerful companies in the world have co-founders. For example, Google (Sergey Brin and Larry Page), Apple (Steve Wozniak and Steve Jobs), and Microsoft (Bill Gates and Paul Allen) and so on. Having partners can help to deal with the pressure and the failures that come with running a business. No matter how down on your luck you feel they may provide emotional support. They may have extra skills, and be on hand to help out with the day-to-day problems. And an alternate point of view may help to broaden your mind and aid the risk of mistakes being overlooked.                 

Everybody knows Samsungs Galaxy Note 7. When the phone was launched in 2016, customers praised it for its storage, design and usability, and it may well have been a hit if it weren't for the fact that it occasionally caught fire and exploded. It was soon banned immediately from flights, and Samsung had no choice but to recall the entire model. The shortcoming reportedly cost the company $1 billion, and a further $17 billion in lost sales. But remember, based on the lesson, the Galaxy Note 8 and the Galaxy Note 9 are well received in the world! Now we know that failing is part of business success.

One thing that all great companies have in common is that they have failed many times—and luckily, they bounced back. Take Sarah Blakely, founder of shapewear brand Spanx for example. She credits her business success specifically to her failures. "I'd get kicked out of buildings all day long," she remembered. "People would tear up my business card in my face. But my friends and I knew I could sell and I knew I wanted to sell something I had created I learned that 'no' doesn't always mean 'no', and that you may get 30 nos before you get the one yes. People told me no with Spanx for two years." Spanx is worth just over $1 billion—it was a company that Blakely who took a degree in a law school started with just $5 000!

(1).What can we learn from the examples in Paragraph 1?

A.Two heads are better than one.

B.Constant dropping wears the stone.

C.God helps those who help themselves.

D.All things are difficult before they are easy.

(2).Why does the author mention Samsungs Galaxy Note 7, 8 and 9?

A.To suggest customers should follow the new trends.

B.To prove Samsung is responsible for customers.

C.To show Samsung paid for its product failure.

D.To explain that failures don't spell the end.

(3).What mainly contributed to Sarah Blakely's success?

A.Her friends' help.    B.Her will power.

C.Her good luck.    D.Her education background.

(4).How does the author develop the passage?

A.By making contrast.     B.By making classification.

C.By giving examples.    D.By giving numbers.

4、    The alarm sounds. Students swing their backpack over their shoulder, board the school bus, make their way to their homeroom and the bell rings — school is back. But for more homes in America, school looks more like students waking up, making their way to the dining room or home office, setting up laptops and learning in the comfort of home.

    Virtual(虚拟的) schooling, described as “a public school that offers only instruction in which students and teachers are separated by time and/or place, and interaction occurs via computers and/or telecommunications (电信) technologies”, has increased over the past decade. According to the National Education Policy Center, enrollments(注册人数) in virtual schools increased by 17,000 between the 2015 —2016 school year and the 2016—2017 school year to 295,518.

    For Arizona Virtual Academy, a full-time online public K-12 school, they use K12 Inc. curriculums. K12 Inc. serves students in all 50 states and more than 100 countries with digital learning platforms and technology, providing online education. “We always are improving our platforms and the technology that we use to make sure that we've keeping up with the changing trends, not only with education but also with technology," Dr. Kelly Van Sande said. Another piece of new technology they've rolled out is a new app where parents can find virtual schools available in their area.

    Carrie Faulkner chose to enroll two of her children in Arizona Virtual Academy. She says they’ve done schooling online in Chicago, in California, at restaurants and on her cousin's floor in Kansas. "It doesn’t matter whether he (her son) is on the couch, in his bed or at the kitchen table, he can do schooling wherever he wants to," Faulkner said. "I wish they had it for me back when I was in school. That would have been awesome."

1.What's the purpose of the first paragraph?

A.To give an example of virtual schooling.

B.To introduce the topic "virtual schooling".

C.To describe vividly students' going to school.

D.To compare real schooling with virtual schooling.

2.How many students attended virtual schools during the 2015 —2016 school year?

A.17,000.    B.147,759.    C.278,518.    D.295,518.

3.What can we infer about Arizona Virtual Academy?

A.They provide both online and offline education.

B.They're intended for students in the United States.

C.Their new app lets people find schools nationwide.

