
二、阅读理解(20小题,每小题10分,共40分)阅读下面四篇语言材料,然后按要求答题。
1.(10分)
Plant the Future Today
| Last year,Forest London volunteers contributed more than 10,000 hours of service to our programs.They were always there to lend a helping hand.We expect you to explore our volunteer opportunities.There are many ways for you to join us. | |
| VOLUNTEER ROLES | |
| Tree Planter Volunteer with Forest London to plant native trees in parks and natural areas in the spring and fall. Time:Usually 3 to 4 hours on the weekends throughout the fall and spring. Training:We teach you how to plant a tree at the start of every planting event,so please arrive on time. | Tree Aftercare Helper Care for trees during their first few years to ensure their health.You may,for example,provide the trees with protection from harmful weeds. Time:Usually 2.5 to 3 hours on weeknights or Saturday mornings during the summer months of July and August. Training:We will teach you how to use some tools to care for trees at the start of every aftercare event,so please arrive on time.Any necessary equipment,such as scissors |
Storyteller If you are a skilled writer and like to take photos,we have a job for you—a storyteller!You will attend our events to take photos,interview other volunteers and write stories.Your work will be posted on our website. Time:Usually 3 hours at events to collect details and take pictures,plus additional time to write stories and upload photos.At least two stories per year. Training:No training is required. | Tree Decorator We need friendly people to wear our tree mascot costume at community events.The costume is light﹣weight and easy to wear. Time:2 to 3 hours each time,usually on weekends. Training:One﹣hour basic training. |
weed 杂草 除草
upload 上传
mascot 吉祥物
(1)How long does the shortest volunteer work take each time?
A.1 hour.
B.2 hours.
C.3 hours.
D.4 hours.
(2)What kind of volunteers don't need to be trained?
A.Tree Planters.
B.Tree Aftercare Helpers.
C.Storytellers.
D.Tree Decorators.
(3)What are Tree Aftercare Helpers not asked to do?
A.To arrive on time.
B.To learn how to use tools.
C.To learn how to care for trees.
D.To bring necessary equipment.
(4)Which of the following is TRUE according to the text?
A.Forest London needs over 10,000 volunteers every year.
B.Forest London plants native trees in the spring and fall.
C.Tree Aftercare Helpers' work is just to do the weeding.
D.Anyone can be a storyteller if he or she wants.
(5)Where is the text most probably from?
A.A job advertisement.
B.A research report.
C.A science magazine.
D.A training handbook.
2.(10分)Jenny lived on a farm with her parents and her elder brother Jason.She liked to play with Jason,but Jason preferred to play with children of his age,and he was old enough to leave the farm yard on his bike to play with his friends.So Jenny was really looking forward to being old enough to go to school to make friends with others.
When Jenny turned five years old,she started going to school.But she was having a difficulty.It seemed she didn't have anything in common with the others.
But one day,instead of being sad,Jenny came home from school
"What do you have in common with them,Jenny?"her dad asked. "I have a boyfriend, "Jenny said.Her parents were concerned. "Do you know what a boyfriend is,Jenny?"her mom asked thoughtfully.
"I heard the other girls talking about wanting to be older so they could have boyfriends.I asked my teacher Mrs.Smith what a boyfriend was.She said it's a boy who kisses you.So I told the girls I had had a boyfriend already.Now they all are jealous of me and want to be my friend."
Now Jenny's parents were even more worried. "What boy is kissing you?Who is this boyfriend of yours?" Jenny's mom asked her. "Why,it's Daddy," Jenny said. "He kisses me goodnight.That makes him my boyfriend. "
Word Bank
| jealous 羡慕 |
A.Because Jenny was a little younger.
B.Because Jenny couldn't ride a bike.
C.Because Jenny didn't go to school.
D.Because Jenny refused to leave the farm.
(2)What trouble did Jenny have at school?
A.Her teacher was quite strict.
B.Nothing could make her happy.
C.She couldn't learn her lessons well.
D.She couldn't make friends with the others.
(3)What does the underlined word "concerned" mean in Chinese?
A.意外的.
B.茫然的.
C.忧虑的.
D.伤感的.
(4)What do you think Jenny was like?
A.Cute and helpful.
B.Quiet and serious.
C.Talkative and humorous.
D.Outgoing and lively.
(5)What is the best title for the text?
