年 级 | 高二 | 学 科 | 英语 | 版 本 | 人教版 |
内容标题 | 期末模拟试题 | ||||
编稿老师 | 王琳 |
一. 教学内容:
期末模拟试题
【模拟试题】
单项选择:
1. —Did the teacher ____ George of cheating in the exam ?
—Yes. to be honest, he is to _____.
A. blame; blame B. accuse; blame
C. accuse; accuse D. accuse; be blamed
2. The general manager demanded that the differences between the two companies ___ at once.
A. be settled B. need be settled
C. should settle D. settle
3. People had to stand in so long a queue for hours to buy ticket that some ____ gave up.
A. eventually B. unfortunately
C. generously D. purposefully
4. The police officer declared in __ public that they needed help from ___ public.
A. / ; / B. the ; the C. / ; the D. the ; /
5. Try to spend your time just on the things you think ___.
A. worth doing them B. worth being done
C. worthy of doing them D. worthy of being done
6. A group of scientists and explorers were sent to climb Mount Qomolangma, ___ to measure its accurate height.
A. hoped B. to hope C. hoping D. hope
7. Have you graduated from college?
Yes, ______.
A. I studied French for two years
B. I have been studying French
C. I have studied French for two years
D. I had studied French for two years’
8. We should children’s creativity when designing activities for them.
A. allow B. allow for C. allow with D. allow of
9. ______ you’ve got a chance, you might as well make full use of it.
A. After B. Now that C. Although D. As soon as
10. When ______ why he was late, he just stared at us and said nothing.
A. being asked B. asking C. asked D. to be asked
11. —Shall I tell Ann the test result ?
—No, you _____. She’s already got the score report.
A. wouldn’t B. needn’t C. mustn’t D. shouldn’t
12. I don’t think possible to master a foreign language without much memory.
A. this B. that C. its D. it
13. Only when the war was over ____ to his hometown.
A. did the young soldier return
B. the young soldier returned
C. returned the young soldier
D. did return the young soldier
14. —I hear that he can’t afford his schooling this fall.
—_____, let’s do something for him.
A. If so B. Where possible
C. When possible D. What a shame!
15. It was in the small house ___ was built with stones by his father ___he spent his childhood.
A. which ; that B. that ; where
C. which ; which D. that ; which
完型填空:
Tim Becker and his neighbors are doing something to make their neighborhood a trouble-free area.
When Tim Becker gets in his car to go shopping, he doesn’t 1 drive to a store and back home. He always looks 2 and down the streets of his neighborhood. He looks for anything 3 such as strange cars, loud noises, 4 windows, or people gathering on street corners.
Tim 5 to a neighborhood watch group in Stoneville, Indiana, USA. The neighborhood watch group 6 on the third Wednesday of every month. That’s 7 Tim gets together with about ten of his neighbors to discuss community 8 . Members of the neighborhood watch group want to help the police 9 their homes, streets and families safe.
Tina Stedma, president of 10 neighborhood watch group, agrees with Tim.
“People seem to think that crime happens to other people but not 11 them. Well, it’s never happened to me,” she said, “but I don’t think anyone has the 12 to steal from other people or, to make them feel 13 sitting in their own homes.”
Alex, a member of the group, said that all the neighbous 14 out for one another. “We 15 each other’s homes. We keep watch on the neighborhood at night and on weekends. Usually a 16 of four or five of us goes out together. If something doesn’t look right, then we call the 17 . For example, if we notice a group of teenagers who seem to be looking for 18 , or someone destroying property(财产), we report to the police.”
Alex feels the neighborhood watch groups 19 a lot in keeping crime down. Her husband Jim agrees, “Police are good people, but they can’t do 20 ”
1. A. yet B. still C. just D. rather
2. A. carefully B. clearly C. nervously D. coldly
3. A. familiar B. unusual C. expensive D. interesting
4. A. curtained B. open C. old D. broken
5. A. attends B. belongs C. goes D. turns
6. A. meets B. quarrels C. sings D. searches
7. A. where B. why C. when D. how
8. A. politics B. wealth C. health D. safety
9. A. keep B. hold C. let D. protect
10. A. its B. his C. their D. your
11. A. round B. on C. about D. to
12. A. right B. chance C. courage D. mind
13. A. unlucky B. unsafe C. disappointed D. discouraged
14. A. set B. let C. hold D. look
15. A. care B. enter C. watch D. manage
16. A. group B. set C. number D. crowd
17. A. judges B. police C. firemen D. doctors’
18. A. work B. burden C. service D. trouble
19. A. produce B. find C. get D. help
20. A. anything B. everything C. harm D. wrong
阅读理解:
A
For the first time in modern history, less than half of the U. S. adult population now reads literature, according to a recent survey. Reading at Risk: A Survey of Literary Reading in American presents a detailed review of the decline of reading’s role in the nation’s culture.
