最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

辽宁省沈阳市重点高中联合体2020-2021学年高一下学期期中考试英语试题

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-30 01:02:31
文档

辽宁省沈阳市重点高中联合体2020-2021学年高一下学期期中考试英语试题

辽宁省沈阳市重点高中联合体2020-2021学年高一下学期期中考试英语试题学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________一、阅读选择!DescriptionDuringthiseight-hourtour,youwillexploreoneofTexas'mosthistoriccities.Thetourincludesalookintotheculturesthatmakeupthe300-year-oldhistoryan
推荐度:
导读辽宁省沈阳市重点高中联合体2020-2021学年高一下学期期中考试英语试题学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________一、阅读选择!DescriptionDuringthiseight-hourtour,youwillexploreoneofTexas'mosthistoriccities.Thetourincludesalookintotheculturesthatmakeupthe300-year-oldhistoryan
辽宁省沈阳市重点高中联合体2020-2021学年高一下学期期中考试英语试题

学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________

一、阅读选择

 !

Description 

During this eight-hour tour, you will explore one of Texas' most historic cities. The tour includes a look into the cultures that make up the 300-year-old history and. takes you to see some hot attractions.

•HemisFair Park: HemisFair Park is a popular landmark, and it's an enjoyable place to visit. Whether you picnic or take part in one of the many events held here, your visit to its extremely beautiful squares will be an undoubtedly one.

•La Villita: On the southern end of the River Walk, La Villita is a shopping center where you can find everything from food to workshops and artworks.

•Theatre District: See the landmarks that have shaped the city's theater industry. These towering buildings are not only architectural feats(建筑奇观), but. they are also so important to the history of art in the area.

•San Fernando Cathedral: This cathedral(大教堂)is home to the oldest religious community and was founded in the 1700s.

•Spanish Governor's Palace: If you're an architecture and history lover, then the Spanish Governor's Palace is sure to impress. This wonderful building features details from the 1700s as well as well-designed gardens.

Transportation Guide Service 

A comfortable air-conditioned Gray Line bus will take you to each location visited. During the tour, a knowledgeable guide will be able. to tell you about the local life and things to do. Ask all your burning questions about the area anytime!

1.What is the theme of this city tour? 

A.Natural beauty. .History and culture.

C.Shopping and foods. .Ancient architectural feats.

2.If you want to buy some works of art as souvenirs, you can go to ________. 

A.La Villita .HemisFair Park.

C.Theatre District .San Fernando Cathedral

3.What can be inferred from the last paragraph? 

A.The bus driver is a knowledgeable guide.

B.The tour is in the company of a full-time guide.

C.The bus will wait at the first location of the tour.

D.The tour operator offers private car pick-up service.

 strenuous workout are as likely to die as people who do no exercise at all.

Scientists in Denmark have been studying over 1,000 joggers and non-joggers for 12 years. The death rates from the sample group indicate(暗示) that people who jog at a proper pace two or three times a week for less than two and a half hours in total are least likely to die. The best speed to jog at was found to be about 5 miles per hour. The research suggests that people who jog more than three times a week or at higher speeds of over 7 mph die at the same rate as non-joggers. The scientists think that this is because strenuous exercise causes structural changes to the heart and arteries(动脉). Over time, this can cause serious injuries.

Peter Schnohr, a researcher in Copenhagen, said if your goal is to decrease risk of death and improve life expectancy(预期寿命), jogging a few times a week at a proper pace is a good strategy. Anything more is not just unnecessary, and may be harmful.

Moderate forms of exercise such as tai chi, yoga and walking may be better for us than “iron man” events, triathlons and long-distance running and cycling. According to Jacob Louis, Marott, another researcher involved in the study, “You don’t actually have to do that much to have a good influence on your health. And perhaps you shouldn’t actually do too much.”

4.What does the underlined word “strenuous” in Paragraph 1 mean?

A.Regular. .Hard. .Practical. .Flexible.

5.Why does the author present some figures in Paragraph 2?

A.To suggest giving up jogging. .To show risks of doing sports.

C.To provide supportive evidence. .To introduce the research process.

6.According to the scientists, why is too much exercise harmful?