D.Their platforms and technology are very advanced.

4.What is Carrie Faulkner’s attitude to virtual schooling?

A.Favorable.    B.Doubtful.    C.Indifferent.    D.Disapproving.

5、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

    I did not go on my first hike until my mid-30s. I could blame it on the fact that I grew up on the Great Plains of South Dakota and North Dakota. ①__________Having never gone, I didn't see the value and always shook my head when asked.

    ②__________At the urging of my wife, and with my two young kids, we walked a beautiful forest path on a cool August morning. I carried a small backpack with water and snacks (小吃). When we reached the top, we ate lunch together overlooking a perfectly still pond and a scenic Vemiont.

    A few weeks ago, my 11 -year-old son, my 61 -year-old dad, and I hiked Camelback Mountain in Phoenix. Last weekend, I hiked down the Grand Canyon with my son along the South Kaibab Trail. And later this week, my wife and daughter will join us to walk the Waterfall Trail in the White Tank Mountains. ③__________

    Now, just to be clear, by no means would I classify myself as an expert hiker. ④__________And I have no plans to climb Mount Kilimanjaro or walk the Appalachian Trail, But waking early on a Saturday morning to walk 3 —5 miles along a forest path with lunch in the backpack is a journey I'd recommend to anyone.

    It is healthy physical exercise that creates wonderful memories. ⑤__________And given the chance, hiking teaches us important truths about life.

A. Most of our hikes only last 2 hours.

B. I’ve fallen in love with climbing mountains.

C. I love the stillness and calm of an empty path.

D. But mostly, to be honest, I just wasn't interested.

E. If you can climb a mountain, you can do anything.

F. It provides an opportunity to slow down and disconnect.

G. I went on my first hike a few years back while living in Vermont.

6、    It was just a harmless joke. Old Lady Hayes     1     it. She used to scream at us for "borrowing" a few of her precious raspberries(木莓),like we were     2     gold.

    George practiced     3     the box out of reach by the string. I couldn’t wait to see it fly away when she tried to pick it up.

    I was first to notice my dad in the doorway. Dad walked slowly to the empty candy box. He picked it up, and watched it swing back and forth. Then he looked into the eyes of the     4     boys.

    “It doesn't seem so long ago that I was playing     5    ," he said. "One year my cousins and I decided to try one on our Grandma Walker     6     we loved her. We sneaked up to her     7     and drew a gift there with red paint. Then we kicked the door and     8     behind the bushes. When Grandma     9     appeared, she looked down. Even from 15 feet away we could see the     10     in her eyes. Grandma reached for the fresh paint. Slowly, she     11     our joke. She tried to smile, absently wiping red paint on her clean and white apron(围裙). "Dad     12    , and for the first time I noticed that his eyes were     13    . " Grandma died later that year. I never had another chance to give her a real gift."

    Later that night a red, heart-shaped box was     14     on Mrs. Hayes’ front doorstep. We hid behind the bushes to see how she would     15     to receiving a full box of candy.

1.A.deserved        B.got        C.made        D.called

2.A.finding        B.stealing        C.buying        D.giving

3.A.opening        B.closing        C.pulling        D.putting

4.A.frightened        B.surprised        C.delighted        D.amused

5.A.jokes        B.games        C.roles        D.sports

6.A.even though        B.so that        C.in case        D.as if

7.A.room        B.house        C.doorstep        D.window

8.A.sat        B.hid        C.stood        D.fled

9.A.room        B.house        C.doorstep        D.window

10.A.hurt        B.joy        C.trust        D.concern

11.A.turned into        B.gave away        C.figured out        D.talked about

12.A.left        B.finished        C.started        D.paused

13.A.weak        B.bright        C.open        D.wet

14.A.opened        B.carried        C.placed        D.made

15.A.reply        B.react        C.refer        D.return

7、The Han people have its own spoken and written language-Chinese. Chinese belongs to the Han-Tibetan language family. It is the ①________ (common) used language in China and among the largest languages in the world.

Written Chinese came out in ②_______ (it) earliest form approximately 6,000 years ago. The Chinese characters ③_______ (use) today, also called "Hanzi", developed from those used in bones and tortoise shells more than 3,000 years ago. There are about 56,000 characters, of which only about 3,000 are in common use. 