Reading at Risk is a survey of national fashion in adult literary leading. The data source for Reading at Risk is as reliable and objective (客观的)as any such survey can be. The key results of the survey are presented in the “Summary” ,but the report can be further explained as: literary reading in America is not only declining rapidly among all groups, but the rate of decline has been speeded up, especially among the young. Reading at Risk merely shows a great cultural change that most Americans have already noted—our society’s great turn to electronic media for entertainment and information.
Reading a book requires a degree of active attention and devotion. Indeed, reading itself is a progressive skill that depends on years of education and practice: On the contrary, most electronic
media such as television, recordings, and radio make fewer demands on their audiences, and indeed often require no more than passive participation. While oral culture has a rich reality and electronic media offer the considerable advantages of variety, print culture affords irreplaceable forms of focused attention and thought that make various communications Indeed, and views possible. The dechne in reading, therefore, equals a larger retreat(减少)from participation in public and cultural life.
What is to be done? There is surely no single solution to the present problem, just as there is no single cause. The important thing now is to understand that America can no longer take active and devoted reading for granted.
Reading is not a timeless, common ability. As more Americans lose this ability, our nation becomes less informed, active, and independent minded. These are not qualities that a free, inventive, or productive society can afford to lose.
1. The main purpose of the survey is to _____.
A. focus on the role of electronic media and reading
B. show that American young people read less and less
C. give a report of the national fashion of literary reading
D. review that less than half of the population now reads literature
2. According to the passage, reading _____.
A. requires less attention and devotion
B. demands no more than passive participation
C. limits various communications and views
D. means active participation in public and cultural life
3. The underlined phrase “cultural change” in Paragraph 2 refers to the change _____.
A. from oral culture to electronic media
B. from print culture to electronic media
C. from electronic media to oral culture
D. from electronic media to print culture
4. The author of the passage ______.
A. misunderstands oral culture
B. doubts the results of the survey
C. encourages the Americans to read more
D. agrees to the solution to the present problem in reading
B
How to beat a bad mood
Having one of those days or weeks when everything seems to annoy you? Even if you do nothing about it, your bad mood will probably go away after some time. But with a little effort, you can forget it much faster, often within a day or two.
. Walk it off
Exercise is the most popular bad-mood buster. A person who’s in a bad mood has low energy and high tension. Taking a fast ten-minute walk, or taking some quick exercise can do wonders towards changing that bad mood.
. Tune it out
Listening to your favorite music for a while can also make tensions go away quickly, because music starts associations with past positive experiences we’ve had.
. Give yourself a pep talk
Stop and listen to what’s on your mind. Bad moods are often started by too many negative thoughts. Write them all down on paper; the pessimistic(悲观的)messages you’ve been giving yourself and then give optimistic answers. ( “I still don’t have a job.” vs. “I have two interviews next week. ”)
. Reduce your stress
Relaxation techniques are wonderful mood-lifters. These include deep breathing, stretching and visualizing(想象), all of which sound complicated but aren’t. One easy way to visualize; close your eyes and picture a favorite place, such as the beach. Another simple way to distress is to make a to-do list. One reason for being in a bad mood is feeling you have no options(选择权). By taking control over certain areas, you realize you’re not helpless. You can make changes in your mood and life.
. Avoid things that won’t improve your mood
TV may not help much: you need to increase your energy, level and stimulate your mind something that the TV show “Neighbors” won’t do. And before you reach for that piece of cake and coffee, think about how mood and food are linked. Sugar and caffeine contribute to depressed moods. The better choice? Research shows that carbohydrates, such as potatoes and pasta, produce a calming effect in people who have a desire for them.
