最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

北京9小升初英语阅读理解专项练习( 10篇含答案)

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-30 22:19:42
文档

北京9小升初英语阅读理解专项练习( 10篇含答案)

北京9小升初英语阅读理解专项练习(10篇含答案)1.Thetableshowsustheprices(价格)ofthetwohotelsin2012-2013.Readthetablecarefully.DatesSHERATONSOFITELlnightforaLuxuryroom1nightsforaLuxuryroom1Oct.-31Dec.$49.5$54.6.1Jan.-31Mar.$46.4$51.8lApr.-30Apr.(Inmaintenance)…$56.71May-31M
推荐度:
导读北京9小升初英语阅读理解专项练习(10篇含答案)1.Thetableshowsustheprices(价格)ofthetwohotelsin2012-2013.Readthetablecarefully.DatesSHERATONSOFITELlnightforaLuxuryroom1nightsforaLuxuryroom1Oct.-31Dec.$49.5$54.6.1Jan.-31Mar.$46.4$51.8lApr.-30Apr.(Inmaintenance)…$56.71May-31M
北京9小升初英语阅读理解专项练习( 10篇含答案)

1.    The table shows us the prices(价格)of the two hotels in 2012-2013. Read the table carefully. 

DatesSHERATONSOFITEL
l night for a Luxury room1 nights for a Luxury room
1 Oct. - 31 Dec.$49.5$54.6.
1 Jan. - 31 Mar.$46.4$51.8
l Apr. - 30 Apr.

(In maintenance)

$56.7
1 May - 31 May$51.8$57.4
1 Jun.- 30 Sept.$60.9$69.5
Note: The prices include a room and two free breakfast.
luxury:豪华

1.Sheraton Hotel is ___________ than the Sofitel Hotel.

A.cheaper    B.more expensive    C.bigger    D.cleaner

2.I want to stay in Sheraton Hotel for one night in August. I need about ____________.

A.$69.5    B.$34.8    C.$60.9    D.$30.5

3.Sheraton is open for ____________ months of the year.

A.nine    B.ten    C.eleven    D.twelve

4.How much does it cost on Christmas Eve(圣诞夜)at Sofitel Hotel?

A.$56.7.    B.$60.9.    C.$49.5..    D.$54.6.

5.It's cheaper to stay in Sofitel in May than in ____________.

A.November    B.March    C.October    D.August

6.From October to December it's more expensive to stay in Sofitel than from _______ to ____________.

A.June; August    B.January; March    C.May; July    D.July; September

【答案】

1.A

2.C

3.C

4.D

5.D

6.B

【解析】

【分析】

本篇以    表格数字我们告诉2家宾馆在不同时间、不同的价钱。Sheraton Hotel比Sofitel Hotel价钱低。

1.细节理解题。根据表格不同时间的价格对比,可知Sheraton Hotel比Sofitel Hotel价钱低,故选A。

2.细节理解题。根据表格可知在Sheraton Hotel 在1Jun.- 30 Sept.期间一天是$60.9,故选C。

3.推理判断题。根据表格4月份Sheraton Hotel在维修(In maintenance),所以,一年开放的时间只有11个月,故选C。

4.细节理解题。根据表格Sofitel Hotel在1Oct. - 31 Dec.期间一天是$54.6.,圣诞夜在12月24日,故选D。

5.细节理解题。根据表格在1May - 31 May期间一天是$57.4;在 Jun.- 30 Sept.期间一天是$69.5,5月份的价格比8月份的价格低,故选D。

6.细节理解题。根据表格子在1 Oct. - 31 Dec.期间的价格是一天$54.6.,

在1 Jan. - 31 Mar.期间是$51.8,10月-12月的价格比1月-3月的价格高,故选B。

【点睛】

本篇阅读为表格信息。解答前要先阅读表格的文字说明,快速浏览表格信息;再阅读题干,理解题干,捉住关键词,回归表格寻找相应的信息作答;题1、2、3、5、6考查细节理解能力,只需仔细比对信息就可得出答案,题3是推理判断题,要理解表格中In maintenance的意思才能推断答案。解答完要比对答案和表格信息是否一致。

2.