Mandarin is a category (种类) of Chinese ④_______ (dialect) spoken across most of northern and ⑤ _______ (southwest) China. The term "Mandarin" can also refer to Standard Mandarin, which ⑥_______ (base) on the Mandarin dialect spoken in Beijing. It is officially considered to be the standard for the People's Republic of China.

Why do most non-Chinese speakers choose to learn standard Mandarin Chinese? Mandarin is understood by most Chinese people. As mentioned above, it is China's national language. ⑦_______ you are interested in basic communication, scholarly research, or ⑧_______ (pursue) a career in China, standard Mandarin is ⑨_______ necessary tool for communication. And it often serves ⑩_______ a bridge for communication.

8、假定你是李华,你的英国朋友Peter即将作为交换生到北京某中学学习,他向你咨询中国高中生课余时间经常参加的活动以及你喜欢的课外活动。请根据以下要点给他回一封邮件:

1. 欢迎他来中国学习;

2. 高中生常参加的课外活动;

3. 你喜欢的课外活动。

注意:

1. 词数80左右;

2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。

_________________________________________________________________________________________________________________

9、阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。

To anyone else, it was just a simple white cotton bag, but to me, it was a canvas(油画布) for my latest masterpiece. I laid it flat on the six-foot-long wooden table in my kitchen. With one hand I held down a corner of the bag and with the other clipped my brush in the paint and touched it to the canvas, and slowly an image took shape. Painting was hard, but I enjoyed it. And my friends and family loved the bags. "I get tons of praise for mine,” my mother told me.

Only getting those paintings appreciated was quite not the honor I'd dreamed of when I first picked up a paintbrush as a kid. I used to aim higher. I wanted my work to appear in the Louvre Museum in Paris, right next to the Mona Lisa. But even then, I knew what a wild dream it was.

My parents encouraged my interest, and paid for art lessons. In high school, I joined an art club, and showed my work along with other local artists in an exhibition. I started college and majored in fine art, took classes in drawing and design. But the farthest I ever traveled to was New York City. The Louvre might as well have been on another planet. Then things changed. I met and fell in love with Charlie. After we got married, I took a break from art.

When I finally picked up a brush, I was rusty and lost my inspiration. I tried a landscape but it was flat. Things in the foreground were the same size as in the background. I'd lost the ability. I was frustrated and threw down my brush. Maybe I'd never really had any talent at all. Charlie turned me around. "You have a talent,” he told me. “Keep painting."

Paragraph 1 :

One day, walking through town, I found some white cotton bags in a store window. 

__________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

Paragraph 2 :

The next month, Charlie and I visited the Louvre Museum in Paris. 

__________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

     

     

     

答案以及解析

1答案及解析:

答案:1.B; 2.C; 3.D

解析:1.根据文中City Visitor Trail部分的"Opening Times: Available 24 hours a day,7 days a week”可知 City Visitor Trail 开放时间是一天24个小时,一周7天,故答案为B项。

2.根据文中Brit Movie Tours部分的"Join a unique movie and TV sightseeing walking tour experience in London and go on location to see incredible sets and fascinating landmarks"可知在电影之旅你可以参观一些拍电影的地方,故答案为C项。

3.本题问的是:在Royal Tour of London最令人兴奋的事。根据 Royal Tour of London 部分的"And if that’s not enough excitement, listen closely for incredible tales of man-eating pelicans(鹈鹕)and crazy lost tourists"可知最令人兴奋的是听那些令人惊讶的传奇故事,故答案为D项。 

     

2答案及解析:

答案:1.B   2.D   3.B    4.A 

解析:1. B【命题意图】考查细节理解。

【解题思路】根据第一段中的"I also see the real effects on our beaches every day"可以判断作者生活在海边。

2. D【命题意图】考查细节理解。

【解题思路】根据第一段最后一句可知,作者很震惊地发现当前欧洲任何一家废水处理中心都没有过滤水中微塑料的流程,第二段就提到作者因此要找到一个方法米去除水中的微塑料,于是他就进行了这个项目。由此可知作者研究该项目的目的就是去除水中的微塑料。

