最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

大学英语(2)——英译汉

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-29 19:01:09
文档

大学英语(2)——英译汉

英译汉[英语](共25道试题)76.Ididn'tgetupuntil11.30thismorning.答案:(1)我今天上午十一点半才起床。77.Footballisthemostpopularsportintheworld.答案:(1)足球是世界上最流行的体育运动。78.Ineedtobeattheairportby6.00o'clock答案:(1)我得在六点前到达机场。79.I'veneverbeentoGreece,andI'dlovetogothere.答案:(1)我从没去过希腊,我
推荐度:
导读英译汉[英语](共25道试题)76.Ididn'tgetupuntil11.30thismorning.答案:(1)我今天上午十一点半才起床。77.Footballisthemostpopularsportintheworld.答案:(1)足球是世界上最流行的体育运动。78.Ineedtobeattheairportby6.00o'clock答案:(1)我得在六点前到达机场。79.I'veneverbeentoGreece,andI'dlovetogothere.答案:(1)我从没去过希腊,我
英译汉[英语](共 25 道试题)

76.    I didn't get up until 11.30 this morning.

    答案:

(1)我今天上午十一点半才起床。

77.    Football is the most popular sport in the world.

    答案:

(1)足球是世界上最流行的体育运动。

78.    I need to be at the airport by 6.00 o'clock

    答案:

(1)我得在六点前到达机场。

79.    I've never been to Greece, and I'd love to go there.

    答案:

(1)我从没去过希腊,我很想去那儿。

80.    We've got enough money to hire extra staff.

    答案:

(1)我们有足够的钱额外雇用员工。

81.    He came across an old violin at his aunt's house.

    答案:

(1)他在他姑(姨)妈家偶然发现了一把旧提琴。

82.    I must get some slides made.

    答案:

(1)我必须(让人)做一些幻灯片。

83.    I've got the same sense of humour as my mum.

    答案:

(1)我和我妈妈一样,有幽默感。

84.    While she was waiting, her phone rang.

    答案:

(1)她正在等待的时候,电话铃响了。

85.    The new suitcase which Xiaoyan(晓燕)got yesterday is full already.

    答案:

(1)晓燕昨天新买的箱子已经装满了。

86.    They lived in a village north of London.

    答案:

(1)他们住在伦敦北边的一个村子里。

87.    I've played table tennis a lot, but I've never tried tennis.

    答案:

(1)我乒乓球打得很多,网球却从未打过。

88.    I must have left the camera in the shop.

    答案:

(1)我一定是将相机丢在了商店里。

.    Polly(波莉)is worried about her lack of experience.

    答案:

(1)波莉担心自己缺乏经验。

90.    If I won the lottery, I'd buy a flat.

    答案:

(1)如果我中了彩票,我就买一套公寓。

91.    The hotel is surrounded by fields and woods.

    答案:

(1)饭店四周田野树林环绕。

92.    The bride was dressed in a long white dress.

    答案:

(1)新娘穿着白色的长裙。

93.    The window was smashed and the lock on the front door is broken.

    答案:

(1)窗户给砸了,前门的锁也被弄坏了。

94.    My dad used to be a farmer and so did my grandfather.

    答案:

(1)我爸爸从前是农夫,我爷爷也是。

95.    It would be great to see you to catch up on all our news.

    答案:

(1)到时见了面咱们把这些日子发生的事好好聊一聊,会多开心啊。

96.    Steve (史蒂夫) and I are getting the 4.30 pm train.

    答案:

(1)史蒂夫和我将乘坐四点半的火车。

97.    Have you ever thought of making a career by working at home?

    答案:

(1)你是否想过从事能在家工作的职业?

98.    The restaurant looks good, except for the unfinished work.

    答案:

(1)除了没完工的地方,餐馆看上去很不错。

99.    The shops are only a few minutes walk away.

    答案:

(1)商店只要走几分钟就到了。

100.    I have to move out because Franco (佛朗哥)has got a new tenant.

    答案:

(1)我得搬出来因为佛朗哥又有了一个新房客。

文档

大学英语(2)——英译汉

英译汉[英语](共25道试题)76.Ididn'tgetupuntil11.30thismorning.答案:(1)我今天上午十一点半才起床。77.Footballisthemostpopularsportintheworld.答案:(1)足球是世界上最流行的体育运动。78.Ineedtobeattheairportby6.00o'clock答案:(1)我得在六点前到达机场。79.I'veneverbeentoGreece,andI'dlovetogothere.答案:(1)我从没去过希腊,我
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top