最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

成人学位英语词汇语法练习题及答案

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-30 20:59:57
文档

成人学位英语词汇语法练习题及答案

成人学位英语词汇语法练习题及答案1.Themorewelookedattheabstractpainting,__________.A.thelesswelikeditB.betterwelikeditC.welikeditlessD.itlookedbetter答案:A2.Idecidedtostopandhavelunch,__________Iwasfeelingquitehungry.A.forB.moreoverC.consequentlyD.whereas答案:A3.Itwasin
推荐度:
导读成人学位英语词汇语法练习题及答案1.Themorewelookedattheabstractpainting,__________.A.thelesswelikeditB.betterwelikeditC.welikeditlessD.itlookedbetter答案:A2.Idecidedtostopandhavelunch,__________Iwasfeelingquitehungry.A.forB.moreoverC.consequentlyD.whereas答案:A3.Itwasin
成人学位英语词汇语法练习题及答案

1. The more we looked at the abstract painting,__________ .

   A. the less we liked it B. better we liked it

   C. we liked it less D. it looked better

   答案:A

   2. I decided to stop and have lunch, __________I was feeling quite hungry.

   A. for B. moreover C. consequently D. whereas

   答案:A

   3. It was in 1665 __________ the concept of the Earth’s gravity interested Isaac Newton.

   A. that B. who C. which D. when

   答案:A

   4. Hardly had Glucia finished his speech __________the audience stared applauding.

   A. that B. as C. since D. when

   答案:D

   5. Snowdonia will never seem to succeed, __________ hard she tries because no one is supporting her.

   A. however B. whenver C. whomever D. whom

   答案:A

   6. I don’t think that Bob will come here again today, please give the book to __________ comes first.

   A. whoever B. who C. whomever D. whom

   答案:A

   7. __________the punishment was unjust, Henry accepted it without complaint.

   A. So long as B. Since C. Even though D. While

   答案:C

   8. The situation today is obviously different from __________ it was about 30 years ago.

   A. what B. when C. which D. such

   答案:A

   9. We all got up early that morning_________ we might start before dawn.

   A. so as to B. in order to C. in order that D. so

   答案:C

   10. You can not see the doctor __________ you have made an appointment with him.

   A. if B. except C. unless D. when

   答案:C

   

文档

成人学位英语词汇语法练习题及答案

成人学位英语词汇语法练习题及答案1.Themorewelookedattheabstractpainting,__________.A.thelesswelikeditB.betterwelikeditC.welikeditlessD.itlookedbetter答案:A2.Idecidedtostopandhavelunch,__________Iwasfeelingquitehungry.A.forB.moreoverC.consequentlyD.whereas答案:A3.Itwasin
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top