5. We learn from the text that it might help rid us of a bad mood ________.
A. to do nothing about it
B. to take a long walk on the beach
C. to take some exercise with light music
D. to talk it to neighbors
6. Why is it suggested that you close your eyes and picture the beach?
A. It is not complicated to do so.
B. It is an area to be easily controlled.
C. It helps beat a bad mood.
D. It brings us a new technique.
7. TV may not improve your mood because ______.
A. it sometimes shows what happens around you
B. it keeps you stay unmoved
C. it reminds you of eating and drinking
D. it produces a calming effect
8. This text most probably appears in _______
A. a book on physical exercises
B. a doctor’s handbook
C. a notice
D. a magazine
C
“In the old days,” as one wife said. “ The husband was the husband and the wife was the wife.” In the past husbands each had their own way of going on. The wives’ jobs were to look after them.
“The wives wouldn’t stand for it nowadays. Husband help with the children now. They stay more, as well as have more interest, at home.” We shall give some examples of what husbands do, firstly in sharing work with their wives; and secondly, in their largely independent domain (领域)of house repairs.
“Some husbands, as well as doing much of the heavy work in the home, carrying the coals, and emptying the rubbish, act as assistants to their wives for at least part of the day.” Mr. Hammond washes up the dishes every night and lays the breakfast for the morning. Mr. Clark said that on Sunday mornings he usually hovered(吸尘)around and read plays aloud for his wife while she did a bit of washing. Mr. Davis polishes the floors and helps to make the beds at weekend, and during weekdays, takes the dog out for one of his twice-daily walks. So it goes on….
9. The repression “act as assistants to their wives” means that ____.
A. husband read plays aloud.
B. husband are paid by their wives.
C. husband help their wives.
D. husband look after their sick children.
10. the meaning of the wife’s words at the beginning of the passage were that ____.
A. in the past men stayed at home all day.
B. in the past there was a clear division of role in the family.
C. in the past most boys and girls were married at an early age.
D. in the past wives and husbands lived separately.
11. What does Mr. Davis do at weekends ?
A. He cleans the floors and makes the beds.
B. He reads plays aloud and does the weekly shopping.
C. He cooks food for his wife.
D. He takes the dog out for a walk.
12. In the past, the woman’s main job was to ___.
A. take the children to school.
B. take care of their husband.
C. do the washing up.
D. dig the garden.
13. The passage is mainly about____.
A. the division of husbands, wives and children.
B. how to get on well between husbands and wives.
C. the relationship between husband, wives and children.
D. the relationship between husband and wives today.
D
Several years ago, my parents, my wife, my son and I ate at one of those restaurants where the menu is written on a blackboard. After a wonderful dinner, the waiter set the check in the middle of the table. That’s when it happened: my father did not reach for the check.
Conversation continued. Finally I realized that I should pick up the check! After hundreds of restaurant meals with my parents, after a lifetime of thinking of my father as the one with dollars, it had all changed. I reached for the check, and my view of myself suddenly changed. I was an adult. I was no longer a kid.
Some people mark off(区分)their lives in years, I measure mine in small events. I didn’t become a young man at a particular age, like 16, but rather when a kid who wandered in the streets called me “mister.” These events in my life are called “milestones”(里程碑)
There have been other milestones. The cops(policemen)of my youth always seemed big, even huge, and of course they were older than I was. Then one day they were suddenly neither. The day came when I suddenly realized that all the football players in the game I was watching were younger than I was. They were just big kids. With that milestone gone was the dream that someday, maybe I, too, could be a football player. Without ever having reached the hill, I was over it.
I never thought that I would fall asleep in front of the TV set as my father did. Now it’s what I do best. I never thought that I would go to the beach and not swim, yet I spent all of August at the shore and never once went into the ocean. I never thought that I would appreciate opera, but now the combination of voice and orchestra attract me. I never thought that I would prefer to stay home in the evenings, but now I find myself passing up parties. I used to think that people who watched birds were strange, but this summer I fond myself watching them, and maybe I’ll get a book on the subject. I feel a strong desire for a religious belief that I never thought I’d want, feel close to my ancestors(祖先)long gone, and echo my father in arguments with my son. I still lose…
One day I bought a house. One day—what a day!–I became a father, and not too long after that I picked up the check for my own father. I thought then it was a milestone for me. One day, when I was a little older, I realized it was one for him, too, another milestone.
14. The author mentions the event in the restaurant because _____.
A. that was one of his milestone
B. he paid the bill but he didn’t want to
C. he became a father with dollars
D. that was the last restaurant meal with his parents
15. “Then they were suddenly neither.” Suggests that ______.
