最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

航海英语试题文档

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-29 19:01:22
文档

航海英语试题文档

1]Whichsignalofthefollwingsisnotprovidedwithonboardlifeboat?A.RocketparachutesignalsB.BuoyantsmokesignalsC.HandflaresignalsD.Self-ignitingsignals答案:D下列哪种信号在救生艇上不配备?自动点火信号[2]AccordingtoIMOregulations,______shallbeposedoutsidelifeboat?A.theretro-refle
推荐度:
导读1]Whichsignalofthefollwingsisnotprovidedwithonboardlifeboat?A.RocketparachutesignalsB.BuoyantsmokesignalsC.HandflaresignalsD.Self-ignitingsignals答案:D下列哪种信号在救生艇上不配备?自动点火信号[2]AccordingtoIMOregulations,______shallbeposedoutsidelifeboat?A.theretro-refle
1]Which signal of the follwings is not provided with onboard lifeboat?

A.Rocket parachute signals

B.Buoyant smoke signals

C.Hand flare signals

D.Self-igniting signals

答案:D 下列哪种信号在救生艇上不配备?自动点火信号

[2]According to IMO regulations,______shall be posed outside lifeboat?

A.the retro-reflective tapes

B.the reflective tapes

C.the flashing bands

D.the anti-flashing bands

答案:A 根据国际海事组织规则,反光带应该安放在救生艇外面

[3]Which one of the following is not required on survival crafts?

A.Anti-seasickness medicine

B.Immersion suits

C.axes

D.lifebuoys

答案:D 下面哪一个在在救生筏上不需要---救生圈

[4]Have the safety belts for _______been examined?

A.total enclosed lifeboats

B.totally enclosing lifeboats

C.totally enclosed lifeboats

D.total encloseing lifeboats

答案:C 全封闭式救生艇的安全带已经检查过了吗?

[5]The fire-protected lifeboats are found_____________.

A.in satisfactorily condition

B.satisfactorily

C.satisfactory

D.satisfactored

答案:C 防火救生艇被发现是良好的

[6]We test the water spray fire protection system of fire-protected lifeboats every 3 months,___the abandon ship drill.

A.combining with

B.combined with

C.combining to

D.combined to

答案:B 我们每三个月测试防火救生艇的喷水防火系统,连同弃船训练。

[7]Are your lifeboats fitted with_______?

A.cargo wires

B.topping lift

C.guiding lines

D.tripping line

答案:D 你的救生艇配备有锚爪拉索吗?

[8]Painting on _________is prohibited because it will weaken its sensibility

A.ship shell

B.exterior of winches

C.hydrostatic release unit

D.hold ladders

答案:C 在静水压力释放器上涂漆是被禁止的,因为它将会减弱灵敏度

[9]Where shall the key to co2 room be kept?

A.In master's cabin

B.In third office's cabin

C.In a break-glass-type enclosure conspicuously located adjacent to the room

D.In a locked locker conspicuously located adjacent to the room

答案:C二氧化碳室的钥匙放在哪里?位于临近房间的“击碎玻璃”面卡的惹人注意的的墙壁上

[10]The fireman's outfit consists of________.

A.Safety lamp,protective clothing,rigid helmet,breathing apparatus

B.Emergency escape breathing device,fire damper,extinguishers

C.Firefighting equipment, portable extinguishers,fire dampers

D.Fire hoses,fire nozzles,fire hydrants,fire pumps

答案:A 消防员装备由安全灯,防护衣,钢盔,呼吸器组成。

[11]Which one of the following is incorrect about Mercator projection?

A.It projects a sphere onto a cylinder.

B.Because the resulting distance between latitudes are constantly increasing,it is also called

progressive projection

C.It can always give true distances

D.It advantage is that longitudes and latitudes are at right angles, which makes it easy to read true bearings

答案:C 关于莫卡托投影下面哪项不正确,它总是能提供真实的距离

[12]Why do distances always have to be measured from the nearest scale on a Mercator chart?