There is a park near my home. It's sunny today. My parents and I go to the park. Look! Some children are playing games. Some boys are playing football on the green grass. Li Hua and Lin Tao are sitting under a tall tree. They are talking and laughing. Some birds are singing in the tree. There is a small river in the park. Lucy is drawing pictures beside the river. We can see some boats on the river. Some children are sitting in the boats with their parents. A bridge(桥) is over the river. Two women are taking pictures on the bridge. People feel happy in the park.

1.Li Hua is talking with                 .

A.some boys    B.Lucy    C.Lin Tao    D.two women

2.What is Lucy doing?

A.She is flying a kite.    B.She is playing games.    C.She is singing.    D.She is drawing pictures.

3.We can see                  in the boats.

A.Li Hua and Lin Tao    B.some birds    C.two women    D.some children and their parents

4.                 is/are on the bridge.

A.Two women    B.Some children    C.Lucy    D.Some boys

5.Which of the following is NOT true?

A.The park is not far from my home.    B.Li Hua and Lin Tao are singing under the tree.

C.There are some birds in the tree.    D.Some boys are playing football in the park.

【答案】

1.C

2.D

3.D

4.A

5.B

【解析】

【分析】

文章介绍了周末在公园里人们的活动情况。有的在做游戏,有的在踢足球,一些小鸟在树上唱歌,公园里人们玩得很高兴。

1.细节理解题。根据Li Hua and Lin Tao are sitting under a tall tree. They are talking and laughing.可知李华在和林涛说话;故选C。

2.细节理解题。根据Lucy is drawing pictures beside the river.可知露西在画画;故选D。

3.细节理解题。根据Some children are sitting in the boats with their parents.可知一些孩子和家长在船上;故选D。

4.细节理解题。根据Two women are taking pictures on the bridge.可知两个女人在桥上;故选A。

5.推理判断题。根据There is a park near my home.可知A对;根据Li Hua and Lin Tao are sitting under a tall tree. They are talking and laughing.可知在谈笑,不是在唱歌,所以B不对;根据Some birds are singing in the tree.可知C对;根据Some boys are playing football on the green grass.可知D对;故选B。

3.Are you thinking about what to do in your free time ? Come and join us —Youth Club! Join in lessons and activities. It’s fun! For more information , call 347256!

LessonsActivities
Monday~Friday

6:00 p.m. ~7:30 p.m.

Computer lessons for beginners

Saturday and Sunday 

8: 00 a.m. ~9:00 p.m.

Basketball and volleyball playgrounds open 

Monday and Wednesday 

7:30 p.m. ~9:30 p.m.

Dance lessons for dancer–lovers 

You can learn and enjoy wonderful dances 

Monday ~Sunday 

Swimming pool open 

Tuesday , Thursday  and  Friday

6:30 p.m.~7:30 p.m.

Cooking lessons

Learn to cook delicious dishes from all over China

The 2nd and last Saturdays of every month 

7:00 p.m. ~9:30 p.m. 

Concert time 

Enjoy Swedish rock , American jazz and beautiful songs from different parts of the world! 

1.On which of the following days can’t you have computer lessons ?

A.Monday    B.Wednesday    C.Friday    D.Sunday

2.Rose is free after 7:20 p.m.  Which lessons can she take?

A.Computer lessons .    B.Dance lessons.

C.Cooking lessons.    D.Both computer and cooking lessons.

3.If Dick wants to swim after playing basketball, when can he go to the club ?

A.Monday and Wednesday.    B.Monday and Sunday.

C.Saturday and Sunday.    D.Monday and Sunday.

4.How often can you enjoy music in the club ?

A.Twice a month.    B.Twice a week.

C.Four times a month..    D.Five days a week.

5.If you want to know the cost of the lessons, you can        to get the information.