A. suddenly they became older than I was
B. suddenly I knew that they was neither bigger nor older than I was
C. suddenly I realized that I made mistake
D. suddenly I found myself no longer a kid
16. Which of the following best expresses the author’s thinking ?
A. One day is worth two tomorrow
B. To save time is to length life
C. When an opportunity is lost, it never comes back to you
D. Time and tide wait for no man
E
What exactly is a lie ? Is it anything we say which we know is untrue ? Or is it something ore than ? for example, suppose a friend wants to borrow some money from you. You say, “I wish I could help you but I’m short of money myself.” In fact, you are not short of money but your friend is in the habit of not paying his debts and you don’t want to hurt his feelings by reminding him of this. Is this really a lie ?
Professor Jerald Jellison of the University of Southern California has made a scientific study of lying. According to him, women are better liars than men, particularly when telling a “white lie”, such as when a woman at a party tells another woman that she likes her dress when she really think it looks terrible. However, this is only one side of the story. Other researchers say that men are more likely to tell serious lies, such as making a promise which they have no intention of carrying out. This is the kind of lie politicians and businessmen are supposed to be particularly skilled at: the lie from which the liar hopes to profit(获利)or gain in some day.
Research has also been one into the way people’s behavior changes in a number of small, apparently unimportant ways when they lie. It has been found that if they are sitting down at the time, they tend to move about in their chairs more than usual. To the trained observer they are saying “I wish I were somewhere else now.” They also tend to touch certain parts of the fave more often, in particular the nose. One explanation of this may be that lying causes a slight increase in blood pressure. The tip of the nose is very sensitive to such changes and the increased pressure makes it itch(痒).
Another gesture which gives liars away is what the writer Desmond Morris in his book Manwatching calls “the mouth cover”. He says there are several typical forms of his, such as covering part of the mouth with fingers, touching the upper-lip or putting a finger of the hand at one side of the mouth. Such a gesture can be understood as an unconscious(无意识的)attempt on the part of the liar to stop himself or herself from lying. Of course, such gestures as rubbing the nose or covering the mouth, or moving about in a chair cannot be taken as proof that the speaker is lying. They simply tend to occur more frequently in this situation. It is not one gesture alone that gives the liar away but a whole number of things, and in particular the context(情境)in which the lie is told.