A.It may injure the heart and arteries. .It can make the body tired out.

C.It will bring much pressure. .It consumes too much energy.

7.What can be inferred from the text?

A.No exercise at all is the best choice. .More exercise means a healthier life.

C.Marathons runners are least likely to die. .Proper exercise contributes to good health.

 行头) from neighborhood mothers. Imagine the fun other kids had when they saw me wearing their used clothing.

Perhaps my biggest challenge came from Charlie. As far as I was concerned, Charlie’s main fun was to make fun of me. During those years, I slowly learned to hate. I hated Charlie, but I also hated myself for not being able to change my situation.

But situations do change. That opportunity came after high school when I joined the Navy. The Navy made me a social equal for the first time in my life, and the GI Bill gave me a college education. Hard work and a few lucky career (职业) choices finally lifted me into the middle class. I found myself living the American Dream.

One beautiful summer afternoon, my friend and I celebrated Friday in Jackson’s Steak House. For the first time in almost twenty years, I saw Charlie. Not only did I see him, but he spoke to me. I could tell he didn’t recognize me, but I surely recognized my childhood tormentor (摧残者). His words were short, but I’ll never forget them. He said, “Sir, what kind of dressing would you like with your salad?”

The tables had turned. Charlie was calling me “Sir.” While hundreds of improper ideas raced through my mind, I could only give a two-word reply: “Blue cheese.” As much as I wanted to taste the sweet taste of revenge (复仇), I refused to do it. I wouldn’t put another person through what I had gone through as a child. It was time to put childish things behind me and make use of the new opportunity that life had given me. I left him a good tip and I didn’t say one word about recognizing him.

8.Where did the author usually get his clothes as a kid?

A.His mum bought them for him.

B.They were from other families.

C.Other poor kids collected them for him.

D.They were handed down by his brothers.

9.Which word best describes the author’s childhood?

A.Painful. .Funny.

C.Strange. .Lucky.

10.What job did Charlie probably do?

A.A hairdresser. .A waiter.

C.A soldier. .A cook.

11.What is the best title of the passage?

A.Live your own American Dream.

B.Best memories in childhood.

C.Don’t hate but love your enemy.

D.Growing up and letting go

 (American College Test)vs. the SAT'(Scholastic Aptitude(学业能)Test), both exams are widely accepted by. US colleges. It often leads students to ask: Which test should I take? The answer to that question lies in understanding the differences between the two tests.

Both college admissions exams are wildly popular. In the class of 2019, a. reported 2.2 million test-takers completed the SAT while 1.8 million students took the ACT. It is unclear how many students took both, but experts say it is common practice for a test-taker to deal with both exams. “More and more students in the last 5 to 10 years are taking both, ” says Joe Korfmacher, director of an admissions consulting company. But despite this, the tests vary in structure and timing as well as the content matter and scoring.

Students hoping to find the easier testing option are out of luck. These are high-stakes(高风险的)tests; neither of them is going to be easy. To help students make their decision, experts suggest they begin with a practice test and see which exam is best suited for them. The two exams may have appeal to different types of students. Experts advise that students with a strong English background may choose the ACT, which puts more emphasis on verbal skills. But for students who are strong in math, the SAT may reflect that much better.

The SAT costs $49.50. for the test only and $.50 if the optional essay-is included. The ACT costs $52 for only the exam and $68 if the optional writing test is included. Additional fees may apply for other options, such as late registration.

Regardless of which test students decide to take, the idea behind both exams is similar: to demonstrate college readiness. To help students be successful, experts offer strategic test-prep tips. Some are simple, such as bringing a snack on the test day and taking breaks when offered. Others require much more time and deliberation(从容)on the part of the student, such as identifying and working on weak spots in testing.

12.What do we know about the applicants for the ACT and SAT?

A.They mostly take the exams to demonstrate their language skills.

B.A majority of them come from English-speaking countries.

C.They usually prefer taking the ACT rather than the SAT.

D.A growing number of them take both of the exams.

13.Which of the following will experts agree with?

A.The ACT is more difficult to sign up for.

B.Students should place emphasis on English.

C.Students should take as many practice tests as possible.

D.The SAT is more suitable for students doing well in math.

