一、单选题(共15小题)
1.--- Do you know ______ boy over there?
--- Yes, he likes playing _____ basketball very much.
A.the; 不填B.a; the
C.a; 不填D.the; a
2.Be quick, _____ we‟ll be late for school.
A.and B.but C.or D.so
3.Boys and girls, please turn to Page _____ and look at the _____ picture.A.Fifth; five B.Five; five
C.Fifth; fifth D.Five; fifth
4.--- What do you think of the woman singer?
--- Her voice sounds _____.I like her songs.
A.sweet B.sweetly
C.bad D.badly
5.--- How is Tom now?
--- I hear the company _____ him a good job, but he refused it.A.provided B.offered
C.passed D.introduced6.Sometimes it often rains _____ in my hometown in summer.
A.heavy B.hardly
C.heavily D.strongly
7.We have to finish the work now, _____?
A.don‟t we B.ha ven‟t we
C.have we D.do we
8.The photo _____ taken by my brother last week is very nice.
A.which were B.that is
C.that were D.which was
9.--- Could you please tell me _____?
--- About twenty minutes ago.
A.when did you see this kid B.where did you see this kid
C.when you saw this kid D.where you saw this kid
10.Neither the headmaster nor the teachers _____ take a vacation next week.A.were going to B.is going to
C.was going to D.are going to
11.--- Excuse me, may I come in?
--- Not yet.Please wait on your chair _____ your name is called.
A.and B.until C.after D.since12.Mr.Smith told his son _____ the football match because of the exam.
A.not to watch B.to not watch
C.not watching D.doesn‟t watch
13.There was something wrong with the line.We couldn‟t ______ each other clearly.
A.listen B.sound C.hear D.speak
14.The boy has a good habit to _____ all the things in right places.
A.put away B.put up
C.take away D.take up
15.--- The radio says it will rain next Sunday.
--- _____.We‟re going for a picnic tha t day.
A.I hope it will B.I‟m afraid not
C.I don‟t think so D.I hope not
二、完形填空(共2小题)
16.
阅读下面短文,从短文后面各题所给的四个选项(A、B、C和D) 中,选出可以填入空白处的最佳选项。
Monty was the son of a horse trainer.When he was in his ninth grade, he was asked to write
a 1 about what he wanted to be and do when he grew up.
That night he wrote a seven-page paper saying that someday he‟d 2 a horse ranch (牧场).He wrote about his dream in great detail and he 3 drew a picture of a 200-acre ranch with all the buildings.He put a great deal of his 4 into the project and the next day he handed it in to his teacher.Two days later he received his paper back.On the front page was a large red “F” 5 a note that read, “See me after class.”
The boy went to see the teacher after class and aske d, “Why did I receive an …F‟?”The teacher said, “This is an unrealistic (不现实的) dream for a young boy like you.Your family is not rich.Having a horse ranch needs a lot of 6 .You have to buy the land.You have to pay for other things.There is no 7 you could ever do it.” Then the teacher added, “ 8 you rewrite this paper with a more realistic goal, I‟ll reconsider your grade.”
The boy went home and thought about it long and hard.He asked his father what he should do.His father said, “Look, son, you ha ve to make up your own mind on this.But I think it is a very
important 9 for you.”
Finally, after thinking about it for several days, the boy handed in the same paper, making 10 changes at all.He said to the teacher, “You can keep the …F‟ and I‟ll kee p my dream.”
1.A.speech B.notice C.paper D.diary
2.A.own B.win C.paint D.sell
3.A.just B.even C.ever D.almost
4.A.dream B.heart C.advice D.trust
5.A.by B.in C.to D.with
6.A.time B.money C.space D.work
7.A.way B.wonder C.problem D.matter
8.A.Though B.Since C.Unless D.If
9.A.change B.gift C.decision D.message
10.A.no B.anything C.any D.nothing
17.
阅读下面短文,从短文后面各题所给的四个选项(A、B、C和D) 中,选出可以填入空白处的最佳选项。
For most children, the most useful way of spending their time is playing a game.It doesn‟t
matter 1 the game is.Things become better when they need a (n) 2 to play with.On the one hand, it is quite 3 for the development of a child‟s personality (个性) to win and to 4 the best ways to get that.On the other hand, if a child only cares about 5 , then for him, playing a game is funny only when he wins.Or if he finds a better partner, he will get 6 and he doesn‟t want to go on playing.It‟s parents‟ 7 to make their children know that: you can‟t always win and there are many unpleasant moments 8 when you have to learn how to lose.The idea is to compete, to prove you are good, not onlyto win.