17. According to Professor Jellison, a “white lie” appears to be a lie ___.
A. that are told to mean the opposite.
B. that a liar tells unconsciously.
C. that the teller tells to profit or gain some advantage from it.
D. which is harmless and told so as not to hurt someone else.
18. Research on lying suggests that women ___.
A. are more skilled at telling less serious lies than men do
B. tell more lies than men do
C. like to flatter(奉承)people more often than men do
D. are better at telling lies at parties than men do
19. One reason why people sometimes cover their mouths while lying is that ___.
A. they wish those words had not come out of their mouths.
B. mouth is very sensitive to physical changes caused by lying.
C. they are trying unconsciously to stop themselves from telling lies.
D. they regret that their lies might hurt other people’s feelings.
20. We can realize from the passage that ____.
A. certain gestures can be used as proof to judge whether a speaker is lying or not.
B. politicians and businessmen lie more often than ordinary people.
C. some gestures are proofs of lying only if they occur too often.
D. there is no simple way to judge if people tell lies or not.
短文改错:
Just a note to say how exciting I am about 1._________
coming to stay with you for 3 weeks . I’m really 2. _________
looking forward to meet your family and I was 3. _________
wondering if you could tell me a bit of about them 4. _________
- just to put me in the picture . I’m sure your day 5. _________
will be organized rather differently from me in my 6. _________
own country – is there everything I should know 7. _________
in advance ? Oh , other thing – I don’t know 8. _________
whether you have any trips planned so let me 9. _________
know if I need to bring anything specially with me. 10. _________
【试题答案】
单项选择:
1. B 考查短语的使用;accuse sb. Of doing sth.:指控某人做某事;be to blame:对某事负有责任。
2. A demand 后面的宾语从句用虚拟语气形式:谓语动词部分是:should do / should be done。should 可以省略。
3. A 考察词汇的辨析:eventually:最终;有些人最终放弃了排长队买票。
4. C 考查冠词,in public:当众; the public:公众。
5. D 考查短语用法:be worthy of being done= be worth doing 值得做。
6. C doing 形式做目的状语。
7. A 考查时态,首先回答上文,已经毕业了。所以再说学了两年法语,就应该用过去时了。C项与上文说的“毕业”,矛盾。
8. B 考查短语,allow for:考虑到。
9. B Now that:既然;既然得到机会,就应该充分利用它。
10. C asked过去分词做时间状语。
11. B needn’t:没有必要。你没必要告诉她考试结果了,她已经得到成绩单了。
12. D本题考查it做形式宾语的句型。“我认为没有大量的记忆掌握一门外语是不可能的。”
13. A Only when the war was over在句首后面接倒装语序。
14. A If so 接上文表示:如果是这样。那我们帮助他一下吧。
15. A 本题考查带有定语从句的强调句型用法。句中:“___ was built with stones by his father的定语从句。被强调的部分是in the small house ___ was built with stones by his father。根据句意:他正是在他父亲用石头盖的房子里度过了他的童年。
完型填空:
1. C just在这里等于merely“仅仅”。从下文看,Tim是社区治安队队员,他开车买东西时,不只是去商店,然后回家。yet“然而”;still“仍然”;rather“相当”。
2. A 从上下文可知,Tim是治安联保队队员。他在开车买东西时,仔细地观察周围的情况,以便发现问题。clearly“清楚地”;nervously“紧张地”;coldly“冷静地”。
3. B unusual为“异常的”,只有发生了不正常的事才表明出现了问题,如陌生的车辆、大的噪音、破碎的窗子或者人们聚集在街头角落里等。A项表示,“熟悉的”,C项“昂贵的”和D项“有趣的”,都与文章不符。
4. D 拉上窗帘的窗户(curtained windows)、开着的窗户(open windows)或旧的窗户(old windows)都不能说明发生了意外的事。只有破碎的窗户(brokenwindows)才可能是发生了意外的事。
5. B belong to“属于”。从上下文可知,Tim是Stoneviile,Indiana,USA的治安联保队队员。Attend to “照料”,go to:“去……”,与文意不符;turn to表“转向”。
6. A A项表示“碰头,聚在一起开会”,从下文中的discuss一词可知,他们在每月的第三个星期三举行会议,讨论社区的安全问题。Quarrels“吵架”,searches“搜查”均不合题意。sings更不合文意。
7. C 这是一个表语从句。that指代的是他们开会的时间,所以填when。而where,why,how文章没提到。
8. D safety为“安全”之意,因为治安联保队的目的是保卫社区的安全,所以他们讨论的是社区的安全问题,而不是讨论政治(politics)、财产(wealth)或健康(heahh)问题。
9. A protect有很大的迷惑性,许多考生没有注意这个句子的结构,而误选了protect。在这个句子中,their homes,streets,and families作宾语,safe作宾语补足语。只有keep能构成这种结构,意思是:保卫他们住房、街道和家庭成员的安全。
10. C 一个社区是由许多住户组成的,所以要填their。
11. D happen to sb.“某人发生了某事”。but连接的成分与前面(to other people)相同,所以要填介词to。句意:人们似乎认为,犯罪发生在别人身上而不会发生在自己身上。
12. A right作名词的意思是“权力”。任何人都没有偷别人东西的权力。B为“机会”;C为“勇气”;D为“思想”均不合文意。