A.call 347256    B.only go to the club

C.read the ads above carefully    D.join the club and ask others

【答案】

1.D

2.B

3.C

4.A

5.A

【解析】

【分析】

本文介绍了青年俱乐部的相关信息,包括课程信息和活动信息。

1.细节理解题。句意:在哪一天不能上计算机课?A周一;B周三;C周五;D周日。根据Monday~Friday Computer lessons for beginners可知计算机课是在周一至周五,故星期日无法上计算机课,故选D。

2.细节理解题。句意:Rose在晚7:20后空闲。她能上什么课?A计算机课;B舞蹈课;C烹饪课;D电脑课和烹饪课。根据Monday and Wednesday. 7:30 p.m. ~9:30 p.m. Dance lessons for dancer–lovers You can learn and enjoy wonderful dances可知答案选B。

3.细节理解题。句意:如果Dick想要在打篮球后游泳,他什么时候可以去俱乐部?A周一和周三;B周一和周日;C周六和周日;D周一和周日。根据Saturday and Sunday Basketball and volleyball playgrounds open Monday~ Sunday Swimming pool open 可知篮球场周六和周日才开放,故应选C。

4.细节理解题。句意:在俱乐部里可以多久享受一次音乐?A一个月两次;B一周两次;C一个月四次;D一周五天。根据The 2nd and last Saturdays of every month 可知在每月的第二个星期六和最后一个星期六能够享受音乐,故每月两次,故选A。

5.细节理解题。句意:你如果想知道课程的花费,你可以做什么来获取信息。A打电话给347256;B只是去俱乐部;C认真读上面的广告;D加入俱乐部问其他人。根据For more information , call 347256!可知应选A项。

4.

SchoolInformation(信息)

Sunshine

Middle School

old but big, 1,200 students, 95 teachers, the Computer Club, the Reading Club, the Football Club, three halls, five buildings

No. 1 Middle School

new and big, 1,800 students, 130 teachers, eight buildings, nine computer rooms, an art room, two halls, the Basketball Club, the Reading Club

Moonlight Art School

new but small, an art school, 400 students, 40 teachers, the Drawing Club, the Singing Club, the Dancing Club, five art rooms, five dancing rooms, two music rooms

Modern Middle School

new and modern, but small, 500 students, 60 teachers, 20 classrooms, two big halls, two libraries, the Reading Club, the Volleyball Club
1.How is Sunshine Middle School?_________________

A.It is big and new.    B.It is new and small.

C.It is new and modern.    D.It is big and old.

2.How many students are there in No. 1 Middle School? _________

A.1,800.    B.400.    C.500    D.1,200.

3.___________________ has 40 teachers.

A.Sunshine Middle School

B.No. 1 Middle School

C.Moonlight Art School

D.Modern Middle School

4.Which is an art school? _________________

A.Sunshine Middle School.    B.No. 1 Middle School.

C.Moonlight Art School.    D.Modern Middle School.

5.Which is RIGHT about the four schools? _________________

A.Modern Middle School has three big halls.

B.No. 1 Middle School has eight buildings.

C.There isn’t a dancing club in Moonlight Art School.

D.Sunshine Middle School has two halls.

【答案】

1.D

2.A

3.C

4.C

5.B

【解析】

【分析】

试题分析:这篇文章介绍了四所中学的情况,文中对每所学校的师资,学生情况及学校的功能科室进行了介绍。

1.D细节理解题。根据文中信息

Sunshine

Middle Schoolold but big, 1,200 students, 95 teachers, the Computer Club, the Reading Club, the Football Club, three halls, five buildings
可知此题应选D。

2.A细节理解题。根据文中信息

No. 1 Middle Schoolnew and big, 1,800 students, 130 teachers, eight buildings, nine computer rooms, an art room, two halls, the Basketball Club, the Reading Club
可知此题应选A。

3.C细节理解题。根据文中信息

Moonlight Art Schoolnew but small, an art school, 400 students, 40 teachers, the Drawing Club, the Singing Club, the Dancing Club, five art rooms, five dancing rooms, two music rooms
可知此题应选C。

4.C细节理解题,根据文中信息Moonlight Art School是一所艺术学校,故选C。

5.B细节理解题。根据文中信息

No. 1 Middle Schoolnew and big, 1,800 students, 130 teachers, eight buildings, nine computer rooms, an art room, two halls, the Basketball Club, the Reading Club
答案B的描述是正确的,故选B。

考点:教育类短文阅读

5.I’ll Show You the Way

Pat Hogan was traveling around the country in his car. One evening he was driving along a road and looking for a small hotel, when he saw an old man at the side of the road. He stopped his car and said to the old man, “I want to go to the Sun Hotel. Do you know it?”

“Yes, ” the old man answered. “I’ll show you the way.”