A.Because it is thr most efficient way

B.Because it varies for each latitude

C.Because it varies with the change of longitude

D.Because it is the most straight line.

答案:B 为什么在莫卡托海图上距离总是由最近的比例测量,因为它与每个纬度成比例

[13]What is ship's heading? ship's heading is the direction_______.

A.the vessel is pointing.

B.the vessel is traveling relative to land

C.the vessel is traveling relative to ground

D.the vessel is drifting

答案:A 什么是航向?航向是船舶指示的方向

[14]How long would 15 minutes of longitude be at a latitude of 60 degrees North?

A.30 nm

B.60 nm

C.15 nm

D.7.5 nm

答案:D 在北纬60 度15 分经度是多长?7.5 海里

[15]Which one of the followings is incorrect about magnetic compass?

A.The magentic compass is compulsory on my vessel

B.The magentic compass is prone to error

C.The magentic compass is always placed inside steel constructions

D.The magentic compass needs to be calibrated to compensate for local magnetic distortion

答案:C 关于磁罗经下面哪项是不正确的?磁罗经总是放在刚性结构里面

[16]Which one of the followings is correct regarding the use of gyrocompass?

A.Gyrocompass does not have to be started before sailing.

B.Gyrocompass must be stopped when vessel alongside a berth

C.Gyrocompass needs to be checked from time to time

D.Gyrocompass is not influenced by the latitude and ship's motion

答案:C 关于旋转罗盘的用途下面哪项正确?旋转罗盘需要经常被核查

[17]What may affect the accuracy of sounding with echo sounder?

A.Sea bottom

B.Ship's speed

C.Speed of current

D.Water temperature and density

答案:D 什么会影响回声探测仪的精度?水的温度和密度

[18]What often happens when using echo-sounder at river estuary where a layer of fresh water lies on the top of denser salt water?

A.A scattering layer appears.

B.Echo sounder stops working.

C.shallow water appears.

D.Nothing abnormal happens.

答案:A 当回声探测仪使用于一层淡水位于高密度海水之上的河口时将发生什么?出现散射层

[19]Regarding the use of GPS, which one of the followings is incorrect?

A.GPS is the most accurate global system today.

B.Its use is still under the U.S. Department of Defence's control

C.DGPS is more accurate than GPS

D.GPS can provide a real-time position under any condition

答案:D 关于GPS 的用途,下列哪项是不正确的?GPS 能在任何条件下提供实时的位置

[20]Without doubt the radar is a highly important navigation aid. But duty officer shall aware that_____when using it.

A.Its range reading is more accurate than its bearing reading

B.A low-lying coastline with a long, flat beach will show up properly on the radar

C.Radar is only aimed at collision avoidance.

D.The use of radar is necessary only when visibility is restricted.

答案:A 毫无疑问雷达是一种非常重要的助航设备。但是值班驾驶员在使用的时候应该注意到他的距离读书比方位读数要精确

[21]As for racon,which one is incorrect. in the following?

A.Racon is a radar transponder.

B.Racon is often installed on major waypoints.

C.When activated by a radar signal, the Racon sends it back with an identifier

D.Racon can be used to take place of radar

答案:D 关于雷达信标,下列哪项是不正确的?雷达信标能用来取代雷达

[22]What does a Racon help with?

A.Measuring the distance

B.Measuring the relative speed

C.Identifing a vessel

D.Identifing a seamark

答案:D 雷达信标能帮助做什么?识别航标。

[23]What does ECDIS stand for?

A.Electrical Chart Display and Indication System

B.Electronic Chart Display and Information System

C.Electric Chart Display and Informing System

D.Electronic Chart Display and Indicating System

答案:B 电子海图和信息显示系统用来做什么?电子海图显示和信息系统

[24]The IALA buoyage system is divided into two categories:________.