13. B unsafe为“不安全”的意思,全文讨论的是保卫社区安全问题。这里句意为:但是我认为,任何人都没有偷别人的东西或使别人呆在家里感到不安全的权力。unlucky“不幸的”;disappointed“失望的”;discouraged“泄气的”均不合题意。
14. D look out“注意”。 为了保证社区的安全,邻居们都互相注意对方的安全问题。set out“出发”;letout“发出”;holdout“给予”均不合文意。
15. C watch one’s homes“看家”。邻居们互相看家。care作及物动词时的意思是“介意,计较”;enter“进入”;manage“管理”都不符合短文的内容。
16. A a groupof“一组,一群”。平常人们四五个人结队出去。a set of的意思是“一套”。a number of许多;a crowd of人群,这两个短语都不和含有数词的宾语连用。因为这句话中有数词,所以不能作为答案。
17. B 一旦发生问题要和取得联系。根据上下文,涉及安全,应找。A为“法官”;C为“消防队员”;D为:“医生”均不合文意。
18. D looking for trouble“找麻烦”。当他们注意到一伙年轻人在找麻烦或有人损坏财产,他们就会向报告。A为“找工作”;B为“负担”;C为“服务”,根据上下文应是“麻烦”。
19. D 社区治安联保队起到了很大的作用;他们帮助使犯罪率下降。
20. B “not everything”为部分否定,虽然在保卫人们的财产和生命安全方面起到了很大作用,但是他们也不可能什么事都能做到。所以Jim说,“都是些好人,但是他们不可能做所有事情”。而do harm表示“伤害”,do wrong表示“做错事”。
阅读理解:
A
1. C 由文中第二段的第一句话:Reading at risk is a survey of national fashion in adult literary reading可知该社会调查的目的。
2. D 由第三段的第一、二句话可知D项正确。
3. B 由第二段的最后一句可知:“—”号后面的our society’s great turn to electronic media for entertainment and information就是对cultural change的解释。
4. C 由文章最后一段作者认为Reading对社会的进步、发展是非常重要的,可推知作者观点为C项。
B
[语篇解读] 该文为一则健康小常识,介绍了几种有助于帮人们摆脱掉坏心情的方法。
5. C 首先排除A项;根据“Reduce your stress”一段中的“One easy way to visualize:close your eyes and picture a favorite place,such as the beach”,可知“海滩”是“想象”出来以摆脱坏心情的,故排除B项;根据“Avoid things that won’t improve your mood”一段中“something that the TV show “Neighbors” won’t do”可知“Neighbors”是电视剧的名字,而非D项的“和邻居谈谈自己的坏心情”,故排除;C项为“walk it off”和“Tune if out”两段内容的结合,故正确C
6. C “闭上双眼,在脑海中浮现海滩的场景”是“Relaxation techniques”(放松技巧)中的技巧之一:“visualizing”(想象)所举的一个例子,而且全篇文章讲述的是如何摆脱坏心情的方法,故选C项;
7. B 根据最后一条建议“Avoid things that won’t improve your mood”(避免做那些不会改善你情绪的事情)中的第一句话:当你需要增加活力来缓解压抑的情绪时,看那些叙述日常生活、邻里关系一类的电视剧是不会有什么帮助的,那些节目无法打动你。注意B项中unmoved一词并非“(身体)不动”,而是“(情绪)不被感动”。
8. D 文章就如何改善情绪提出了几条建议,锻炼只是其中一条。故A项不全面;
C
9. C,根据第三段:“Some husbands, as well as doing much of the heavy work in the home, carrying the coals, and emptying the rubbish, act as assistants to their wives for at least part of the day.” 可以得知丈夫也在帮助他们的妻子。
10. B,根据第一段可以知道:在过去,在家庭中夫妻各有分工,充当各自的角色。
11. A,根据最后一段:Mr. Davis polishes the floors and helps to make the beds at weekend, and during weekdays, takes the dog out for one of his twice-daily walks.可以得出结论。
12. B,根据第一段:The wives’ jobs were to look after them.可以知道过去妻子的任务。
13. D,考查文章的主旨:从全文内容上看,文章讲述了夫妻在家中的关系。
D
14. A 作者在餐馆里付帐时忽然有了新的感受,所以在第三段最后总结出I didn’t become a young man at a particular age, like 16, but rather when a kid who wandered in the streets called me “mister.” These events in my life are called “milestones”(里程碑)。即自己已经长大了,人生发生了转折,自己将要承担一份人生责任了。
15. D 注意这句话Then one day they were suddenly neither.在第四段前后的语境。作者小时侯觉得都很高大魁梧,而且年龄比他大。现在他已经长大了,成长得和那些,足球运动员一样,甚至有时比那些运动员年龄还大。
16. D 从最后一段可以得知作者的感受:岁月不饶人。
E
17. D 根据第二段举的例子:such as when a woman at a party tells another woman that she likes her dress when she really think it looks terrible.可知是“善意的谎言”。
18. A 根据第二段However, this is only one side of the story. Other researchers say that men are more likely to tell serious lies可以反过来理解妇女的谎言的内容。
19. C 根据第四段They simply tend to occur more frequently in this situation可以得出结论。
20. D 根据最后一段的结尾可以得出结论。
短文改错:
Just a note to say how exciting I am about 1. excited
coming to stay with you for 3 weeks . I’m really 2. √
looking forward to meet your family and I was 3. meeting
wondering if you could tell me a bit of about them 4. of
- just to put me in the picture . I’m sure your day 5. days
will be organized rather differently from me in my 6. mine
own country – is there everything I should know 7. anything
in advance ? Oh , other thing – I don’t know 8 .another (或在other前加one)
whether you have any trips planned so let me 9. but
know if I need to bring anything specially with me. 10. special
选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 (按ctrl 点击打开)