
学校:__________ 姓名:__________ 班级:__________ 考号:__________
| 题号 | 一 | 二 | 三 | 四 | 总分 |
| 得分 |
1.He acted ____ nothing had happened to him.
A.as
B.if
C.as if
D.whom
答案:
C
2.Mary ______ a very shy girl. She didn’t like talking to strangers.
A.is used to
B.used to be
C.is used to be
D.used to being
答案:
B
3.Hello. You________ 68442936. I’m sorry I’m unable to answer your call right now.
A.reached
B.have reached
C.are reaching
D.had reached
答案:
B
4.——I’d like to invite you to a concert this evening.——Thank you, but ___I’ll be free I’m not sure at the moment.
A.while
B.if
C.when
D.whether
答案:
B
5.The farm ____we visited last week is the one ___ LiLei’s father once worked
A.where, that
B.that, where
C.on which, where
D.that, that
答案:
B
6.--- I have just passed my driving test。 —-— ____ __!
A.Thanks
B.Congratulations
C.Good idea
答案:
B
7.You can ____my surprise when I heard the news.
A.think
B.suppose
C.guess
D.imagine
答案:
D
8.It was more than 100 years ago _______ Tomas Edison invented the electric lamp.
A.that
B.since
C.what
D.where
答案:
A
9.() in the daytime is not good for you. You may not sleep well at night and feel tired the next day.
A.Slept
B.Sleeps
C.Have slept
D.Sleeping
答案:
D
10.I was surprised at the way _____ he treated his father.
A.which
B.by which
C.in which
D.about which
答案:
C
11.For our own safety,it’s important to ________ the traffic rule on the way to school.
A.break
B.make
C.change
D.follow
答案:
D
12.________ carefully,Michael! There’s a school ahead.
A.Drive
B.To drive
C.Drove
D.Driving
答案:
A
13.This medicine ________ millions of people’s lives since it was put into use.
A.is saving
B.will save
C.has saved
D.had saved
答案:
C
14.The manager listened to the customers, complaints attentively with great patience.()to miss any point.
A.not trying
B.trying not
C.to try not
D.not to try
答案:
B
15.---()you()your homework?---Yes. Would you please turn down the TV?
A.Are; doing
B.Have ; done
C.Were; doing
D.Did; do
答案:
A
二、完形填空
1.Who says honesty(诚信)is dead? Last Tuesday morning Alan Reed,a student at Claremont College here,was getting (1) money out of the bank. He wanted to have 50 dollars and the teller(银行出纳员)(2) him five twenties instead of five tens. For a few seconds,as Alan tells it,he wondered (3) to do. Should he give the extra money back? Keep it? If he kept it,he could buy several new CDs,or he could take his friend Simon to a big dinner. (4) no one would ever notice. But then he (5) the teller. She was a middle-aged woman with a sweet face,and she (6) him of his mother. She had been nice to him. Then he thought that there were probably exact (7) kept of how much money was paid out,and the (8) would probably get in trouble. (9) of all,Alan felt he would probably feel (10) about keeping the extra money. Alan gave back the money at last.
1)( )
A.less
B.some
C.any
D.several
答案:
B
2)( )
A.added
B.took
C.asked
D.gave
答案:
D
3)( )
A.what
B.how
C.where
D.when
答案:
A
4)( )
A.Quickly
B.Shortly
C.Probably
D.Safely
答案:
C
5)( )
A.saw
B.listened to
C.heard
D.looked at
答案:
D
6)( )
A.remembered
B.returned
C.reminded
D.required
答案:
C
7)( )
A.records
B.dates
C.photos
D.places
答案:
A
8)( )
A.mother
B.student
C.lady
D.man
答案:
C
9)( )
A.Each
B.Worst
C.Part
D.Best
答案:
B
10)( )
A.excited
B.satisfied
C.happy
D.guilty
答案:
D
三、阅读理解
1.阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C三个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项
Dear Mummy, I have been in your body for three months.But today I fell quite scared.I know you are very sad, and I can remember two days ago, how happy you were when you saw my first picture on the screen.The happiness stopped when the doctor told you I was a girl. Your whole body became cold and Papa didn’t say a word, either.That night my little world broke down when I heard Papa said that a second girl has no right to be born.I have the right to be born, Mummy.Is being a girl that terrible What crimes have I done You cried and shouted “NO”! However, you then gave in with tears.I could feel your pain, Mummy.But, no, Mummy! Don’t kill me! Mummy, I want to be born.I want to live with you.I want you to hug and love me.I want to be your pride.I want to play with my elder sister.Mummy, I want to celebrate my birthday.… Maybe I ask too much.Your cry lasted the whole night and it became louder with my kicking.Once my little movements had given you so much delight but now it causes more pain than happiness. Grandma had told you it’s a man’s world, and she once gave you a detailed description of how girls were ill treated in the real world.Mummy, it is this that you are so scared of You doubted whether you were able to protect another girl against being hurtI guess there is only one person who is really eager about my birth.That is my elder sister.She even spent hours thinking of a name for me.Anupriya, isn’t that a beautiful name for a girl.I promise I will be as good as a boy, even better, if you give me a chance, if you let me live.In this waiting room, we have been sitting for quite a long time.My only crime is my sex, and my punishment will be death.
1)When you are reading the letter, you can feel a(n) _______ atmosphere.
A.encouraging
B.miserable
C.angry
D.delighted
答案:
B
2)Who might be the happiest if she is born according to the passage
A.Elder sister
B.Grandma
C.Grandpa
D.Father
答案:
A
3)______ leads to the fact that the child couldn’t come to the world.
A.Her father’s cruelty
B.The advanced medical technology
C.The birth control policy
D.The Looking down upon women
答案:
D
4)From the passage, it can be inferred that ___________ in society.
A.Men and women are equal
B.Men and women are unequal
C.Men are taller than women
D.Some women are more important than men
答案:
B
5)What is the final decision from the passage
A.The baby is killed.
B.Father gives up.
C.Mother wins
D.Grandma saves the baby
答案:
A
6)What is the author’s purpose of writing the passage
A.To call on people to protect the right of babies.
B.To help the baby win the battle against sex discrimination.
C.To state that women and men should have the equal right.
D.To compose an imaginary story that can not be true.
答案:
C
四、翻译
1.Do you mind talking about your work experience?
答案:
你介意谈谈你的工作经历吗?
2.You need more practice.
答案:
你(们)需要多练习。
3.Think twice before you do.
答案:
三思而后行。
4.I am from Canada and he is from England.
答案:
我来自加拿大,而他来自英格兰。
5.Don’t make noises in Public.
答案:
不要咋公共场合大声喧哗。