A.Jenny's Friends
B.Jenny's Boyfriend
C.Jenny's Wish
D.Jenny's School Life
3.(10分)When planning for your future,are you more interested in getting a job or having a career?There is a difference between the two.A job is something that will provide you with money.A career,however
Zhong Fangrong,from a poor family in Henan,is a student of Peking University now.She was faced with this choice last summer.Many people had advised her to study economics or business.A degree in these subjects would lead to a good job and good pay.It would enable her to help her poor parents.But Zhong decided to study archaeology.She wants to pursue a career that she is fond of.
Making a lot of money is good.However,I think being happy in your work is even better.Money,as it is said,so it makes no sense to spend your life doing work that makes you unhappy.
If you' re unsure about your future work,you should ask your parents and teachers for advice.You should also look for role models.In Zhong' s case,this is the famous archaeologist Fan Jinshi.Fan has studied and written about the Mogao Caves in Dunhuang for more than fifty years.When Zhong wrote to Fan about her interest in archaeology
Word Bank
Career 职业
Economics 经济学
archaeology考古学
| pursue 追求 |
(1)Why did Zhong Fangrong decide to study archaeology?
A.Because her family was poor.
B.Because no one had guided her.
C.Because it would lead to a good job.
D.Because she was interested in it.
(2)What does the word "It" in Paragraph 2 refer to?
A.Developing a great career.
B.Studying economics or business.
C.Having a good job and good pay.
D.Being a student of Peking University.
(3)What can we learn from the last paragraph?
A.Dreams are valuable,so we should keep them.
B.The influence of role models is very powerful.
C.An archaeologist' s work is quite hard and boring.
D.Parents and teachers play an important role in one' s life.
(4)What does the writer mainly want to tell us through the text?
A.We should pursue a career in what we really like.
B.How we can get a satisfying and interesting job.
C.What the difference between a job and a career is.
D.Choosing a career can be a very difficult decision.
(5)Who is the text written for?
A.Parents.
B.Students.
C.Teachers.
D.Archaeologists.
4.(10分)How can we keep our food fresh for a long time?Put it in a fridge! (1) Then how did people prevent their food from going bad in old times?
In the days of hunter﹣gatherers,food was always eaten straight away.The idea of cooling food was a long way off.But our ancestors slowly gave up being on the "hunt" for food all the time.As people settled,they had to find ways of keeping food fresh. (2) Food was also often put in ponds and wooden containers.
In 1748,artificial cooling was invented in Scotland.Chemical fridges were developed and taken to the market in the 1830s.However,these fridges were too expensive and too big. (3) So most people still stored their food in wooden boxes that contained ice.This explains the origin of the word "icebox." Today,some people still use it to refer to fridges.
It was not until the 1950s that fridges "took off".Development in technology helped fridges become smaller and (4) With fridges,they no longer had to shop daily.This saved them a lot of time.
(5) And thanks to new technologies,they are able to keep food fresh for a longer time.They have also become more environmentally friendly.
Word Bank
ancestor 祖先
settle 定居
container容器
artificial人工的
| origin来源. |
A.many people called fridges their "best friend".
B.However,fridges are actually a recent invention.
C.What's more,many families didn't have electricity.
D.Today,fridges have become an important part of our homes.
E.In the Middle Ages,people dug holes in walls or in the ground to store their food.
三、完型填空(15小题,每小题15分,共15分)先通读下面的短文,掌握其大意,然后从各小题所给的A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入相应空白处的最佳答案。
5.(15分)Sally put up her hand. "Please,Mrs.White,can I be excused?" She needed to go to the (1) .Mrs.White allowed and Sally rushed to the WC.
She had just entered the cubicle and sat down when she heard the voice from the next cubicle say "Hi, (2) are you?"
This is unusual,thought Sally,kids don't usually talk to each other in such a (3) .She didn't recognize the voice,but Sally had been brought up to be polite,to speak when you are (4) to,and all those sorts of things,so she replied,fine.How are you?"
"I' m okay, "came the voice from the next cubicle. "What are you doing?"
That seems a bit of a/an (5) personal question to ask someone when they are both sitting in the toilet,thought Sally.Yet she was polite,and answered,the same as you,I (6) "
"How did you do on the exams?What did you think of this math test?" the voice asked.
"Okay,I think. "said Sally.She wasn't sure why the girl was asking her the questions. (7) she is just trying to be friendly,Sally thought. "Math doesn't worry me.Actually I like it and was (8) with this math test. "
"Did you think you could pass the exams?" the voice went on asking.