A.The buoy system and the lighthouse system

B.The central buoy system and the side buoy system

C.The lateral system and the cardinal system

D.The stripe system and the band system

答案:C 航标协会浮标系统分为两类:侧标系统和界标系统

[25]The lateral system is used in_______.

A.restricted water such as shoals, reefs or wrecks

B.restricted water such as buoyed channels

C.open waters such as shonls,reefs or wrecks

D.open waters such as buoyed channels

答案:B 侧标系统用于水道例如浮筒航道

[26]In region A, The green buoys are kept to_____and red to _____when sailing from____to____.

A.starboard,port,sea,land

B.starboard,port,land,sea

C.port,starboard,land,land

D.port,starboard,sea,sea

答案:A 在侧面左手标,当从海上驶向岸时绿色浮标保持在右舷,红色在左舷

[27]Which one of the followings about Tiaffic Separation Scheme(TSS) is incorrect?

A.TSS separates inbound and outbound traffic in well marked lanes.

B.Regulations request all vessels to join or leave lanes at the extremities.

C.If a TSS has to be crossed, it has to be carried out as close as possible to a right angle

D.Being in the TSS does change the general rule of the Road convention

答案:D 关于分道通航制下列哪项是不正确的?当在分道通航制区域改变一般交通规则

[28]How do you take a running fix?

A.By measuring the angle between to fixed landmarks and finding the sine of the angles.

B.By taking bearings from a landmark at time intervals and finding the sine of the angles.

C.By taking bearings from a landmark at time intervals and measuring the distance covered in the intervals.

D.By taking the relative bearings from 2 sets of landmarks and plotting the difference.

答案:C 你怎样进行移线定位?隔段时间获取一次陆标方位并且隔段时间测量所走的距离

[29]Who has the right of way in a Tiaffic Separation Scheme?

A.The inbound vessel

B.The outbound vessel

C.The vessel coming from the starboard side

D.The vessel coming from the port side

答案:C 在分道通航制区域谁有优先权?左舷来的船

[30]What would be the colour of an IALA starboard hand lateral buoy, as seen when sailling

toward land, in Europe?

A.Green

B.Red

C.Red and green stripes

D.Black and yellow stripes

答案:A 在欧洲,当驶向沿岸时将会看到航标协会右舷指示侧标是什么颜色?绿色

[31]As the tide makes the water_______twice a day a resulting current, or tidal stream, is

generated.a resulting current, or tidal stream, is generated.

A.rising and falling

B.Rose and fell

C.the rise and fall

D.rise and fall

答案:D 当潮汐使海水每天升降两次形成流或者潮流,形成一种结果是流,或者形成潮流,

[32]When reversing, the tidal stream will have a period with little or no effect.This is called

the______.

A.Rise

B.Range

C.Slack

D.Spring

答案:C 当回落的时候,潮流将会有一段时间很小或者几乎没有。这叫做平潮

[33]The average time between two high waters is 12 hours and 25 minutes because this is the time it takes for____.

A.The sun to be at the opposite side of the moon

B.The moon to be at the opposite side of the earth

C.The moon to be at its apogee

D.The sun and the moon to be on the same side

答案:B 两个高潮之间的平均时间是12 小时25 分钟,因为这个时候发生在月亮在地球对面

[34]What is the tidal height?

A.Twice the tide amplitude

B.The range of the tide

C.The water above the Lowest Astronomical Tide

D.The height above or under the mean level

答案:C 什么是潮高?最低天文潮上的水位

[35]What is the right way to use VHF CH16 and working channel?

A.Ships can call other ships on Ch16 but should move to a working channel as soon as possible.

B.Ship should use working channel to call other ships at any time.

C.Ch16 is only used as the international distress and calling frequency.

D.Ship can use Ch16 or working channel as they like

答案:A正确使用VHF16 频道和工作频道的方法是什么?在16 频道上船舶能呼叫其他的船,但是需要尽快的移动到工作频道

[36]How to report your ship callsign to a shore station?

