最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

2011年12月统考英语题库——大学英语B6

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-09-30 21:03:25
文档

2011年12月统考英语题库——大学英语B6

大学英语B6一、交际英语1、Thankyoueversomuchforthecoatyouboughtme.___________.A:NothanksB:I'mgladyoulikeitC:Pleasedon'tsaysoD:No,it'snotsogood答案:B2、-Hello,couldIspeaktoMikeplease?-_________A:Whoareyou?B:Whoisspeaking?C:What'swrong?D:Why?答案:B3、-Thankyouforinviti
推荐度:
导读大学英语B6一、交际英语1、Thankyoueversomuchforthecoatyouboughtme.___________.A:NothanksB:I'mgladyoulikeitC:Pleasedon'tsaysoD:No,it'snotsogood答案:B2、-Hello,couldIspeaktoMikeplease?-_________A:Whoareyou?B:Whoisspeaking?C:What'swrong?D:Why?答案:B3、-Thankyouforinviti
大学英语B6

一、交际英语

1、Thank you ever so much for the coat you bought me.   

___________.

  A:No thanks

  B:I'm glad you like it

  C:Please don't say so

  D:No, it's not so good

答案: B

2、- Hello, could I speak to Mike please?

- _________

  A:Who are you?                

  B:Who is speaking?

  C:What's wrong?                        

  D:Why?

答案: B

3、- Thank you for inviting me.

- _______

  A:I really had a happy time.

  B:Oh, it's too late.

  C:Thank you for coming.

  D:Oh, so slowly?

答案: C

4、- Hello, may I talk to the director now?

- _________

  A:Sorry, he is busy at the moment.

  B:No, you can't.

  C:Sorry, you can't.

  D:I don't know.

答案: A

5、-- Must I take a taxi?

-- No, you ________ . You can take my car.

  A:had better to

  B:don't

  C:must not

  D:don't have to

答案: D

        

二、阅读理解

1、    If you travel by air across the center of Africa or South America, you fly over forests for thousands of kilometers. These great forests are the oceans of trees. There are thousands and thousands of different kinds of plants and animals.

    However, the world's forests are getting smaller all the time. We are cutting down the trees because we need wood, and we need more farmland. Some people say that there will not be any forests like these in 20 or 30 years. What will happen if they disappear?

    If we cut down our forests, a lot of plants and animals will disappear from the world. In a lot of places the new farmland will soon look like the old deserts. Crops will not grow there. It will not rain very often, and the weather will get very hot. Perhaps the climate of the world will change. This will be dangerous for everyone in the world. That is why we must take care of our forests. 

(1)、The passage mainly tells us about the importance of taking care of plants.

  A:T

  B:F

答案: A

(2)、Forests are homes for different kinds of animals.

  A:T

  B:F

答案: A

(3)、The need for more wood and more land help to protect our forests.

  A:T

  B:F

答案: B

(4)、We'll have more and greater forestsn in 20 or 30 years in some people's view.

  A:T

  B:F

答案: B

(5)、The writer thinks it necessary to protect the forests.

  A:T

  B:F

答案: A

2、Britain and France are separated by the English Channel, a body of water that can be crossed in as few as 20 minutes. But the cultures of the two countries sometimes seem to be miles apart. 

Last Thursday Britain and France celebrated the 100th anniversary (周年纪念) of the signing of a friendship agreement called the Entente Cordiality. The agreement marked a new beginning for the countries following centuries of wars and love-hate partnership.

But their relationship has been ups and downs over the past century. Just last year, there were fierce disagreements over the Iraq war-which British Prime Minister Tony Blair supported despite French President Jacques Chirac speaking out against it. This discomfort is expressed in Blair and Chirac's body language at international meetings. While the French leader often greets German Chancellor Gerhard Schroeder with a hug, Blair just receives a handshake. However, some political experts say the war in Iraq could in fact have helped ties.

The history of divisions may well be because of the very different ways in which the two sides see the world. But this doesn't stop 12 million Britons taking holidays in France each year. However, only 3 million French come in the opposite direction. Surveys show that most French people feel closer to the Germans than they do to the British. And the research carried out in Britain has found that only a third of the population believes the French can be trusted. Perhaps this bad feeling comes because the British dislike France's close relationship with Germany, or because the French are not happy with Britain's close links with the US.