He got into Pat’s car, and they drove for about twelve miles. When they came to a small house, the old man said, “Stop here. ”

Pat stopped and looked at the house. “But this isn’t a hotel,” he said to the old man.

“No, ” the old man answered, “This is my house. And now I’ll show you the way to the Sun Hotel. Turn around and go back nine miles. Then you’ll see the Sun Hotel on the left.”

1.What was Pat looking for?

A.The Sun Hotel    B.The Moon hotel    C.the Star Hotel

2.Whom did Pat meet?

A.A policeman    B.An old man    C.An old woman

3.Where did the old man take Pat to?

A.The Sun Hotel    B.A supermarket    C.The old man’s house.

4.How far did Pat drive after the old man got into his car?

A.Five miles    B.Twelve miles    C.Three miles

5.How far was the hotel from where Pat saw the old man?

A.Twelve miles    B.Nine miles    C.Three miles

【答案】

1.A

2.B

3.C

4.B

5.C

【解析】

【分析】

短文大意:本文是一篇开心小品,讲述了帕特·霍根问路的故事。一天晚上,帕特·霍根开车沿着一条路寻找一家小旅馆,遇到了一位老人,说愿意带他去太阳旅馆。帕特沿着老人的指引,开了大约12英里来到一座小房子前。老人下了车,告诉他这只是自己的家,转身往回走9英里,然后就会看到在左边的太阳旅馆。

1.题意:帕特在找什么?考查细节理解题。根据One evening he was driving along a road and looking for a small hotel,,可知在寻找旅馆,故选A。

2.题意:帕特遇见了谁?考查细节理解题。根据when he saw an old man at the side of the road.,可知他看到路边有一位老人,故选B。

3.题意:老人带帕特去哪里了?考查细节理解题。根据老人的回答This is my house. And now I’ll show you the way to the Sun Hotel.,可知老人带帕特到了自己的家,故选C。

4.题意:老人上车后帕特开了多远?考查数字理解题。根据He got into Pat’s car, and they drove for about twelve miles.,可知开了12英里,故选B。

5.题意:那家旅馆离帕特见到老人的地方有多远?考查数字理解题。根据He got into Pat’s car, and they drove for about twelve miles.和Turn around and go back nine miles.,可知12—9=3,故英里,故选C。

【点睛】

阅读理解是最能体现学生英语能力的题型,分值较高,如何通过解题方法的掌握来提升自己解答阅读理解题的技巧是学生最关心的问题。初中阅读理解一般考查学生的细节理解能力,主旨理解能力和推理判断能力。做阅读理解题,首先要准确理解题意,然后根据题意根据短文内容做出正确的答案。(1)考查细节理解能力,此类型题较简单,准确理解题意后,直接到文中找出答案。(2)考查猜词能力。做这种题型时,要根据上下文意思准确猜出词意。3)考查推理判断能力,此类题型较难,准确理解题意后,在文中找出相关的内容做出合理的推断。(4)考查主旨理解题。此类题需通读全文,整体把握,根据文本主要内容选择合适的选项。

6.Tom is an English boy. Now he is in Beijing with his parents and his two sisters. Every morning he has breakfast at 7:00. Then he goes to school at 7:30. His first class starts (开始) at 8:00. In the morning he has four classes and in the afternoon he has two classes. The classes finish at 4:30 pm. After that, he always plays soccer with his classmates for an hour. 

At school Tom’s favorite subject is music. His best friend is Frank. Frank is not from England. She is a Chinese girl. Her Chinese name is Liu Yuanyuan. She is a small TV star. You can see her on TV. Why does Tom like Frank? Because they like the same things (事情). They like music and they like blue and white. 

根据材料内容,选择正确答案

1.When does Tom have breakfast?

A.At 6:00.    B.At 7:00.    C.At 7:30.    D.At 8:00.

2.Tom always             with his classmates after school.

A.plays soccer    B.plays tennis

C.plays basketball    D.plays computer games

3.What is Tom’s favorite subject?

A.Art.    B.Music.    C.History.    D.Math.

4.Who’s Frank?

A.Tom’s sister.    B.Tom’s teacher.    C.Tom’s cousin.    D.Tom’s friend.

5.Which of the following is TRUE?

A.There are four people in Tom’s family.