14.How much should an applicant taking both the exams without the writing parts pay?

A.$101.5. .$114. .$118.5. .$120.

15.What is a suitable title for the text?

A.The ACT vs. the SAT: Which Test to Choose .How to Be Successful on the ACT and SAT

C.Application Processes for Studying Abroad .Advice on Taking College Admissions Exams

二、七选五

 16. Here is a list of some productive things to do in your free time.

Settle your house. 17. There is a common saying. “A clean home is a happy home.” Instead of spending hundreds of dollars on a housekeeper, you can always do such things on your own. You will surely feel proud and joyful if your house is well kept.

Go for a walk or a jog. Rather than sitting at home doing nothing in your spare time, you can always consider going for a long walk or even a jog. 18. . Over time you will feel refreshed and these activities will become a part of your daily schedule.

Visit some tourist attractions in your city. Think about visiting some famous tourist spots in your city that you have never visited before. You can. choose to go on this little trip alone or-with your friends. You will appreciate your city more during the process. 19.  

20. often what people are unable to express through words can be conveyed(表达)by the movements of their body. Do not worry even if you. think that you are terrible at it. Just remember everyone joins a dance class to have fun time, and no one is. going to laugh at you.

A.Sign up for a dance class.

B.Take a dance class alone or find a partner.

C.Also, you will learn a great deal about these tourist spots.

D.You should keep your house clean and get various things in order.

E.So you should feel lucky that you have some free time on your hands.

F.There are many ways to get to know about a famous tourist attraction.

G.Doing these two things will really help you gather your thoughts and keep healthy.

三、完形填空

 (n)    21    event.It was the evening of the fourth day on our hitchhiking(搭便车)trip to Morocco.We were stuck on the side of a main road in the cold    22    . It was nearly dark. To our disappointment, there wasn't a single bit of grass where we could put up our tent.

Finally, we reached a small town after    23    for about an hour and a half. We found a bar where we thought we might be able to    24     ourselves first. Then we would    25    where we are going. We each bought a coffee, but the barman, Jose, brought over some bread    26    . Full of thankfulness for his generosity, we explained to him what we were doing. He showed much interest in our journey.

Then, we asked Jose if we could    27    on his floor. We were very worried he would refuse.    28    , he said yes! Thinking he lived upstairs, we waited for him to lock us in    29    he could be sure we didn't steal anything. To our surprise, he gave us the keys! He showed us how the door worked, said goodnight and was off.

We all stood in    30    . In only a few hours we had gone from standing in the cold rain to owning a    31    bar. All the fridges were    32    and there was a fair amount of money on the sideboard. We were amazed at how much he    33    us. Then it was a good. night's sleep. The next morning, he    34    and we let him into his own bar.    35    , he gave us a free meal, and then we were on our way.

21.A.encouraging .touching .surprising .heartwarming

22.A.wind .snow .rain .ice

23.A.waiting .cycling .driving .walking

24.A.clean .change .warm .save

25.A.accept .decide .predict .guess

26.A.in turn .on time .in total. .for free

27.A.play .lie .camp .sleep

28.A.Finally .Surprisingly. .Obviously .Strangely

29.A.before .even if .so that .although

30.A.shock .safety .sadness .peace

31.A.crowded .comfortable .cool .beautiful

32.A.different .cold .full .expensive

33.A.loved. .trusted .understood .valued

34.A.shouted .laughed .searched .knocked

35.A.Yet .Again .Thus .However

四、用单词的适当形式完成短文

阅读下面短文, 在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。

Many of us have an opinion 36. what is the best year for music. Some people say it is 1824 because the composer Ludwig van Beethoven first 37. (perform) his Symphony No. 9 in that year. Other people say the best year is 1969 because of the hit songs 38. (create) by The Beatles, and Elvis Presley. A UK radio station, Radio X, recently conducted 39. survey and found the best year for music is 1991 because of the 40.  (succeed) of great music bands like the Red Hot Chili Peppers. Meanwhile, the reason for 1991 being the Radio X survey's best year for music could be the average age of the listeners of the station 41. were teenagers in 1991 and still have great memories of that year.