A.Use capital letters

B.Use phonetic alphabet

C.Use letters and numbers

D.Use flag signals

答案:B 怎样报告你船的呼号到岸站?用音标字母

[37]Which one of the followings is not a right way to call an unknown vessel of VHF?

A.According to her characteristics

B.According to her cargo

C.According to her movements

D.According to her crewmembers

答案:D 下列那个不是VHF 呼叫未知船的正确方法?根据他的船员

[38]If there were suddenly an immediate danger for both the vessel and its crew,would you send a MAYDAY on__?

A.Ch06 with dual watch

B.Ch06 with 25 watts ouput

C.Ch16 with 1 watt ouput

D.Ch16 with 25 watts ouput

答案:D 如果船舶和船员都有突发的紧急危险,你需要在输出功率为25 瓦的VHF 发送一个“MAYDAY”信号

[39]In the unlikely event that a distress situation allows you to send only a very short

message,after MAYDAY would you first say______?

A.Your name and callsign

B.Your position

C.The number of persons on board

D.the nature of the distress situation

答案:A 在不可能发生遇险情况的事件中允许你发送一个非常简短的信息,在MADAY 后

你首先说你的船名和呼号

[40]The GPS satellite orbits the earth in approximately_______.

A.3 hours

B.6 hours

C.12 hours

D.24 hours

答案:C 全球定位通讯卫星围绕地球轨道运行大约12 小时

[41]GPS receiver errors depend on ________.

A.operation

B.installation

C.display type

D.construction

答案:D GPS 接收误差取决于结构

[42]Error in the GPS positions has nothing to do with _____.

A.user clock bias

B.satellite clock bias

C.atmospheric interference

D.ship's position

答案:D  GPS 位置误差于船舶位置无关

[43]What is the main purpose of DGPS?

A.Improve positioning accuracy

B.Decrease positioning accuracy

C.Reduce operational cost

D.I don't know

答案:A 差分GPS 的主要目的是什么?改良定位精度

[44]The acccuracy of the DGPS mainly depends on_______.

A.The price of the equipment

B.The relative angle between the satellite

C.The position of the observer

D.The age of the calculated correction

答案:D 差分GPS 的精度主要依赖于计算改正量

[45]What is the purpose of a Pedestal Roile?

A.To change the direction of lead on a mooring line

B.To secure a chain

C.To secure the eye of a mooring line

D.To facilitate towing

答案:A Pedestal Roile 的用途是什么?改变系泊缆的导向

[46]You stand a greater risk of injuring yourself or your shipmate during mooring and unmooring operations than at any other time. So remember________.

A.Do not wear safety shoes,gloves and an overall with long sleeves

B.Stand as closely as possible in the rope rail

C.Do not work too close to the drum when handling wires/ropes

D.If the line takes charge, try to stop it with your feet/hands

答案:C 跟其他任何比起来,在系离泊的时候你和你的船友有更大的危险。因此记住在操作绳索的时候不要工作靠太近鼓轮

[47]Which one of the followings is not a right way to behave during mooring unmooring

operation?

A.Stay close to the towline at all time

B.Beware the bights

C.When operating the winch/windlass,ensure that yourself understand the controls

D.When the tug is being secured or let go, monitor the operation closely

答案:A 在系离泊期间以下哪一项不是正确的方法举动?保持拖缆随时拉紧

[48]The most serious danger from synthetic ropes is____,which is the sudden release of the

energy stored in the stretched synthetic line when it breaks

A.Rotting

B.Wear and tear

C.Snapback

D.Weakness

答案:C 人造绳最大的危险是急速反弹---当断掉的时候突然释放拉伸人造绳时蓄积的能量

[49]Unlike wires,synthetic ropes do not give audible_____of pending failure and may not exhibit any broken elements before completely parting

A.broken

B.slack

C.track

D.sign

答案:D 不同的绳子,人造绳直到破坏以前不会发出听得见的迹象,在完全分开以前不会出现任何破断的迹象

[50]a ship does not possess an all-wire or all-sythetic mooring outfit, the best procedure is to

use____ for spring and breast lines and _____for headlines and stern lines.