B.Tom has seven classes every day.

C.Tom likes blue and white.

D.Frank doesn’t like music.

【答案】

1.B

2.A

3.B

4.D

5.C

【解析】

【分析】

本文介绍了汤姆的日常生活和学习情况。汤姆和他的好朋友弗兰克都喜欢同样的事物。

1.B

细节理解题。根据Every morning he has breakfast at 7:00.可知汤姆在每天早上7点吃早饭,故选B。

2.A

细节理解题。根据The classes finish at 4:30 pm. After that, he always plays soccer with his classmates for an hour. 可知汤姆放学后总是和同学一起踢足球,故选A。

3.B

细节理解题。根据At school Tom’s favorite subject is music.可知汤姆最喜欢的科目是音乐,故选B。

4.D

细节理解题。根据His best friend is Frank.可知弗兰克是汤姆的朋友,故选D。

5.C

细节理解题。根据They like music and they like blue and white. 可知汤姆喜欢蓝色和白色,故选C。

【点睛】

根据题干要求,在文中寻找答案所在的语句或段落,进行分析理解,词义猜测,推理判断和概括归纳,选出正确的选项。例如小题3,根据At school Tom’s favorite subject is music.可知汤姆最喜欢的科目是音乐,故选B。

7.    Mr. Wang is our English teacher. He is more than (多于) fifty years old. He is tall and thin with black hair. He has a big nose and small eyes. He always wears a pair of glasses. He often wears a dark blue jacket and black pants. He is strict (严格的) at his work, but he is kind to us. He teaches English well. He often makes us laugh in his class. We all think English is very interesting. We all like him very much, too.

1.How old is Mr. Wang?

A.50    B.45    C.more than 50

2.What does Mr. Wang look like?

A.tall    B.short    C.nice

3.What does he often wear?

A.a watch    B.a pair of glasses    C.a hat

4.What color is his jacket?

A.black    B.green    C.blue

5.How do the students think of Mr. Wang?

A.He is interesting    B.He is kind    C.He teaches English

【答案】

1.C

2.A

3.B

4.C

5.B

【解析】

【分析】

文章介绍了作者的英语老师王老师的一些情况。

1.文中第二句:He is more than fifty years old.故选C

2.根据文中第三句:He is tall.故选A

3.根据文中第二行:He always wears a pair of glasses.故选B

4.根据文中第三行:He often wears a dark blue jacket.故选C

5.根据文中倒数第三句:He often makes us laugh in his class.故选A

8.Gina's Note (记事本) in October

1st basketball game2nd3rd4th
5th Linda's birthday party6th school trip7th8th
9th volleyball game10th11th12th
13th Mary's birthday party14th Bob's birthday party15th16th
17th School Day (Parents can come to school)18th19th20th
21st22nd English Day23rd24th
25th Sports Day26th27th28th
29th30th Jack's birthday party31st
1.When is the school trip?

A.On October 1st.    B.On October 6th.

C.On October 17th.    D.On October 25th.

2.What does Gina have on October 9th?

A.She has a basketball game.    B.She has a volleyball game.

C.She has a school trip.    D.She has an English party.

3.When is Mary's birthday party?

A.On October 5th.    B.On October 14th.

C.On October 30th.    D.On October 13th.

4.School Day is on October 17th.Gina's ________ can come to her school.

A.parents    B.teachers    C.friends    D.students

5.Gina likes English.Which activity does she like best (最)?

A.School Day.    B.Sports Day.

C.English Day.    D.Jack's birthday party.

【答案】

1.B

2.B

3.D

4.A

5.C

【解析】

【分析】

蒂娜10月的记事本。

1.句意:学校旅行是什么时候?根据6th school trip;故选B

2.句意:蒂娜在10月9号有什么?根据9th volleyball game ;故选B

3.句意:玛丽的生日聚会是什么时候?根据13th Mary's birthday party;故选D

4.句意:学校日是在10月17号,蒂娜的父母能来学校。根据17th School Day (Parents can come to school);故选A

5.句意:蒂娜喜欢英语,哪个活动她最喜欢。根据A. School Day.学校日;    B. Sports Day.运动日;C. English Day. 英语日;   D. Jack's birthday party.杰克的生日聚会;根据句意故选C

9.    There are 55 students in my class. They come from different places, so they go to school in different ways. Twenty students go to school on foot because they live near the school. Ten students ride the bikes to school because they live not far from the school. Ten students go to school by bus because they live far from the school. Ten students go to school in their parents’ cars. The other five students go to school by boat because there is a river between their houses and the school.