In a word, playing a game is not funny only when you win.It is funny 9 you enjoy it and try your best to win.If you are just a little bit unlucky, don‟t 10 a lot.You will surely prove your abilities some other day.
1.A.how B.why C.what D.when
2.A.owner B.worker C.student D.partner
3.A.useful B.simple C.correct D.special
4.A.pay attention to B.take pride in C.jump out of D.think of
5.A.playing B.studying C.winning D.losing
6.A.unhappy B.lonely C.relaxed D.excited
7.A.rule B.duty C.plan D.habit
8.A.in life B.in the future C.in fact D.in the way
9.A.or B.and C.when D.before
10.A.worry B.believe C.wish D.imagine
三、阅读理解(共4小题)
18.
A
A group of reporters asked a group of 4-to-8-year-old children this question, “What does love mean?” The answers were surprising.The children would answer like they did below.
Rebecca --- age 8
“When my grandmother hurt her knees , she couldn‟t ben d (弯腰) over and paint her toenails (脚趾甲) any more.So my grandfather would do it for her all the time, even when his hands hurt, too.That‟s love.”
Samantha --- age 6
“Love is when someone hurts you, and you get so mad but you don‟t shout a t her because you know it would hurt her feelings.”
Terry --- age 4
“Love is what makes you smile when you‟re tired.”
Bethany --- age 4
“I let my big sister pick on (捉弄) me because my Mum says she only picks on me because she loves me.So I pick on my baby sister because I love her.”
Lauren --- age 4“I know my elder sister loves me because she gives me all her old clothes and has to go out and buy new clothes.”
Elaine --- age 5
“Love is when Mummy gives Daddy the best piece of chicken.”
Clear --- age 5
“My Mummy loves me more than anybody.You don‟t see anyone else kissing me to sleep at night.”
Jessica --- age 8
“You really shouldn‟t say …I love you‟ unless you mean it.But if you mean it, you should say it a lot.People forget.”
1.The passage mainly tells us about ______.
A.what “ life ” means to children
B.what “family ” means to children
C.what “ friendship ” means to children
D.what “ love ” means to children
2.Who told us the love between Mum and Dad?
A.Clear.
B.Elaine.
C.Rebecca.
D.Lauren.
3.Which of the following is NOT true according to the passage?
A.Rebecca‟s grandmother ever couldn‟t bend over.
B.Bethany wants to be picked on by any other person.
C.If Samantha becomes angry, she will not shout at others.
D.Lauren p refers to wear her sister‟s old clothes.
4.What does Jessica mean about love?
A.Too much love is no love.
B.You should say love more often.
C.You mean what you think.
D.Say love more often if you have it.
5.What is love according to Terry?
A.Love is the care between husband and wife.
B.Love is a rest when you are tired.
C.Love is what cheers you up when you are tired.
D.Love is a kiss from parents.
19.
B
Close your eyes for a minute and imagine what life would be like if you couldn‟t see.Imagine having to read this page, not with your eyes but with your fingers.How do you feel, then?
With medical knowledge and skills today, two-thirds of the world‟s 42 million blind people should not have to suffer.Unluckily, rich countries have this knowledge, but developing countries do not.ORBIS is an international charitable (慈善的) organization.Its goal is to help fight blindness all over the world.Inside a DC-8 airplane, there is a teaching hospital with television room and classroom.Doctors are taught the latest technology of helping the blind get sight again here.ORBIS is always trying to keep a closer relation among countries.
ORBIS helps those developing countries by providing sight-saving training.It has taught over 35,000 doctors and nurses.They continue to treat thousands of blind people every year.They have traveled around the earth 3 times, visited 76 countries and treated over 20,000 blind people.They need your help to continue their work an d free people from blindness.
For just $ 38, you can help one person see; for $ 380 10 people can see; $ 1,300 helps train a doctor new skills; and for $ 13,000 you can provide a training program for a group of doctors who can make thousands of blind people see again.Your love can help them open their eyes to the world.
