最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

托福阅读句子插入题合集(高分必备)

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-29 19:33:25
文档

托福阅读句子插入题合集(高分必备)

智课网TOEFL备考资料托福阅读句子插入题合集(高分必备)摘要:托福阅读句子插入题合集(高分必备)!托福阅读句子插入题是阅读十大题型之一,几乎在每篇文章中都会出现,但是有很多同学不能很好的解答这种题型;tpo是托福阅读备考最权威的材料,所以托福小编为大家集中整理了tpo阅读中的句子插入题,供大家参考使用。托福阅读句子插入题合集(高分必备)!托福阅读句子插入题是阅读十大题型之一,几乎在每篇文章中都会出现,但是有很多同学不能很好的解答这种题型;tpo是托福阅读备考最权威的材料,所以托福小编为大家集
推荐度:
导读智课网TOEFL备考资料托福阅读句子插入题合集(高分必备)摘要:托福阅读句子插入题合集(高分必备)!托福阅读句子插入题是阅读十大题型之一,几乎在每篇文章中都会出现,但是有很多同学不能很好的解答这种题型;tpo是托福阅读备考最权威的材料,所以托福小编为大家集中整理了tpo阅读中的句子插入题,供大家参考使用。托福阅读句子插入题合集(高分必备)!托福阅读句子插入题是阅读十大题型之一,几乎在每篇文章中都会出现,但是有很多同学不能很好的解答这种题型;tpo是托福阅读备考最权威的材料,所以托福小编为大家集
智课网TOEFL备考资料托福阅读句子插入题合集(高分必备)

摘要:托福阅读句子插入题合集(高分必备)!托福阅读句子插入题是阅读十大题型之一,几乎在每篇文章中都

会出现,但是有很多同学不能很好的解答这种题型;tpo是托福阅读备考最权威的材料,所以托福小编为大家集

中整理了tpo阅读中的句子插入题,供大家参考使用。

托福阅读句子插入题合集(高分必备)! 托福阅读句子插入题是阅读十大题型之一,几乎在每篇文章中都会出现,但是有很多同学不能很好的解答这种题型;tpo是托福阅读备考最权威的材料,所以托福小编为大家集中整理了tpo阅读中的句子插入题,供大家参考使用。

扫码立即获取托福阅读句子插入题合集(高分必备)资料:

TPO6-1

Paragraph 3: Watt's steam engine soon showed what it could do. It liberated industry from dependence on running water. The engine eliminated water in the mines by driving efficient pumps, which made possible deeper and deeper mining. The ready availability of coal inspired William Murdoch during the 1790s to develop the first new form of nighttime illumination to be discovered in a millennium and a half. Coal gas rivaled smoky oil lamps and flickering candles, and early in the new century, well-to-do Londoners grew accustomed to gaslit houses and even streets. Iron manufacturers, which had starved for fuel while depending on charcoal, also benefited from ever-increasing supplies of coal: blast furnaces with steam-powered bellows turned out more iron and steel for the new machinery. Steam became the motive force of the Industrial Revolution as coal and iron ore were the raw materials.

12.Look at the four squares [ ] that indicate where the following sentence could be added to the passage.

The factories did not have to go to the streams when power could come to the factories.

Where would the sentence best fit?

答案:(C)

TPO6-2

Paragraph 5: Not only could Smith identify rock strata by the fossils they contained, he could also see a pattern emerging: certain fossils always appear in more ancient sediments, while others begin to be seen as the strata become more recent. By following the fossils, Smith was able to put all the strata of England's earth into relative temporal sequence. About the same time, Georges Cuvier made the same discovery while studying the rocks around Paris. Soon

it was realized that this principle of faunal (animal) succession was valid not only in England or France but virtually everywhere. It was actually a principle of floral succession as well, because plants showed the same transformation through time as did fauna. Limestone may be found in the Cambrian or—300 million years later—in the Jurassic strata, but a trilobite—the ubiquitous marine arthropod that had its birth in the Cambrian—will never be found in Jurassic strata, nor a dinosaur in the Cambrian.

13.Look at the four squares [ ]that indicate where the following sentence could be added to the passageThe findings of these geologists inspired others to examine the rock and fossil records in different parts of the world.

Where would the sentence best fit?

答案:(C)

TPO6-3

Paragraph 1: What do you remember about your life before you were three? Few people can remember anything that happened to them in their early years. Adults' memories of the next few years also tend to be scanty. Most people remember only a few events—usually ones that were meaningful and distinctive, such as being hospitalized or a sibling’s birth.

13.Look at the four squares [ ] that indicate where the following sentence could be added to the passage

Other important occasions are school graduations and weddings.

Where would the sentence best fit?

答案:(D)

相关推荐:

托福口语话题题目完整汇总

2015年托福口语话题题目(北美+)

2104年新托福口语话题题库汇总

相关字搜索:托福阅读句子插入题合集

文档

托福阅读句子插入题合集(高分必备)

智课网TOEFL备考资料托福阅读句子插入题合集(高分必备)摘要:托福阅读句子插入题合集(高分必备)!托福阅读句子插入题是阅读十大题型之一,几乎在每篇文章中都会出现,但是有很多同学不能很好的解答这种题型;tpo是托福阅读备考最权威的材料,所以托福小编为大家集中整理了tpo阅读中的句子插入题,供大家参考使用。托福阅读句子插入题合集(高分必备)!托福阅读句子插入题是阅读十大题型之一,几乎在每篇文章中都会出现,但是有很多同学不能很好的解答这种题型;tpo是托福阅读备考最权威的材料,所以托福小编为大家集
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top