Dr Catherine Loveday, a psychologist, believes people are more likely 42. (have) a deeper impression of the songs they heard when they were teenagers, which 43.  (accept) by more and more people now. “It is during these developmental years that we made many important life-changing 44.  (decide),” she said. She added that music can help us relax, so these songs 45.  (natural) become embedded in our important memories.

五、提纲类作文

46.假设你是李华。你的英国笔友John写信告诉你近日他沉迷于电脑游戏,健康受到了很大的影响,他十分焦虑。请你根据以下要点提示,给他写一份回信,建议他养成良好的生活习惯。

1.改变生活习惯,合理安排时间。

2.经常锻炼,增强体质。

注意:

1、词数80左右;

2、请按如下格式在答题卡的相应位置作答。

Dear John, 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Looking forward to your reply.

Yours,

Li Hua

六、读后续写

47.阅读下面材料, 根据其内容和所给段落开头语续写两段, 使之构成一篇完整的短文。

It was a hot and dry summer. The beach near the city was crowded with a lot of people, from little kids to the aged, who planned to beat the heat in the water. They enjoyed themselves leisurely. Some were playing beach volleyball, some were making sand castles, and some were doing sunbathing.

Among them, there was a group of 10 boys aged between 12 to 15 years old trying to take an adventure. At first, they intended to hire a yacht(游艇), but due to the wind and the waves, the yacht rides were forbidden on that day. After a while, the boys decided to challenge themselves to race in the sea. They made a deal that the one who swam the fastest would win the race and deserve a huge treat from the group. Most of the boys agreed, except for a few. A boy in the group warmed them of the danger, as the waves weren't constant. Some boys began to hesitate, but some didn't listen to him and started their race.

Everything went so well. Suddenly, waves from the sea rose a lot and most of the boys in that young group struggled to reach the beach. However, three boys Who considered themselves very brave, decided to ignore the waves and swim further out to sea for more excitement and fun.

Although many people on the beach shouted at them and asked them to swim back immediately, they continued to swim further from the beach. The wind became stronger;all of a sudden, one boy was washed away by a rising wave and the other two boys were so scared that they shouted for help and swam as fast as they could to the beach. However, no one on the beach risked his life to save the boy as the waves were so alarming;and the crowd were asked to move to a safe place.

注意: 1.续写的词数应为150左右;

2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。

Paragraph l: From the crowd on the beach, a young man stood out.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Paragraph 2 : The man stood silently for a few seconds.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1.

2.

3.

【详解】

4.B

5.C

6.A

7.D

【分析】

这是一篇说明文。一项科学研究发现,做剧烈运动的人和不运动的人死亡的可能性一样大。科学家认为过多的运动是有害的,适当的运动才有助于身体的健康。

4.

词句猜测题。根据第一段中“According to a recent scientific study, people who do a very strenuous workout are as likely to die as people who do no exercise at all. (根据最近的一项科学研究,做____________运动的人和不运动的人死亡的可能性一样大。)”由讲述和不运动的人死亡的可能性一样大,可知应是做激烈运动的人,因此划线词strenuous意为“费力的,剧烈的”。故选B项。

5.

推理判断题。根据第二段中“The death rates from the sample group indicate(暗示) that people who jog at a proper pace two or three times a week for less than two and a half hours in total are least likely to die. The best speed to jog at was found to be about 5 miles per hour. The research suggests that people who jog more than three times a week or at higher speeds of over 7 mph die at the same rate as non-joggers. (样本组的死亡率表明,以适当的速度每周慢跑两到三次,总时间少于两个半小时的人死亡的可能性最小。慢跑的最佳速度约为每小时5英里。研究表明,每周慢跑三次以上或速度超过每小时7英里的人的死亡率与不慢跑的人相同。)”是用数字强有力的佐证了研究的结果,可知,作者在本段中提出了一些数字是以此提供支持性证据。故选C项。

6.

细节理解题。根据第二段中“The scientists think that this is because strenuous exercise causes structural changes to the heart and arteries(动脉). Over time, this can cause serious injuries. (科学家们认为,这是因为剧烈运动会导致心脏和动脉的结构变化。随着时间的推移,这可能会导致严重的伤害。)”可知,科学家认为过多的运动是有害的,因为它可能会损伤心脏和动脉。故选A项。

7.