1.How many blind people should not have to suffer with medical knowledge and skills today ?
A.14 million.
B.42 million.
C.28 million.
D.200 million.
2.A lot of blind people in the world have to suffer because _____.
A.ORBIS didn‟t do its best to offer help
B.there is no good medical knowledge and skills
C.some countries can‟t afford medical knowledge and skills
D.developing countries don‟t pay much attention to the blind
3.According to this passage, ORBIS helps fight blindness by doing the following EXCEPT _____.A.writing this kind of articles to ask for help
B.providing sight-saving training
C.treating thousands of blind people every year
D.trying to keep a close relation among countries
4.The last paragraph is mainly about _____.
A.how much a training program for a group of doctors costs
B.why ORBIS needs your help to continue their work
C.who can make thousands of blind people see again
D.what you can do to help blind people open their eyes
5.The writer writes this passage in order to ______.
A.introduce an international charitable organizationB.ask people to give the blind a hand
C.tell how you feel if you lose your eyes for a minute
D.explain why ORBIS helps fight blindness
20.
C
Would you eat a ready meal from the fridge rather than cook by yourself ? Have you been doing Internet shopping rather than going to the stores?
A study into how lazy British people are has found more than half of the adults are so lazy that they‟d catch the lift rather than climb two flights of stairs.
Just over 2,000 people were quizzed by independent researchers in the Britain‟s largest health center.The results were very surprising.
About one in six people who were asked said if their control was broken, they would continue watching the same channel rather than get up.
More than one third of those asked said they would not run to catch a bus.Worryingly, of 654 respondents (离婚被告) with children, % said they were often too tired to play with them.We kn ow that it‟s no wonder that one in six children in the UK are very fat before they start school.Dr Sarah, Dauncey, medical director of the center, said, “People need to get fitter, not just for their own health, but for their families, friends and pets, too.”
“If we don‟t start to take control of this problem, a whole generation will become too unfit to perform even the most basic tasks.”
And Scotland‟s largest city, Glasgow, was shamed as the laziest city in the UK, with 75% asked thinking they do not get enough exercise, followed by Birmingham and Southampton, both with 67%.So there are some problems for the National Health Service, where fatness-related (相关的) illnesses such as heart disease and cancer have been on an increase for the past 40 years and are costing billions of pounds every year.
1.What does the underlined word “quizzed” mean?
A.questioned
B.answered
C.listened
D.heard
2.Of 654 respondents with children, % said _____.
A.they were often too busy to play with their children
B.they were often so tired that they couldn‟t play with their children
C.they were often so sad that they didn‟t want to play with their children
D.they were often ill and they couldn‟t play with their children
3.Which of the following is true according to the passage?A.All the adults in the UK are very lazy.
B.Half of the children are very fat before they go to school.
C.Pets will be in trouble if their owners don‟t keep healthy.
D.All people in Glasgow feel ashamed because they don‟t get enough exercise.
4.From the last paragraph, we can learn ______ if they keep lazy.
A.people may have heart disease
B.people can work at home all the time
C.people like shopping online
D.people don‟t like climb in g the stairs
5.What does the passage mainly talk about ?
A.The health service in the UK.
B.A study of British people‟s lifestyles.
C.A study of British people‟s laziness.
D.The fatness problem in the UK .
21.
D
As we know, all living things have to eat food.For a man, a tiger, a fish, a bird, or even a worm, food is necessary.Generally speaking, all living things are sure to die without food.In every part of the world, many different kinds of animals share living places and live in communities (群落) together.They are connected in a food chain (链).
Within a food chain, some living things are producers and some are consumers (消费者).Plants are producers because they use sunlight, soil and other things to make their own food.Animals are consumers because they have to eat other animals or plants.
There are four different kinds of consumers in the animal kingdom.A carnivore is an animal that only eats other animals.An herbivore is an animal that only eats plants.An omnivore is an animal that eats both plants and animals.A scavenger is an animal that eats dead animals.
Look at the picture.It is an example of a food chain.The food chain shows the order that animals eat each other in a community.In the picture, you can see what animal or plant is food for another animal.See? A leaf is food for a grasshopper, which then becomes food for a hungry mouse.The mouse is food for a snake.The snake is eaten by an eagle.In this way, all of these animals are
connected.根据上文内容判断正 ( T ) 误( F )
1.The main idea of the passage is “Four kinds of consumers”.