1.How many students are there in the class?

A.55    B.20    C.10    D.50

2.Twenty students ______ to school because they live near the school.

A.walk    B.by bus    C.ride a bike    D.on foot

3.Ten students ride the bikes to school because they live ______.

A.near the restaurant    B.far from the school

C.not far from the school    D.near the river

4.Five students go to school by boat because ______.

A.they have boats

B.they live far from the school

C.they would like to go by boat

D.there is a river between their houses and the school

5.If you live far from the school, you should ______ to go to school.

A.walk    B.ride bike    C.take a bus    D.by boat

【答案】

1.A

2.A

3.C

4.D

5.C

【解析】

【分析】

试题分析:本文叙述了我班学生上学的交通方式。我班有55名学生。20名学生步行上学,10名学生骑自行车去上学,有5名学生坐船上学,10名学生坐父母的车上学,还有10名学生坐公交车去上学。

1.A 细节理解题。根据There are 55 students in my class.可知班里有55名学生,故选A。

2.A细节理解题。根据 Twenty students go to school on foot because they live near the school.可知20名学生步行上学,故选A。

3.C细节理解题。根据 Ten students ride the bikes to school because they live not far from the school.可知10名学生因为离学校不远,因此骑自行车去上学,故选C。

4.D细节理解题。根据 The other five students go to school by boat, because there is a river between their houses and the school.可知有5名学生坐船上学,是因为在他们家和学校之间有一条河,故选D。

5.C推理判断题。根据 Ten students go to school by bus because they live far from the school.可知如果你离学校较远,你应该坐公交车去上学,故选C。

考点:日常生活类短文阅读。

10.阅读理解

 We people have homes.Animals have homes,too.

 Some animals live under the ground.The woodchuck(土拨鼠)lives in the holes(洞穴)under the ground.His home has two doors.If someone comes in through one door,he will go out through the other door.Some birds live in the holes in the trees.They come out for food during the day and go back to sleep at night.But most birds live iust in the trees.It’s very interesting that turtles(海龟)usually carry their homes on their backs.Bees always work hard to make their homes.Cats,dogs and some other pets live in people’s homes.And we can see many kinds of animals in the zoo,so the zoo is also a big home for animals.

1.The woodchucks live________under the ground.

A.in the sand

B.in the holes

C.in the wood(木头)

D.in the grass

2.The woodchuck’s home usually has________door(s) under the ground.

A.one

B.two

C.three

D.four

3.According to the passage,most birds________.

A.live in the holes in the trees

B.come out for food during the day and at night

C.live just in the trees

D.live under the ground

4.The turtles’homes are________.

A.under the sand

B.in the sea

C.in the grass

D.on their backs

5.According to the passage,which is WRONG?

A.Most animals have their own homes.

B.The woodchuck’s home often has two doors.

C.Bees usually live in the trees.

D.Cats,dogs and other pet animals live in people’s homes.

【答案】

1.B

2.B

3.C

4.D

5.C

【解析】

1.根据文章第二段中The woodchuck lives in the holes under the ground.可以看出答案选B。

2.从文章第二段中His home has two doors.可以看出正确答案选B。

3.从文章第二段中But most birds live just in the trees可以看出正确答案选C。

4.根据文章第二段中It’s very interesting that turtles usually carry their homes on their backs.可以看出正确答案选D。

5.根据文章第二段中Bees always work hard to make their homes.可以看出正确答案选C.

文档

北京9小升初英语阅读理解专项练习( 10篇含答案)

北京9小升初英语阅读理解专项练习(10篇含答案)1.Thetableshowsustheprices(价格)ofthetwohotelsin2012-2013.Readthetablecarefully.DatesSHERATONSOFITELlnightforaLuxuryroom1nightsforaLuxuryroom1Oct.-31Dec.$49.5$54.6.1Jan.-31Mar.$46.4$51.8lApr.-30Apr.(Inmaintenance)…$56.71May-31M
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top