"I thought so,but I' m still glad they' ve been (9) .It makes me feel better.What about you?How did you do?" asked Sally.
"Not badly,either, " continued the voice. "Say(10) by playing games all night at my house?"
Sally was taken by surprise.How do you answer such a question by (11) you don't even know,especially from a voice in the cubicle beside you?It was kind of the girl,thought Sally.She seemed friendly enough(12) ?What would her mother say when she tried to explain it to her?
"Thank you," answered Sally. "That is a kind invitation (13) I think I will need to check with my parents first."
"Listen,"came a/an (14) reply, "I got excused from class so I could talk to you.Now there is this idiot in the next cubicle who keeps answering all my questions.I' m going to have to (15) and call you back later. "
Word Bank
cubicle 隔间
recognize 认出
| idiot 白痴 |
| (1)A.office | B.playground | C.library | D.toilet |
| (2)A.how | B.who | C.where | D.what |
| (3)A.hurry | B.mood | C.place | D.word |
| (4)A.listened | B.spoken | C.agreed | D.compared |
| (5)A.serious | B.dishonest | C.rude | D.unimportant |
| (6)A.know | B.understand | C.suppose | D.feel |
| (7)A.Certainly | B.Maybe | C.Still | D.Again |
| (8)A.busy | B.bored | C.happy | D.disappointed |
| (9)A.held | B.passed | C.taken | D.finished |
| (10)A.study | B.celebrate | C.prepare | D.try |
| (11)A.everyone | B.someone | C.anyone | D.no one |
| (12)A.meal | B.talk | C.weather | D.night |
| (13)A.and | B.but | C.or | D.so |
| (14)A.angry | B.wrong | C.sudden | D.useless |
| (15)A.cheer up | B.catch up | C.stand up | D.hang up |
6.(10分)
| example he jump whole start through spend unless want short |
The boy's father gave him a jump rope and managed to let him (3) jumping.From that day on,the boy used the jump rope every day (4) he fell sick,and he even jumped up to 3,000 times per day.After one (5) year of jumping,the parents rewarded a total of 4,000 yuan.However,but he ended up being the (6) student in his class.
It turns out that he has (7) the money that he made on unhealthy snacks like potato chips!This explained the mystery why he often lost (8) appetite at the dinner table and the "unexplainable" weight gain.His parents thought he was going (9) a hard time with study,but he was actually just snacking endlessly.
So,this is a clear (10) of how jumping rope does not help kids grow taller.Parents should really just accept that height is mainly affected by the parents' genes,and also a healthy,balanced daily diet.
Word Bank
rewarded奖励
mystery奥秘
appetite食欲
balanced均衡的
| diet饮食 |
第二节:阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
7.(5分)At a dinner party,the hostess brought out the mushroom sauce she made to treat us.The sauce was (1) delicious that it became the highlight of the evening's topic of conversation.
After dinner, (2) was still some sauce left,so the hostess let her pregnant cat enjoy it.At that moment,one of (3) guests said that toadstools were like mushrooms,and it would be terrible if they were mistaken for mushrooms.
Just then,the pet cat began crying and scratching its stomach.The hostess said, "Oh(4) get our stomach lavaged.This was really a terrible experience.
When we got back,the cat (5) lying on the floor peacefully.It had given birth to kittens!
Word Bank
mushroom 蘑菇
sauce 酱
toadstool 毒菌
scratch 抓,挠
| lavage .灌洗 |
五、补全对话(5小题,每小题10分,共10分)
8.(10分)根据下面的对话情景,在每个空白处填上一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整。
A:It's nearly 12:30.Let's take a break and go out to have lunch together.
B:But look outside. (1) ,Let's order in.
A:Sounds good.
B: (2) ?
A:How about Sichuan food?
B:That's a good choice.There's a Sichuan restaurant on my food delivery
(递送) APP.We can start ordering now. (3) .
A:That's OK.It's better than going out in such bad weather.
B:Yeah.
A:Hmm... (4) ?
B:Yes.I can't cook,so when the weather is terrible,I usually just do so.
A:I can understand.Food delivery Apps are so convenient on days like this.
B: (5) !
A:Then let's watch something while we wait.
B:No problem.