2.The underlined word “scavenger” means in Chinese “腐生动物”.
3.The food for a mouse according to the picture is a grasshopper.
4.All kinds of animals share their living places with others.
5.There are some living things which don‟t need to eat f ood.
四、信息匹配(共1小题)
22.
根据短文内容,从短文后的选项(A、B、C、D、和F)中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。
A: Hi, everybody.I‟m Becky.Welcome back to “The Problem Line”.Today, we‟re going to talk about problems with parents.Okay, it‟s time for another call. 1
B: Hello.My name‟s D avid.
A: Hi, David.Welcome to “The Problem Line”. 2
B: Well, I‟m having problems with my mom.Every time we talk about something, we argue.
A: 3 It‟s impolite.
B: I know.But she always arranges (安排) everything for me.I can‟t even decide what to wear on weekends.
A: That‟s too bad.4
B: I tried, but she never listened to me.She thinks I should listen to her because I‟m her child.A: Well, that‟s a difficult problem.5
C: Hello, I‟m Vera.I think David should ask his teacher for help.Perhaps his mother will listen to his teacher.
B: OK.I‟ll have a try.Thank you.
五、选词填空(共1小题)
23.用所给词或短语的适当形式填空。
1.You can ride your bike to school, but remember to be careful ________________.
2.This magazine isn‟t popular with the students though it ________________ev ery week.
3.It‟s difficult________________ both the old and the young about the program at the same time.4.The kids clapped and shouted ________________ when the actor appeared.
5.Though he is very busy, he goes to the movies to relax ________________.
6.The children are interested in playing the piano, so they need more __________.
7.The visitors ______________ not to swim in this river for several times.
8.There are no students in the classroom.They ____________on the playground.
9.Thank you for ______________ the museum.We‟ve learned a lot.
10.You must do more exercise, ______________ twice a week.
六、单词拼写(共1小题)
24.阅读理解填词: 1—10空
In a town in France, there was a farmer who lived alone.Every day he s 1 a pound of butter to his neighbour, who was a baker.One day the baker decided to weigh the butter to see i 2 he was getting a pound.After he weighed it, he found that he wasn‟t.The baker then took the farmer to the judge (法官).
The judge wanted to know the farmer‟s ways to weigh the butter.The farmer replied, “ I‟ m so
p 3 that I do not have enough money to buy anything to weigh it.H 4 , I do have a kind of scale (天平).” The judge asked, “Then h 5 do you weigh the butter?” The farmer replied, “Before the bakerstarted buying butter from me , I had bought bread from him.So now every time when I b 6 home the bread from the baker, I put it on the scale and give him the butter of the same w 7 .”
We always get back what we give to others.Whenever you take action, ask yourself this question, “Am I honest?”
Honesty or dishonesty can become a habit.Some dishonest people can lie w 8 a red face.Others lie so m 9 that they do not even know what the truth is any more.But who is it bad for? In fact, those who lie will hurt t 10 by their own dishonest behaviour.
1.s____________ 2.i____________3.p____________
4.H____________5.h_________ 6.b____________
7.w____________ 8.w___________ 9.m____________10.t____________
七、书面表达(共1小题)
25.
假如你是某中学的学生会王东,为了配合环保教育主题活动,请根据下面所给提示,用英语写一封倡议书,内容包括:
1.环保措施和美化城市的措施(各2条);
2.你的希望。
注意:
1.注意文章的整体连贯;
2.文章的开头和结尾已给出,不计入总词数;
3.80词左右。
Dear friends,
In order to make the environment more beautiful, we
should______________________________________________________
___________________________________________________________________________ ____________________________
___________________________________________________________________________ ____________________________
___________________________________________________________________________ ____________________________
___________________________________________________________________________ ____________________________
___________________________________________________________________________ ____________________________
___________________________________________________________________________ ____________________________
Thank you!