推理判断题。根据最后一段中“According to Jacob Louis, Marott, another researcher involved in the study, “You don’t actually have to do that much to have a good influence on your health. And perhaps you shouldn’t actually do too much.”(雅各布·路易斯,马洛特,另一名参与这项研究的研究人员说,“实际上你不必做太多来对你的健康产生良好的影响。也许你不应该做太多。”)”可知,适当的运动有助于身体健康。故选D项。

8.B

9.A

10.B

11.D

【分析】

本文是一篇记叙文。文章讲述了小时候查理折磨了作者的童年,他很恨查理,成年后遇到了做服务生的查理,作者本想报复查理,但是最终选择了放手,好好利用生活给自己的新机会。

8.

细节理解题。根据第一段中的“As the oldest of three children, I never had any hand-me-downs to wear like other poor kids. Instead, Mom got my wardrobe (行头) from neighborhood mothers.”可知,作为三个孩子中最大的一个,我从来没有像其他穷孩子一样的旧衣服穿。相反,妈妈从邻居妈妈那里得到了我的行头。由此可知,作家小时候经常从其他家庭里得到衣服。故选B。

9.

推理判断题。根据第一段中的“Imagine the fun other kids had when they saw me wearing their used clothing.(想象一下其他孩子看到我穿着他们的旧衣服有多开心)”及第二段中的“During those years, I slowly learned to hate. I hated Charlie, but I also hated myself for not being able to change my situation.(在那些年里,我慢慢地学会了恨。我恨查理,但我也恨自己不能改变自己的处境)”可推知,作者感觉自己的童年是痛苦不堪的。故选A。

10.

细节理解题。根据第四段中的“He said, “Sir, what kind of dressing would you like with your salad?”(他说:“先生,您的沙拉要用什么调料?”)”可知,这是作者遇到查理后的情景。由此可知,查理曾是一名服务员。故选B。

11.

主旨大意题。根据第二段中的“I hated Charlie, but I also hated myself for not being able to change my situation.(我恨查理,但我也恨自己不能改变自己的处境)”及最后一段中的“As much as I wanted to taste the sweet taste of revenge (复仇), I refused to do it. I wouldn’t put another person through what I had gone through as a child. It was time to put childish things behind me and make use of the new opportunity that life had given me. I left him a good tip and I didn’t say one word about recognizing him.(尽管我很想品尝复仇的甜蜜滋味,但我拒绝了。我不会让别人经历我小时候经历过的事情。是时候把幼稚的事情抛在脑后,好好利用生活给我的新机会了。我给了他一笔可观的小费,但我对认出他一事只字未提)”可知,小时候查理折磨了作者的童年,他很恨查理,成年后遇到了做服务生的查理,作者本想报复查理,但是最终选择了放手,好好利用生活给自己的新机会。由此可知,Growing up and letting go(成长并放手)适合做本文最佳标题。故选D。

12.

13.

14.

15.

【详解】

16.

17.

18.

19.

20.

【详解】

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

【详解】

36.about

37.performed

38.created

39.a

40.success

41.who

42.to have

43.is accepted

44.decisions

45.naturally

【分析】

这是一篇说明文。文章主要介绍了很多人对于哪一年是音乐最好的一年有不同的看法。心理学家认为人们对自己青少年时期所听过的歌曲会有更深刻的印象,且音乐可以帮助我们放松。

36.

考查介词。句意:对于哪一年是音乐最好的一年,我们很多人都有自己的看法。根据 have an opinion可知此处要用介词about,意为“关于”。故填about。

37.

考查时态。句意:有人说这是在1824年,因为作曲家路德维希·凡·贝多芬在那一年首次演奏了他的第九交响曲。根据in that year可知because状语从句的时态是一般过去时,由主语是the composer Ludwig van Beethoven,可知此处是谓语,要用动词的过去式。故填performed。

38.

考查非谓语动词。句意:也有人说1969年是最佳年份,因为披头士和猫王创作的热门歌曲。根据主句谓语动词say可知此处要用非谓语动词,由the hit songs与create之间是被动关系,因此要用过去分词。故填created。

39.