六、书面表达(共20分)
9.(20分)对于我们第一次经历的事情,比如第一次获奖、第一次游泳、第一次做饭等,我们往往会留下比较深刻的印象。请根据以下要点和要求
(1)要点:
1)这件事情是什么;
2)这件事情发生的过程;
3)你的感受。
(2)要求:
1)请先将题目补写完整;
2)文中不得出现真实姓名、校名等相关信息;
3)词数100左右。短文首句已经给出,不计入总词数。
My first
We are usually deeply impressed by what we experienced for the first time.
参
二、阅读理解(20小题,每小题10分,共40分)阅读下面四篇语言材料,然后按要求答题。
1.【分析】本文主要介绍了有关植树志愿者活动的各种角色和参与方式,并希望更多的人能参与进来。
【解答】(1)B。细节理解题,可知Tree to 3 each ,usually weekends"时间:每次2到2个小时。可知最短的志愿工作每次要花2小时。故选:B。
(2)C。细节理解题 training required"培训:不需要培训。故选:C。
(3)D。细节理解题 necessary ,such scissors be 。可知不需要携带必要的设备。故选:D。
(4)B。推理判断题 with London plant trees parks natural in spring fall"在伦敦森林做志愿者。可知B符合题意。
(5)A。文章出处题 expect to our opportunities.There many for to us"我们希望你能发掘我们的志愿者机会。可知这篇文章可能来自一个招聘广告。故选:A。
2.【分析】文章讲述了一位可爱的小女孩,她把每晚亲吻她、道晚安的父亲当成了她的男朋友,并以此为自豪。
【解答】(1)A.细节判断题。根据She to with ,but preferred play children his ,and was enough leave farm on bike play his ,但Jason更喜欢和他这个年龄的孩子一起玩,可以骑自行车离开农场和朋友们一起玩了,因为Jenny太小了一点。
(2)D.细节判断题。根据But was a difficulty.It she have in with others.Jenny to that had something she in with other was starting make with 。她似乎和其他人没有任何共同之处,她发现了一些她和其他女孩的共同点。可推断出Jenny在学校遇到的困难是她不能与别人交朋友。
(3)C.词义猜测题。根据 I a boyfriend, said.Her were concerned. "Do know a boyfriend ,Jenny mom thoughtfully.我有男朋友了。她的父母很担心,Jenny 。联系前后句可猜测出下划线单词concerned的意思应为:担心的。
(4)D.细节判断题。根据But day of sad came from ,happy excited.但是有一天,而是从学校回到家。可推断出Jenny是个活泼开朗的女孩。
(5)B.最佳标题题。通读全文,it's ," Jenny "He me makes my "哎呀,Jenny说。这让他成了我的男朋友,她把每晚亲吻她,并以此为自豪。故选B。
3.【分析】文章主要讲述了找工作还是职业是有区别的。所以作者主要想通过文章告诉我们应该追求自己真正喜欢的事业。
【解答】(1)D.细节判断题。根据But decided study wants pursue a that is of.但钟决定研究考古学。可推断出钟方荣决定研究考古学。故选D。
(2)C.词义猜测题。根据Many had her study or degree these would to a job good It would enable to her parents.许多人建议她学习经济学或商学。这将使她能够帮助贫穷的父母It 指代的是:有一份好工作和高薪。故选C。
(3)B.细节判断题。根据You also for models.In s case is famous Fan has and about Mogao in for than years.你还应该寻找榜样,这是著名的考古学家范金石。可推断出从最后一段我们能学到:榜样的影响力是巨大的。
(4)A.目的意图题。根据A is that provide with career,is more because will able follow interests.工作能给你提供金钱,一份职业可能更令人满意。可知作者主要想通过文章告诉我们:我们应该追求自己真正喜欢的事业。
(5)B.推理判断题。根据 If you're unsure about your future work should look role ,你应该向父母和老师征求意见。所以可推断出这篇文章是为学生写的。
4.【分析】短文讲了我们怎么能够长时间保持食物新鲜呢?在狩猎的时代,食物总是被直接吃掉。后来人们在墙里或地里挖洞储存食物,或者放把食物在池塘和木制容器里,现在人们使用冰箱储存食物。
【解答】细节推理题。
(1)B.根据上文"How can we keep our food fresh for along time?Put it in a fridge?"可知,那么?由此可推断;选项只有"B.然而。"合乎题意。
(2)E.根据下文"Food was also often put in ponds and wooden containers."可知,食物也经常放在池塘和木制容器里,可判断此处提出食物存放的另一个场所,人们在墙上或地上挖洞来储存食物。故选:E。