Wang Dong
答案部分
1.考点:冠词
试题解析:
句意:你认识在那的这个男孩吗?这个男孩是特指,故加the.Play+直接加球名。
答案:A
2.考点:连词/连接词
试题解析:
or位于句首它的意思是否则的意思。句意:快点!否则我们会上学迟到。
答案:C
3.考点:数词/量词
试题解析:
表示计量单位时,基数词位于单位名词之后,序数词位于单位名词之前,并且加定冠词the。Page five=the fifth page“第五页”。the fifth picture“第五幅图画”。故选D。
答案:D
4.考点:形容词
试题解析:
A.sweet:甜美的;B.sweetly甜美地 C.bad:坏的 D.badly:非常,很;根据I like her songs.可知选A.
答案:A
5.考点:动词/动词短语
试题解析:
provide sb with sth“提供给某人某物”。offer sb sth“提供给某人某物”;pass sb sth“递给某人某物”;introduce sth/sb“介绍某物或某人”。根据空格后面接的是双宾语him和a good job可知此处用动词offer。故选B。
答案:B
6.考点:副词
试题解析:
A.heavy :承重的 B.hardly几乎不 C.heavily 沉重地;猛烈地 D.strongly:强烈地;表示雨下的大用heavily。故选C.
答案:C
7.考点:疑问句/反义疑问句
试题解析:
考查反义疑问句,前面是肯定形式,后面反问部分用否定形式。have to是实意动词作谓语,并且是非第三人称单数,故反义问句用助动词don‟t.
答案:A
8.考点:定语从句
试题解析:
此处是定语从句修饰先行词the photo,根据时间短语last week可知此处用一般过去时,故排除B 项。因为先行词the photo是单数形式,故定语从句的谓语动词用单数形式。故选D。
答案:D
9.考点:宾语从句
试题解析:
根据About twenty minutes ago.可知是与时间相关的,故排除BD;又根据宾语从句要用陈述句语序,故选C.
答案:C
10.考点:一般将来时
试题解析:
根据时间状语next week可知此处用一般将来时,故排除AC两项。neither…nor…连接并列主语,谓语采取就近原则,此处离谓语近的主语是the teachers,是复数形式,故谓语用复数,故排除C 项。故选D。
答案:D
11.考点:连词/连接词
试题解析:
A.and:而且 B.until:直到C.after:在...之后D.since:自从;根据句意:-对不起,打扰了,我可以进来吗?-还不可以。故选B.
答案:B
12.考点:非谓语动词
试题解析:
tell sb not to do sth“告诉某人不要做某事”,故此处用动词不定式not to watch。故选A。
答案:A
13.考点:动词/动词短语
试题解析:
A.listen:听;B.sound:听起来C.hear:听见;D.speak:说;根据There was something wrong with the line.可知选C.
答案:C14.考点:动词/动词短语
试题解析:
A.put away:放好;B.put up:张贴;C.take away:拿走;D.take up:拿起,占据,根据all the things in right places.可知,故选A.
答案:A
15.考点:交际用语
试题解析:
A.I hope it will: 我希望下雨 B.I‟m afraid not:我恐怕不 C.I don‟t think so:我不这样认为D.I hope not:我希望不;根据We‟re going for a picnic that day.可知选D.
答案:D
16.考点:人物传记/故事阅读类
试题解析:1.A.speech:演讲;B.notice:通知;C.paper:纸,论文; D.diary:日记。根据That night he wrote a seven-page paper saying that someday he‟d 2 a horse ranch (牧场).可知。故选C.