A.The synthetic ropes,the wires

B.The wires,the synthetic ropes

C.The wires,the synthetic ropes with the wires

D.The synthetic ropes with the wires, the same as the former

答案:B 船舶不会具有全金属绳或者全人造绳锚泊设备,最好的方法是用金属绳做倒缆和横缆,用人造绳做首缆和尾缆

51.The ideal rope for stoppers should satisfy the following requirements except that _____.

A. The stopper should be of synthetic fibre rope

B. The size of the stopper should be as large as possible

C. The stopper should be of low stretch material

D. The stopper should be very flexible

答案:B

52. Usually, do not use more than _____ complete rope turns around the drum.

A. 1-2

B. 3-4

C. 5-6

D. 7-8

答案:B

51.The ideal rope for stoppers should satisfy the following requirements except that _____.

A. The stopper should be of synthetic fibre rope

B. The size of the stopper should be as large as possible

C. The stopper should be of low stretch material

D. The stopper should be very flexible

答案:B 阻挡器的理想的绳索需要满足以下要求中除了阻挡器的尺寸尽可能大

52. Usually, do not use more than _____ complete rope turns around the drum.

A. 1-2

B. 3-4

C. 5-6

D. 7-8

答案:B 通常,不要用全套绳饶鼓轮超过3-4 圈

53.If you have steel wire ropes leading in the same direction with other ropes, which will take the most of the load?