(3)C.根据上文"However ,these fridges were too expensive and too big"及下文"So most people still stored their food in wooden boxes that contained ice."可知。所以大多数人仍然把食物储存在装有冰的木箱里。选项只有"C.更重要的是。"合乎题意。
(4)A.根据下文"With fridges,they no longer had to shop daily.This saved them a lot of time."可知,他们不再需要每天去购物。这是说冰箱对人们的帮助。"合乎题意。
(5)D.根据下文"And thanks to new.technologies,they are able to keep food fresh for a longer time.They have also become more environmentally friendly."可知。他们能使食物保鲜更长时间。这说的是冰箱的重要性,冰箱已经成为我们家庭的重要组成部分。故选:D。
三、完型填空(15小题,每小题15分,共15分)先通读下面的短文,掌握其大意,然后从各小题所给的A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入相应空白处的最佳答案。
5.【分析】文章主要讲述了Sally在上课期间去厕所,在厕所里有个奇怪的声音一直在和她说话,结果是那个人在和别人打电话。
【解答】(1)D 考查名词。office办公室;library图书馆,卫生间。句意:她需要去厕所。
(2)A 考查疑问词。how怎样;who谁;what什么, "Eh?"可知Sally回答了隔壁隔间的人话,好吧?"可知前文是询问你好吗,就听到隔壁隔间传来的声音说:"嗨?"故选A。
(3)C 考查名词。hurry匆忙;mood心情,位置,单词,how are you,有人和她问好,可见她认为孩子们通常不会在这个地方交谈,Sally想。故选C。
(4)B 考查动词。listen听;agreed赞成。根据前文"but Sally had been brought up to be polite,所以当别人和Sally说话时。句意:她听不出那个声音,有人跟你说话时要说话,所以她回答说:"嗯。你好吗。
(5)C 考查形容词。serious严肃的;dishonest不诚实的;rude粗鲁的;unimportant不重要的?""可知对方询问Sally正在做什么以及后文"…when they are both sitting in the toilet."可知她们都是在厕所里坐在马桶上。句意:Sally想,问一个人这样的私人问题似乎有点不礼貌。
(6)C 考查动词。know知道;understand明白;suppose认为;feel感觉。根据前文"the same as you…"以及语境可知Sally认为两人都在厕所。句意:但她很有礼貌,我想和你一样。
(7)B 考查副词。Certainly一定;Maybe也许;Still仍然,再。根据前文"She wasn' t sure why the girl was asking her the questions."可知Sally不知道那女孩为什么问她这些问题,这是她的猜测,Sally想。
(8)C 考查形容词。busy繁忙的;bored无趣的,幸福的。根据前文"Math doesn' t worry me."可知Sally不担心数学。句意:事实上,并且对这次数学考试很满意。
(9)D 考查动词。held举行;taken带走。根据前句"Did you think you could pass the exams。Sally认为自己能通过。可见但她依然很开心自己完成了题目,但我还是很高兴我把他们完成了。
(10)B 考查动词。study学习;celebrate庆祝;try尝试,either."可知Sally认为自己可用通过测试。所以询问她是否愿意来她家庆祝?故选B。
(11)B 考查代词。everyone人人;anyone任何人。结合句意和语境此处是说一个你不认识的人。句意:你怎么回答一个你甚至不认识的人的问题。故选B。
(12)D 考查名词。meal饭;weather天气。根据前文"Would you like to celebrate by playing games all night at my house."可知对方提出邀请。所以是邀请Sally去她家过夜,但你就去陌生人家过夜吗。
(13)B 考查连词。and和,而;or或者。根据前句"That is a kind invitation."那是一个善意的邀请,前后句表达转折关系。句意:这是一个善意的邀请。故选B。
(14)A 考查形容词。angry生气的;wrong错误的;useless无用的。可见这个人此时很生气,但是隔间的Sally一直在回答她的问题,"一个愤怒的回答说,所以我才能和你谈话......。
(15)D 考查动词短语。cheer up使振作;stand up站起来;hang up悬挂,挂断(电话)。可见她要挂断电话,过会儿再打给你。
四、语篇填空(15小题,每小题10分,共15分)第一节:阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
6.【分析】文章主要通过一个真实的家庭例子,告诉我们:跳绳并不能帮助孩子们长高。身高主要是由父母的基因决定的,还有健康、均衡的日常饮食。
【解答】(1)wanted.考查动词。根据句意?他们想让他长高。结合空缺处及其方框里提供的单词,表示想要。故答案为:wanted。
(2)jumps.考查动词。根据句意,他们还悬赏儿子每跳1000次10元,可知需要填入一个动词,用jumps。