3. B【命题意图】考查推理判断。

【解题思路】根据第二段提到的作者研究去除水中的微塑料的方法以及第四段最后一句中的"as I really enjoy problem-solving and experiments"可知,作者喜欢解决问题,乐于做实验,可见他具有创新精神。

4. A【命题意图】考查细节理解。

【解题思路】根据最后一段最后一句"There is nothing I would like to see more than my project to be used in addressing microplastics in our oceans worldwide"可知作者最大的心愿是他的研究项目能被利用起来解决全世界海洋中的微塑料污染问题,即作者期盼他的项目能够在现实生活中被广泛应用。

     

3答案及解析:

答案:(1)-(4) ADBC

解析: 

     

4答案及解析:

答案:1.B; 2.C; 3.D; 4.A

解析:1.考查写作意图。第一段对传统的学生上学的情景和日益受欢迎的虚拟学校的学生上学的情景进行对比,第二段至文末都在讲虚拟教育,故首段的作用是引出本文的话题——虚拟教育。故选B。

2.考查数字计算。根据题干中的信息定位答案在第二段末句,由该句可知,虚拟学校的注册学生人数在2015—2016学年和2016—2017学年间增加了17 000,2016—2017学年注册人数增加到295 518,故答案为295 518 -17 000 = 278 518。

3.考查推理判断。根据题干中的Arizona Virtual Academy定位答案在第三段。根据本段中Dr. Kelly Van Sande的话可知,该虚拟学校一直在改进他们的平台和技术,以确保能够跟上不断变化的趋势,不仅仅是跟上教育的变化趋势, 还要跟上技术的变化趋势。由此可推断,该校的平台和技术很先进。故选D。

4.考查观点态度。根据题干中的Carrie Faulkner定位答案在最后一段。Carrie Faulkner选择让她的两个孩子上虚拟学校,并且根据她说的"我真希望在我上学的时候也有虚拟教育,那就太棒了 ”也可推断,Carrie Faulkner对于虚拟教育持肯定、支持的态度。

     

5答案及解析:

答案:D; G; B; A; F

解析:

【解题导语】本文是一篇记叙文,讲述了作者直到35岁左右才开始第一次远足而后喜欢上爬山的经历,作者认为这种锻炼方式

提供了一个让生活慢下来、脱离尘世的机会。

1.D前一句讲到,"我"可以把35岁左右之前从未远足过归咎于“我"生活在大平原上,结合空后一句可知,此处隐含的意思是:真实原因并非如此,故选择D项”但是老实说,我主要是不感兴趣罢了"。

2.G第一段讲”我"对远足不感兴趣,本空之后讲的是“我”的一次远足经历,因此空处应涉及一次远足的内容,故答案为G。

3. B上一段讲第一次远足的经历,本段讲其后的远足经历和计划,故该空为总结句,应表示经过了第一次远足后,"我" 爱上了爬山,故选B。

4.A前一句讲到”我"不认为自己是一个专业远足者,后一句讲"我"并没有计划去爬世界高峰或挑战高难度的远足, 因此本空应该讲"我"远足的运动强度不高,故选A项。

5.F前后两句都在讲远足的好处,故此处也应该是一样的,故选F项"它(远足)提供了一个生活慢下来、脱离尘世的机会"。

     

6答案及解析:

答案:1.A; 2.B; 3.C; 4.A; 5.A; 6.A; 7.C; 8.B; 9.D; 10.B; 11.C; 12.D; 13.D; 14.C; 15.B

解析:1.根据空前一句中的"joke"以及空后句子中的"scream at us" 可知,Lady Hayes对我们并不友好,所以我们认为她被我们捉弄是应该的。故选A。

2.根据上文中的"borrowing"可知,我们采了Lady Haves珍贵的木莓,但她发现之后朝我们大声吼叫,好像我们在偷金子一样。故选B。

3.根据空后的"the box out of reach... pick it up"及第三段中的"swing back and forth"可以推测出,那个盒子是连着一根绳子的,并且George练习着用绳子将盒子拉到够不着的地方。故选C。