A. Steel wire rope

B. Manila

C. Nylon

D. Polypropylene rope

答案:A 如果你让钢丝绳和别的绳索导向同一个方向,哪个承担的负荷最大?钢丝绳

54. Snapback is a serious danger when we are handling_____.

A. Wire rope

B. Nylon ropes only

C. Synthetic ropes

D. Manila

答案:C 当我们仅操作尼龙绳的时候急速弹会非常危险

55. Choose one statement which is correct according to safe mooring practice.

A. Synthetic rope can be used as a stopper on wires

B. A safety helmet without chinstraps is allowed

C. ……. have the same elongation as used ropes

D. Two or more lines leading in the same direction should always be of the same material.

答案:D 根据安全系泊操练选择一项正确的陈述

56. What does a navigator who uses an ECDIS require?

A. Good navigational knowledge and a professional job attitude

B. Good computer knowledge

C. Good system knowledge

D. Nothing special

答案: A 使用电子海图显示和信息系统的航海者的要求是什么?良好的航海知识和专

业的工作态度

57. When own ships position input to ECDIS wrong, what is the result?

A. Nothing

B. ECDIS will give warning

C. ECDIS will automatically be switched off

D. Position, range and bearing taken on the ECDIS will be wrong

答案:D 当把拥有的船位错误输入电子海图显示与信息系统,结果会怎么样?显示在

电子海图显示与信息系统上的船位,航程,方位将错误

58. What should you avoid when receiving work order?

A. Having other people help you with your work

B. Swearing

C. Wasting time on having procedures explained

D. Misunderstandings

答案:D 当收到工作命令时应避免什么?误解

59. What kind of information dose the fire plan contain?

A. Fire alarm signal, fire instruction and your assignment

B. location of firefighting equipment onboard

C. How to use firefighting equipment onboard

D. Information on how handle different types of fires

答案:B 消防计划包括哪些种类的信息?船上消防设备的位置

60. Do you need to measure oxygen levels before entering an enclosed space?

A. Yes, always

B. No

C. Not if you measure for toxic gases

D. Yes, but not if you ventilate properly first for 24 hours

答案:A 当你进入一个密闭空间前你需要测量氧气浓度吗?是的,总是这样

61. What is the most important treatment concerning a foreign body in the eye?

A. Rinsing of the eye

B. …… anaesthetic

C. Wring the eye-lid to prevent blinking=

D. Close the eye for a while

答案:A 关于眼睛里的杂物最重要的处理方法是什么?清洗眼睛

62. What is the meaning of UEL?

A. Upper exposure level

B. Upper explosion level

C. Upper explosive level

D. Upper evaporation level

答案:C UEL 的意思是什么?爆炸上限

63. In which way may intake of poisoning material not occur?

A. By inhaling

B. By skin penetrating and skin absorbing

C. By swallowing

D. By protective measures

答案:D 哪一种方法不会使有毒物质进入的情况发生?通过保护措施

. What is OPA 90?

A. Oil Production Act of 1990

B. ore Pollution Act of 1990

C. Oil Pollution Act of 1990

D. Ore Production Act of 1990

答案:C 什么是邻苯二甲醛90?1990 油污法案

65. What is the maximum oxygen percentage allowed in a tank?

A. 12%

B. 6%

C. 8%

D. 10%

答案:C 油舱中允许的最大氧气百分比是多少?

66. What does OBO mean?

A. Oil Bulk Oil

B. Ore Bulk Oil

C. Only Bulk Ore

D. Only Basic Oil

答案:B OBO 的意思是什么?矿石/散货油

67. What is the meaning of LEL?

A. Low evaporation limit

B. Lower exposure limit

C. Lower explosive limit

D. Low explosion level

答案:C LEL 是什么意思?爆炸下限

68. What kind of fixed extinguishing plant is installed in an oil tankers engine room and pump room?

A. Powder plant

B. Foam plant

C. CO2 plant

D. Water spray plant

答案:C 那种固定灭火装置安装在油轮机舱和泵房?二氧化碳装置

69.Before any portable gas indicators are brought to the measuring spot, what is very important to do with these analysers first?