(3)start.考查动词。根据句意,并设法让他开始跳,可知需要填入一个动词,用start。
(4)unless.考查连词。根据句意,男孩每天都要跳绳。结合空缺处及其方框里提供的单词,表示除非。故答案为:unless。
(5)whole.考查形容词。根据句意,父母一共奖励了4000元,可知需要填入一个形容词,用whole。
(6)shortest.考查形容词。根据句意,这个男孩不但没有长高。结合空缺处及其方框里提供的单词,表示最矮的。故答案为:shortest。
(7)spent.考查动词。根据句意!结合空缺处及其方框里提供的单词,表示花费。故答案为:spent。
(8)his.考查代词。根据句意,以及"无法解释的"体重增加,可知需要填入一个形容词性物主代词,用his。
(9)through.考查介词。根据句意,但实际上他只是不停地吃零食,可知需要填入一个介词,经历。故答案为:through。
(10)example.考查名词。根据句意,说明跳绳并不能帮助孩子们长高,可知需要填入一个名词,用example。
第二节:阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
7.【分析】本文主要介绍了我们参加晚会吃了蘑菇酱,有个客人说毒菌和蘑菇差不多,这时正好猫在叫,挠它的肚子,大家以为猫中毒了,都去医院洗胃,回来却发现猫生了小猫。
【解答】(1)so.考查副词。根据"The sauce was (1)_____delicious that it became the highlight of the evening's topic of conversation."因此可知这句话意思是这个酱是那么香以至于它成了当晚谈话的重点,如此...以至于...。故填so。
(2)there.考查副词。根据"(2)_____was still some sauce left"因此可知这句话意思是仍然有些酱剩下了,有...。故填there。
(3)the.考查定冠词。根据"one of (3)_____guests said that toadstools were like mushrooms"因此可知这句话意思是其中的一个客人说毒菌很像蘑菇,所以要用the来填空。故填the。
(4)to.考查动词不定式符号。根据"Then all of us rushed to the hospital immediately(4)_____get our stomach lavaged."因此可知这句话意思是然后我们所有的人都立刻跑到医院去洗胃,后面的词语是动词原形。故填to。
(5)was.考查系动词。根据"When we got back,这只猫正安详地躺在地板上,住宿cat,构成过去进行时。
五、补全对话(5小题,每小题10分,共10分)
8.【分析】本文主要讲述了A和B两人之间关于外卖的对话。
【解答】(1)It's raining look ,空格后"Let's order when weather terrible,I just so."说明外面的天气不好,be动词用is doing是现在进行时,可以用heavy(严重的),故答案是It's raining 。
(2)What do want order.根据后文"how Sichuan food ",什么用特殊疑问词what,故答案是What you want order。
(3)But it'll about minutes get here.由上文"There's a Sichuan on food APP.We can ordering ,再结合下一句"That's ,外卖需要花一定的时间,所以填But take about minutes get ,即"外卖需要三十分钟才可以到"符合语境 it'll about minutes get here。
(4)Do you order can't ,so when weather terrible,I just ,A应当是问""你经常点外卖吗",order in ,故答案是Do often order in。
(5)You are delivery Apps so on like 像这样的天气在APP上订购食物是如此便利,B肯定是表达认同 are 。
六、书面表达(共20分)
9.【分析】【高分句型一】
However,as time went by,I was so tired that I wanted to give up.然而,随着时间的推移,我太累了,我想放弃。so...that...如此...以至于...。
【高分句型二】
Only when l keep doing it and finish it can I have a sense of achievement.只有当我继续做并完成它,我才能有成就感。when引导的时间状语从句。
【解答】
My first climbing
We usually impressed what experienced the time.For ,my mountain left a impression me.
Three ago class to a mountain.(是什么)It my time do like felt excited first supposed would easy.However time by,I so that I to up.【高分句型一】My encouraged to myself.Encouraged my ,I did at and express excitement words
From first climbing.I not give when difficulties.Only I keep it finish can I a sense achievement.【高分句型二】(感受)