2.A.own 拥有;B.win 赢得;C.paint油漆,描绘;D.sell销售;根据根据Having a horse ranch needs a lot of 21 .可知此处指的是拥有一个养马场。故选A。可知。
3.A.just 仅仅;B.even甚至,即使;C.ever曾经;D.almost几乎。根据He wrote about his dream in great detail可知他不仅详细地写了他的梦想,根据drew a picture of a 200-acre ranch with all the buildings.可知,故选B。
4.A.dream 梦想;B.heart心脏;C.advice 建议;D.trust信任;put one‟s heart to sth“在某事上投入心血”,故选B。
5.A.by 通过,被;B.in 在……之内;C.to到,向;D.with用。句意:在第一页他看见一个红色的大字“F”,还有一个便条写着“下课见”。介词+名词。作状语,表示伴随。故选D。6.A.time 时间;B.money 钱;C.space 空间,太空;D.work工作。根据后文的You have to buy the lan d.You have to pay for other things.可知要买地,买其他东西,需要的是钱。故选B。7.A.way:方法B.wonder:奇迹C.problem:问题D.matter:物质;根据The teacher said, “This is an unrealistic (不现实的) dream for a young boy like you.得知。
8.A.Though尽管;B.Since 自从;C.Unless除非;D.If如果。结合句意,此处表示条件,故用连词if。故选D。
9.A.change 变化;B.gift礼物;C.decision决定;D.message消息。根据Look, son, you have to make up your own mind on this.“看,儿子,你必须自己下决心”,故此处是作决定。故选C。
10.A.no 没有;B.anything 任何事;C.any任何一个;D.nothing没什么。no/not …at all“一点也不”,此处修饰名词,故用形容词no。故选A。
答案:1-5.CABBD6-10.BADCA
17.考点:教育类
试题解析:1.A.how如何;B.why为什么; C.what 什么;D.when何时。句意:不管是什么游戏,此处作为系动词is的表语,故用代词what。故选C
2.A.owner 主人;B.worker 工人;C.student学生;D.partner搭档。根据to play with 可知此处在一起玩游戏的应是搭档。故选D。
3.A.useful 有用的;B.simple简单的;C.correct正确的;D.special特殊的。根据前文的Things become better when they need a (n) 27 to play with.可知故选A。
4.A.pay attention to 注意,重视;B.take pride in 以……为傲;C.jump out of 跳出来;D.think of想起,认为。根据宾语是the best ways to get that可知此处应是想出方法,故用动词短语think of。故选D。
5.A.playing 玩;B.studying学习; C.winning赢;D.losing失去。根据后文的playing a game is funny only when he wins.可知赢了是有趣的,因此孩子只关心赢。故选C。6.A.unhappy不快乐的;B.lonely 寂寞的,孤独的;C.relaxed放松的;D.excited兴奋的。根据后文的he doesn‟t want to go on playing.可知他不想继续玩游戏,因此认为玩游戏让他不快乐。故选A。
7.A.rule规则;B.duty责任;C.plan 计划;D.habit习惯。根据make their children know that:可知故选B。
8.A.in life:一生中B.in the future在未来C.in fact事实上 D.in the way:当道;妨碍。根据when you have to learn how to lose.得知。
9.A.or或者;B.and而且;C.when 当……时候;D.before在……之前。根据前文的playing a game is not funny only when you win得知选C.
10.A.worry担心;B.believe相信;C.wish希望;D.imagine想象。根据前文的If you are just a little bit unlucky,可知有不幸的事,应是令人担心的。故选A。
答案:1-5.CDADC 6-10.ABACA
18.考点:广告布告类阅读
试题解析:
1.根据A group of reporters asked a group of 4-to-8-year-old children this question, “What does love mean?”得知。
2.根据Elaine --- age 5 “Love is when Mummy gives Daddy the best piece of chicken.”可知
3.根据Bethany --- age 4 “I let my big sister pick on (捉弄) me because my Mum says she only picks on me because she loves me.可知
4.根据Jessica --- age 8 “You really shouldn‟t say …I love you‟ unless you mean it.But if you mean it,you should say it a lot.People forget.得知。
5.根据 Terry --- age 4 “Love is what makes you smile when you‟re tired.”得知。
答案:1.D2.B3.B4.D5.C
19.考点:健康保健类阅读
试题解析:
1.推理判断题。根据With medical knowledge and skills today, two-thirds of the world‟s 42 million blind people should not have to suffer.得知。
2.根据ORBIS helps those developing countries by providing sight-saving training.可知
3.根据ORBIS is always trying to keep a closer relation among countries.和ORBIS helps those developing countries by providing sight-saving training.It has taught over 35,000 doctors and nurses.They continue to treat thousands of blind people every year.可知
4.根据Your love can help them open their eyes to the wo rld.可知。
5.根据Your love can help them open their eyes to the world.可知本文作者的目的是希望我们为了使盲人睁开眼睛看世界,我们可以做些事。故推断这是要我们帮助盲人。故选B。
答案:1.C2.C3.A4.D5.B
20.考点:政治经济文化类阅读
试题解析:
1.根据About one in six people who were asked said if their control was broken, they would continue watching the same channel rather than get up.得知。
2.根据Worryingly, of 654 respondents (离婚被告) with children, % said they were often too tired to play with them.可知
3.根据“People need to get fitter, not just for their own health, but for their families, friends and pets, too.”得知。
4.根据最后一段So there are some problems for the National Health Service, where fatness-related (相关的) illnesses such as heart disease and cancer have been on an increase for the past 40 years and are costing billions of pounds every year.得知。
5.根据A study into how lazy British people are has found more than half of the adults are so lazy that they‟d catch the lift rather than climb two flights of stairs.得知。
答案:1.A2.B3.C4.A5.C
21.考点:判断正误
1.根据There are four different kinds of consumers in the animal kingdom.得知。
2.根据an animal that eats dead animals.得知。
3.根据 A leaf is food for a grasshopper, which then becomes food for a hungry mouse.