A.To do a full calibration

B.Just renew the batteries

C .Zero adjust them

D.Just check the filters

答案:A 任何便携式气体指示器在带到测量地点以前,关于这些分析器什么是最重要

的?全面的校正

70. Which one of the following factors does not reduce the effect of free surface?

A. Minimum number of daily service tanks in use

B. Where possible, tanks either full or empty

C. GZmax at minimum 25°

D. Bilges pumped out

答案:C 下面那一个因素不能减小自由液面的影响?最大复原力臂最小在25 度

71. Where is the draft largest when the ship has an aft trim?

A.Forward

B.Aft

C.Midships

D.The drafts are equal all over the ship

答案:B 当船舶尾倾时最大吃水在哪里?船尾

72. What percentage of the baggage is required to be checked at Security Level 1?

A. 25-50%

B. The percentage is not specified

C. 100%

D. 5-15%

答案:B 行李的百分比为多少时需要选择安全等级?这个百分比没有任何规定

73. Who is responsible for the development of the ship security plan?

A. The company security officer

B. The classification society

C. The port facility security officer

D. The ship security officer

答案:A 谁负责开发船舶安全计划?公司安全检查人员

74. Who is responsible for the regular security inspections of the ship?

A. The company security officer

B. The classification society

C. The port facility security officer

D. The ship security officer

答案:D 谁负责船舶常规安全检查?船舶安全检查人员

75. For whom is the ISM Code mandatory?

A. All vessels 500 GRT and above

B. All tankers

C. All vessels built after 1998

D. All vessels on international routes

答案:A 谁要强制执行国际安全管理规则?所有500 总吨以上的船舶

76. Who can contact the Designated Person?

A. The designated person

B. The captain

C. All senior officer

D. All officers and crew

答案:D 谁能联系指定人?所有高级船员和普通船员

77. Who can suggest changes to the SMS?

A. The designated person

B. The captain

C. All officer and crew

D. All senior officer

答案:C 谁能建议改变短消息?所有高级船员和普通船员

78. How many hours of rest is the minimum required in a normal day?

A. 14 hours

B. 10 hours

C. 6 hours

D. It doesnot matter as long as my overtime is paid for

答案: B 在一个正常日休息的最低要求是多少个小时?10 小时

79. The ISM code is pat of _____.

A. SOLAS

B. STCW

C. MARPOL

D. High Speed Craft Code

答案:A 国际安全管理规则是SOLAS 公约的一部分

80. When are you allowed to throw plastic garbage overboard?

A. Being more than 25 miles from shore

B. Only at night when it’s dark

C. Being more than 6 miles from shore

D. Never

答案:D 什么时候允许你向船外扔塑料垃圾?什么时候都不行

81. Why is the ISM Code mandatory?

A. To satisfy US Coastguard

B. To improve safety

C. To save money for the company

D. To get lover insurance premiums

答案:B 为什么国际安全管理公约是强制性的?提高安全

82. Why should you report accident to the Designated Person?

A. To find some one to blame

B. To prevent it from happening again

C. So the company can calculate your safety bonuses

D. To be able to receive an insurance claim

答案:B 为什么需要你报告事故给指定的人?防止事件再发生

83. Shipboard Emergency Drills must be carried out at least_____?

A. Once every third year

B. Once a month

C. Once a year

D. Once a week

答案:B 船舷应急计划必须执行至少每一个月一次

84. What is the purpose of the girders in the tank?

A. They support the stiffeners

B. They transfer all the sea forces acting on the plating

C. They support the stiffeners and take up some of the sea forces

D. I don’t know

答案:C 舱内桁的用途是什么?他们支持加强杆和低档一些海水压力

85. When dose a bulk carrier experience extreme tension in bottom structure during fast rate loading?

A. During ballasting in port

B. During loading of heavy cargo in mid-ship holds

C. During correct loading pattern, but with heavy cargo

D. During loading light cargo in end holds

答案:B 在装货期间,在什么时候散伙船底版结构经受极大的张力?在船中货舱装载

重大货件期间

86. What is the difference between static and dvnamic forces on a ship hull?

A. The former is set up by cargo and sea while the latter by wave action

B. The former is acting during loading and from wave action while the latter before and

after the ship has been loaded

C. The former is set up by cargo while the latter by wave action

D. I don’t know

答案:A 在船体上静电干扰和()的不同点是什么?前者由货物和海水形成而后者由

海水波动形成

87. What is the worse case consideration for the hull girder at sea?

A. When the wave crest are fore and aft

B. When a wave length between the crests is approximately equal to the length of the ship

C. If the wave crest is amidships

D. When a wave length is two times of that of the ship

答案:B 在海上船桁体考虑的很不好情况是什么?当波峰之间的波长约等于船舶长度

的时候

88. Who is normally deciding which search pattern to use?

A. CRS

B. OSC

C. SMC

D. SRU

答案:B 通常由谁决定使用的搜寻方式?

. What is the meaning of the word “ROGER” when used in radio communication?

A. Please repeat your message

B. Not readable

C. Correct

D. I have received your transmission satisfactorily

答案:D 当使用无线电通信的时候单词“明白了”是什么意思?我已经满意的收到了

你的传送

90. What type of oil is most suitable for reducing the effect of heavy seas?

A. Crude oil

B. Fuel oil

C. Vegetable oil

D. Lubricating oil

答案:C 哪种油最适合减小波涛汹涌的海面的作用?植物油

文档

航海英语试题文档

1]Whichsignalofthefollwingsisnotprovidedwithonboardlifeboat?A.RocketparachutesignalsB.BuoyantsmokesignalsC.HandflaresignalsD.Self-ignitingsignals答案:D下列哪种信号在救生艇上不配备?自动点火信号[2]AccordingtoIMOregulations,______shallbeposedoutsidelifeboat?A.theretro-refle
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top