最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

大工16秋《大学英语4》在线测试2满分答案

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-27 20:59:09
文档

大工16秋《大学英语4》在线测试2满分答案

大工16秋《大学英语4》在线测试2满分答案1:Thespeechwhichhemade______theprojecthasbotheredmegreatly.A:beingconcernedB:concernedC:beconcernedD:concerning正确答案:D2:Everythingweeatanddrinkcontainssomesalt;wecanmeetthebody'sneedforitfromnaturalsourceswithoutturning_____
推荐度:
导读大工16秋《大学英语4》在线测试2满分答案1:Thespeechwhichhemade______theprojecthasbotheredmegreatly.A:beingconcernedB:concernedC:beconcernedD:concerning正确答案:D2:Everythingweeatanddrinkcontainssomesalt;wecanmeetthebody'sneedforitfromnaturalsourceswithoutturning_____
大工16秋《大学英语4》在线测试2满分答案

1:The speech which he made ______ theproject has bothered me greatly.

A:being concerned

B:concerned

C:be concerned

D:concerning

正确答案:D

2:Everything we eat and drink containssome salt; we can meet the body's need for it from natural sourceswithout turning _____ the salt bottle.

A:up

B:to

C:on

D:over

正确答案:B

3:The atmosphere ________ certaingases mixed together in definite proportions.

A:composes of

B:is made up

C:consists of

D:makes up of

正确答案:C

4:We all thought ________ pity thatyou were unable to attend our meeting.

A:that

B:which

C:this

D:it

正确答案:D

5:What a bad memory I've got! I even forgot ______ the book with me.

A:took

B:taking

C:take

D:taken

正确答案:B

6:He is a stern father, and sometimes too uncompromising to _______ the children'smistakes.

A:excuse

B:excusing

C:interrupt

D:interrupting

正确答案:A

7:By the time he arrives in Beijing, we _____ here for two days.

A:have been staying

B:have stayed

C:shall stay

D:will have stayed

正确答案:D

8:When Lily came home at 5 p.m.yesterday, her mother __________ dinner in the kitchen.

A:cooked

B:was cooking

C:cooks

D:has cooked

正确答案:B

9:If she could sew, ().

A:she make a dress

B:she would have made a shirt

C:she will make a shirt

D:she would had made a coat

正确答案:B

10:Direct taxation is usually based onincome, that is, aperson's income is used to ________ the amount of tax he has to pay.

A:count

B:number

C:calculating

D:calculate

正确答案:D

11:He is a(n) ______ basketball player, for he makes money by playing the games.

A:amateur

B:part-time

C:spare-time

D:professional

正确答案:D

12:Tons of food was laid out on the bigtable and crates of beer were ________ ready for consumption.

A:reserved

B:expended

C:generated

D:stacked

正确答案:D

13:The baby is hungry, but there's ________ milk in the bottle.

A:little

B:a little

C:few

D:a few

正确答案:A

14:Wait till you are more ________.It's better to be sure than sorry.

A:inspired

B:satisfied

C:calm

D:certain

正确答案:D

15:The Bakers arrived last night. Ifthey’d only let us know earlier,()at the station.

A:we’d meetthem

B:we’ll meetthem

C:we’d havemet them

D:we’ve metthem

正确答案:C

16:This country has made greattechnological achievements. Recently it __________ another satellite.

A:fired

B:shot

C:launched

D:mobilized

正确答案:C

17:It is strange that he ()so.

A:would say

B:would speak

C:should say

D:will speak

正确答案:C

18:I was told that the train was________, and that the next train will be at 12:00.

A:canceled

B:abridged

C:poised

D:upset

正确答案:A

19:Women all over the world are________ equal pay for equal jobs.

A:calling on

B:calling about

C:calling off

D:calling for

正确答案:D

20:The soldiers rushed toward the wallto find ________ from the bullets.

A:prevent

B:safe

C:shroud

D:shelter

正确答案:D

21:The city is famouson her mild climate and large variety of seafood.

A:错误

B:正确

正确答案:A

22:At early dawn the retired professorwas seen stroll near where themonument stood.

A:错误

B:正确

正确答案:A

23:Contrary to thebelief of some doctors, even very old and sick peoplewant to know the details of their illness so that they can prepare for death intheir own special way.

A:错误

B:正确

正确答案:B

24:Her suggestion may sound reasonableto you, but from the eyes ofeverybody else I’m afraid it may seem ridiculous.

A:错误

B:正确

正确答案:A

25:I played a joketo Jim by pretending to be asleep when he came in.

A:错误

B:正确

正确答案:A

26:The Roosevelts loved the pets somuch that some pets were named after their relatives.

A:错误

B:正确

正确答案:B

27:The local government is worried thatthe drought in this region every year may lead to many people tobe forced to leave their homes.

A:错误

B:正确

正确答案:A

28:Cliff's andAl's car broke down again, butluckily they knew how to fix it.

A:错误

B:正确

正确答案:A

29:Mrs. Anderson went to greatlengths to keep her son from getting mixed up in such dreadfulthings.

A:错误

B:正确

正确答案:B

30:Animals are our close friends. Weare supposed protecting them.

A:错误

B:正确

正确答案:A

文档

大工16秋《大学英语4》在线测试2满分答案

大工16秋《大学英语4》在线测试2满分答案1:Thespeechwhichhemade______theprojecthasbotheredmegreatly.A:beingconcernedB:concernedC:beconcernedD:concerning正确答案:D2:Everythingweeatanddrinkcontainssomesalt;wecanmeetthebody'sneedforitfromnaturalsourceswithoutturning_____
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top