4.根据many different kinds of animals share living places and live in communities (群落) together.得知。
5.根据As we know, all living things have to eat food得知。
答案:1.F2.T3.T4.F 5.F
22.考点:补全对话
试题解析:1.根据My name‟s David.“得知。
2.根据Well, I‟m having problems with my mom得知。
3.根据It‟s impolite.得知。
4.根据I tried, but she never listened to me.得知。
5.根据Hello, I‟m Vera.I think David should ask his teacher for help.得知。
答案:1.B2.G3.F4.E5.D
23.考点:用单词适当形式填空
试题解析:
1.此处修饰be careful,故用all the time .
2.根据every week可知此处用一般现在时。故为comes out
3.satisfy about“对……感到满意”,根据句型It is +形容词+to do sth得知。
4.修饰动词clapped and shouted,用副词excitedly。
5.此处修饰动词relax,故用时间状语once or twice。
6.有more来修饰,故用名词的复数形式,故为pianos。
7.根据for several times可知此处用现在完成时;故用have been warned。
8.根据There are no students in the classroom可知此处指的学生现在不在教室,因此此处用现在进行时,主语是they,故谓语用复数形式,故为are running。
9.根据短语thank you for doing sth得知。此处为动名词短语 showing us around.
10.修饰副词短语twice a week,故此处用介词短语at least.
答案:1.all the time2.comes out3.to satisfy4.excitedly5.once or twice6.pianos7.have been warned8.are running9.showing us around10.at least
24.考点:单词拼写1.根据“Before the baker started buying butter from me , I had bought bread from him.得知。
2.根据After he weighed it, he found that he wasn‟t.得知。
3.根据后文的 I do not have e nough money to buy anything to weigh it.
4.结合句意,前半句表示没有称东西的工具,后半句表示有一种天平,前后表示转折关系,又有逗号隔开,故用连词However。句意:然而,我的确有一种天平。
5.根据后文的 So now every time when I b 76 home the bread from the baker, I put it on the scale and give him the butter of the same w 77.得知。
6.根据I put it on the scale得知。
7.根据I put it on the scale可知放在天平上,应是两边的重量一样,故为weight。句意:我把它放在天平上,给他同样重量的黄油。
8.根据some dishonest可知此处指的是不诚实的人,因此他们撒谎也不表现出来,因此是不脸红,故用介词without。
9.根据that they do not even know what the truth is any more.得知。
10.根据by their own dishonest behaviour.得知。
答案:1.sold2.if3.poor4.However5.how6.bring7.weight8.without9.much10.themselves
25.考点:提纲作文
试题解析:根据题目要求,本文应从两方面入手进行写作:1、环保措施和美化城市的措施(各2条);2、你的希望;这是一篇给材料作文,写一篇环保的倡议书,结合所给材料,可知本文主要考察一般现在时态,人称为第一,三人称。
答案:Dear friends,In order to make the environment more beautiful, we should do what we can to protect it.First, we should plant more trees and flowers to make our city more beautiful.Also, always remember not to throw rubbish or pour waste water everywhere.As we all know, water is becoming less and less.So it‟s quite necessary to save water.For example, turn the tap off after washing.Last, but not the least, we‟d better ride a bike or walk when going out instead of driving a car. In my opinion, if everyone tries his best to protect the envir onment, our city will become nicer and cleaner! Thank you. Wang Dong