4.根据上下文可知,当父亲捡起盒子,看着盒子来回飞舞的时候,我们每个人心里都有点害怕了。故选A。

5.根据第一段第一句中的"joke"和下文内容可知,父亲在这里开始讲述自己当年开的玩笑。故选A。

6.该空空前提到"try one空后则提到了"we loved her前后形成了让步关系,故填让步状语从句引导词"even though"。

7.根据空前的"sneaked up"以及第9小题后的"she looked down"可知,当时"礼物"应该是被放置在门口的台阶上。故选C。

8.根据第7小题前的"sneaked up"以及第10小题前的"Even from 15 feet away"可知,当时在设好圈套后,父亲他们赶紧躲在灌木丛后,观察祖母的表现。故选B。

9.父亲他们当年画好"礼物"之后,踢了祖母的门,以引起祖母的注意。由此可以推测出,祖母最终出来了。故选D。

10.根据常识可知,祖母当时在发现"礼物"之后,首先表现出的应该是开心。故选B。

11.根据空后的"She tried to smile, absently wiping red paint"可知,慢慢地.祖母明白了父亲他们在捉弄她,故选C。

12.父亲在讲这件事情的时候,中间由于忧伤而停顿了一下。故选D。

13.根据空后的"Grandma died later that year... real gift"可知,父亲当时讲到这件事的时候,他的眼睛湿润了。故选D。

14.在听了父亲的故事之后,我们那天晚上将一个红色的心形盒子放在Hayes夫人的前门台阶上。故选C。

15.我们将礼物放在她的门阶上后,躲在灌木丛后,想看一看她的反应。故选B。 

     

7答案及解析:

答案:1. most commonly       2. Its        3. (being) used         4. dialects         5. southwestern      6. is based        7. Whether        8. (are) pursuing             9. A              10. as

解析: 

     

8答案及解析:

答案:Dear Peter,

I'm very glad to learn that you're coming to Beijing as an exchange student and take an interest in what we high school students do after school.

    In high schools, there exist different varieties of activities. Among them, photographing, singing, speech contests and all kinds of sports are common as well as popular, and all these benefit us a lot. Playing football and reading stories are my favorites, which not only help build me up and enrich my knowledge, but also help release pressure.

    I’m sure you will love the after-school activities here. Looking forward to your coming!

Yours,

Li Hua

解析:

     

9答案及解析:

答案: 

Paragraph 1:

One day, walking through town, I found some white cotton bags in a store window. What interesting canvases they could be! I bought a few and began painting on them. And since then everything had started to change. There was no shortage of inspiration as I held my brush. My mother sent some of my pieces to her friends. She came home with the proudest smile and told me that they all liked them. Seeing others appreciate my art made me feel never frustrated.

Paragraph 2:

The next month, Charlie and I visited the Louvre Museum in Paris. Of course we took along my cotton bag. For two hours, we wandered in the museum. There was so much to see, including the Mona Lisa. But every few minutes, somebody stopped me. They asked me where they could buy that bag. I had to tell them it was my work. It may not be a "Mona Lisa” , but that doesn't matter.

解析: 

【文章大意】作者从小便开始绘画。她在棉布包上作的画栩栩如生,得到了亲朋好友的诸多夸奖,但作者认为这并不是自己想要的荣誉。她抱有远大的理想,希望自己的作品可以出现在卢浮宫博物馆中,作者也为此付出了诸多努力。但作者结婚后,暂时放下了绘画。而当作者再次拿起画笔时,她已失去了绘画的灵感。作者感到万念俱灰,她认为自己失去了绘画的能力。但作者的丈夫却鼓励作者继续绘画。

【写作指导】Paragraph 1的开头语指出"一天,漫步于小镇时, 我在一个商店的橱窗里发现了一些白色的棉布包这表明接下来可能会是作者因这些棉布包而产生的对自己过往的绘画经历的感想或是作者重新拿起画笔绘画的内容。

Paragraph 2的开头语指出"第二个月,我和Charlie参观了巴黎的卢浮宫博物馆这表明接下来可能会是作者在卢浮宫博物馆的所见所感。

     

文档

2020届新高考英语模拟仿真卷第3卷

2020届新高考英语模拟仿真卷第3卷1、BestLondonwalkingtoursSandemansNewLondonTours   CainanattractiveinsightintoLondon'shistory.VisittheCityofLondon,stoppingatStPaul'sCathedralandtheTowerofLondon;exploreEastLondoncoveringBricklane,Cockneycultureandthecriminalunderwo
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top