Whatever the answer is, as both sides celebrate 100 years of "doubtful friendship", they are at least able to make jokes about each other. Here's one: What's the best thing about Britain's relationship with France? The English Channel.

(1)、For centuries, the relationship between Britain and France is______. 

  A:friendly

  B:impolite

  C:brotherly

  D:a mixture of love and hate

答案: D

(2)、The war in Iraq does ______ to the relationship between France and Britain.

  A:good

  B:harm

  C:neither good nor harm

  D:both good and harm

答案: D

(3)、The British are not so friendly to ______ and the French are not so friendly to ______.

  A:Germany; America

  B:America; Germany

  C:Germany; Germany

  D:America; America

答案: A

(4)、_____ are more interested in having holidays in _________.

  A:American people … Britain

  B:British people … Germany

  C:French people … Britain

  D:British people … France

答案: D

(5)、What does the last sentence mean? _______ 

  A:As long as the English Channel exists, no further disagreement will form between France and Britain.

  B:The English Channel can prevent anything unfriendly happening in both France and Britain.

  C:France and Britain are near neighbors, and this will help balance the relationship between them 

  D:The English Channel is the largest enemy between France and Britain.

答案: C

        

三、词汇与语法

1、I have been looking forward to ____ from my parents.

  A:hear             

  B:being heard  

  C:be heard 

  D:hearing

答案: D

2、The teacher's lecture on pronunciation lasted for three hours. Many of us felt very _______ and sleepy.

  A:boring                

  B:bored                

  C:losing    

  D:interested

答案: B

3、Put it down, Richard. You mustn't read ______letter. 

  A:anyone's else's

  B:anyone's else

  C:anyone else's

  D:anyone else

答案: C

4、James Watt ______ the steam engine.

  A:was inventing               

  B:invented            

  C:had invented         

  D:has invented

答案: B

5、-Have you got _____E-mail address?

-Yes, mine is Li Ping @ yahoo.com.cn.

  A:the

  B:an

  C:a

  D:/

答案: B

        

四、完型填空

    One night, a thief broke into an old man's house. He ___1___ a noise and woke up the old man and his wife. The husband told his wife to be silent, while he said loudly, "My dear, these days thieves are cleverer. If they take ___2___ their clothes and put them on the table, the people in the room will fall asleep and can't wake up."

    When the thief ___3___this, he took off his clothes at once and was ready to set out to work. At this___4___, the husband suddenly shouted in a loud voice:"Stop thief! Stop thief!" The thief was very frightened. He ran away as fast as be could and ___5___ his clothes on the table.

(1)、 

  A:made

  B:moment

  C:off

  D:left

  E:heard

答案: A

(2)、 

  A:made

  B:moment

  C:off

  D:left

  E:heard

答案: C

(3)、 

  A:made

  B:moment

  C:off

  D:left

  E:heard

答案: E

(4)、 

  A:made

  B:moment

  C:off

  D:left

  E:heard

答案: B

(5)、 

  A:made

  B:moment

  C:off

  D:left

  E:heard

答案: D

        

五、英译汉

(1)、A lot of natural resources in the mountain area will be exploited and used.

(2)、You can buy water inside.

(3)、I do want to know what really happened.

(4)、Our textbooks are very different from theirs.

        

六、写作

Instructions:建议你在30分钟内,根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

1.介绍你的主要爱好;

2.喜欢其中一项爱好的理由。

My Hobbies

文档

2011年12月统考英语题库——大学英语B6

大学英语B6一、交际英语1、Thankyoueversomuchforthecoatyouboughtme.___________.A:NothanksB:I'mgladyoulikeitC:Pleasedon'tsaysoD:No,it'snotsogood答案:B2、-Hello,couldIspeaktoMikeplease?-_________A:Whoareyou?B:Whoisspeaking?C:What'swrong?D:Why?答案:B3、-Thankyouforinviti
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top