考查冠词。句意:英国广播电台X最近进行了一项调查,发现音乐的最佳年份是1991年,因为像红辣椒乐队这样的伟大乐队都很成功。根据名词survey /ˈsɜːveɪ/ 是可数名词,且其由辅音因素开头,可知此处要用不定冠词a。故填a。

40.

考查名词。句意:英国广播电台X最近进行了一项调查,发现音乐的最佳年份是1991年,因为像红辣椒乐队这样的伟大乐队都很成功。根据定冠词the和介词of可知此处要用名词,success是不可数名词。故填success。

41.

考查定语从句的关系词。句意:与此同时,1991年之所以成为X电台调查中音乐方面最好的一年,可能是因为该电台听众的平均年龄,他们在1991年还是青少年,对那一年仍有美好的回忆。分析句子可知,此处是一个定语从句,先行词是the listeners,指人,根据定语从句were teenagers in 1991中缺少主语,可知此处要用关系代词who。故填who。

42.

考查动词不定式。句意:心理学家凯瑟琳·洛夫迪博士认为,人们对自己青少年时期所听过的歌曲会有更深刻的印象,这一点现在已经被越来越多的人所接受。根据are more likely可知此处要用动词不定式,短语be more likely to do sth.“更有可能做某事”。故填to have。

43.

考查时态和语态。句意:心理学家凯瑟琳·洛夫迪博士认为,人们对自己青少年时期所听过的歌曲会有更深刻的印象,这一点现在已经被越来越多的人所接受。根据now可知此处时态是一般过去时,由主语which指的是上文 people are more likely  7  (have) a deeper impression of the songs they heard when they were teenagers,与accept之间是被动关系,因此谓语动词要用单数和被动语态。故填is accepted。

44.

考查名词。句意:“正是在这些发展的岁月里,我们做出了许多改变人生的重要决定,”她说。根据形容词many important life-changing可知此处要用名词的复数形式,decision是可数名词。故填decisions。

45.

考查副词。句意:她补充说,音乐可以帮助我们放松,所以这些歌曲自然地根植于我们重要的记忆中。根据动词become可知此处要用副词,作状语。故填naturally。

46.Dear John,

I’m sorry to hear that you’re addicted to computer games which have had a bad influence on your health. Knowing you worry about it very much, I’m willing to give you some advice.

Firstly, you should change your living habits and arrange your time reasonably, such as getting up and going to bed at a specific time so that you can form a good habit. Besides, you should do exercise regularly to strengthen your body. I do hope that you can get rid of computer games and form a healthy lifestyle.

Looking forward to your reply.

Yours, 

LiHua

【分析】

本篇书面表达属于应用文,要求考生给英国笔友John写一份回信,就他沉迷于电脑游戏使健康受到了很大的影响,建议他养成良好的生活习惯。

【详解】

1. 词汇积累

影响:effect→ influence 

增强:build up→ strengthen

摆脱:get out of→ get rid of

期待:expect→ look forward to

2. 句式拓展

简单句变复合句

原句:Besides, you should do exercise regularly to strengthen your body.

拓展句:Besides, it is important that you should do regular exercise to strengthen your body.

【点睛】

[高分句型1] I’m sorry to hear that you’re addicted to computer games which have had a bad influence on your health.(运用了由that引导的宾语从句作hear的宾语和由which引导的定语从句)

[高分句型2] Firstly, you should change your living habits and arrange your time reasonably, such as getting up and going to bed at a specific time so that you can form a good habit. (运用了由so that连接的结果状语从句)

[高分句型3]  I do hope that you can get rid of computer games and form a healthy lifestyle.(运用了由that引导的宾语从句作hope的宾语)

47.

【详解】

文档

辽宁省沈阳市重点高中联合体2020-2021学年高一下学期期中考试英语试题

辽宁省沈阳市重点高中联合体2020-2021学年高一下学期期中考试英语试题学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________一、阅读选择!DescriptionDuringthiseight-hourtour,youwillexploreoneofTexas'mosthistoriccities.Thetourincludesalookintotheculturesthatmakeupthe300-year-oldhistoryan
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top