最新文章专题视频专题问答1问答10问答100问答1000问答2000关键字专题1关键字专题50关键字专题500关键字专题1500TAG最新视频文章推荐1 推荐3 推荐5 推荐7 推荐9 推荐11 推荐13 推荐15 推荐17 推荐19 推荐21 推荐23 推荐25 推荐27 推荐29 推荐31 推荐33 推荐35 推荐37视频文章20视频文章30视频文章40视频文章50视频文章60 视频文章70视频文章80视频文章90视频文章100视频文章120视频文章140 视频2关键字专题关键字专题tag2tag3文章专题文章专题2文章索引1文章索引2文章索引3文章索引4文章索引5123456789101112131415文章专题3
当前位置: 首页 - 正文

人教版(2019)高中英语 选择性必修第一册 全册综合测试卷(含答案...

来源:动视网 责编:小OO 时间:2025-10-01 21:09:34
文档

人教版(2019)高中英语 选择性必修第一册 全册综合测试卷(含答案...

人教版(2019)高中英语选择性必修第一册全册综合测试卷时间:100分钟分数:120分第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AInthecomingmonths,wearebringingtogetherartistsfromallovertheglobe,toenjoyspeakingShakespeare’splaysintheirownlanguage,inourGlobe,w
推荐度:
导读人教版(2019)高中英语选择性必修第一册全册综合测试卷时间:100分钟分数:120分第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AInthecomingmonths,wearebringingtogetherartistsfromallovertheglobe,toenjoyspeakingShakespeare’splaysintheirownlanguage,inourGlobe,w
人教版(2019)高中英语 选择性必修第一册 全册综合测试卷

时间:100分钟 分数:120分

第一部分 阅读(共两节,满分50分)                                     

第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)

阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。

A

  In the coming months, we are bringing together artists from all over the globe, to enjoy speaking Shakespeare’s plays in their own language, in our Globe, within the architecture Shakespeare wrote for. Please come and join us.

National Theatre of China Beijing|Chinese

  This great occasion(盛会) will be the National Theatre of China’s first visit to the UK. The company’s productions show the new face of 21st century Chinese theatre. This production of Shakespeare’s Richard Ⅲ will be directed by the National’s Associate Director, Wang Xiaoying.

Date & Time: Saturday 28 April, 2:30 p.m. & Sunday 29 April, 1:30 p.m. & 6:30 p.m.

Marjanishvili Theatre  Tbilisi|Georgian

  One of the most famous theatres in Georgia, the Marjanishvili, founded in 1928, appears regularly at theatre festivals all over the world. This new production of As You Like It is helmed(指导) by the company’s artistic director Levan Tsuladze.

Date & Time: Friday 18 May, 2:30 p.m. & Saturday 19 May, 7:30 p.m.

Deafinitely Theatre  London|British Sign Language (BSL)

  By translating the rich and humourous text of Love’s Labour’s Lost into the physical language of BSL, Deafinitely Theatre creates a new interpretation of Shakespeare’s comedy and aims to build a bridge between deaf and hearing worlds by performing to both groups as one audience.

Date & Time: Tuesday 22 May, 2:30 p.m. & Wednesday 23 May, 7:30 p.m.

Habima National Theatre  Tel Aviv|Hebrew

  The Habima is the centre of Hebrew-language theatre worldwide. Founded in Moscow after the 1905 revolution, the company eventually settled in Tel Aviv in the late 1920s. Since 1958, they have been recognised as the national theatre of Israel. This production of Shakespeare’s The Merchant of Venice marks their first visit to the UK.

Date & Time: Monday 28 May, 7:30 p.m. & Tuesday 29 May, 7:30 p.m.

1. Which play will be performed by the National Theatre of China?

A. Richard Ⅲ.                            B. Love’s Labour’s Lost.

C. As You Like It.                        D. The Merchant of Venice.

解析:细节理解题。从文中第二段“This production of Shakespeare’s Richard Ⅲ will be directed by the National’s Associate Director, Wang Xiaoying.”可知,Richard Ⅲ要由中国国家话剧院演出,故选A。

答案:A

2. What is special about Deafinitely Theatre?

A. It has two groups of actors.    

B. It is the leading theatre in London.

C. It performs plays in BSL.    

D. It is good at producing comedies.

解析:细节理解题。由“Deafinitely Theatre London|British Sign Language(BSL)”可知,Deafinitely Theare的特色是演员是用英国手语(哑语)来表演戏剧。故选C。

答案:C

3. When can you see a play in Hebrew?

A. On Saturday 28 April.    

B. On Sunday 29 April.

C. On Tuesday 22 May.    

D. On Tuesday 29 May.

解析:细节理解题。依据题干信息“in Hebrew”快速定位文中最后一段“The Habima is the centre of Hebrew-language theatre worldwide.”可知,该剧院使用希伯来语进行演出,因此表演时间为Monday 28 May, 7:30 p.m. &Tuesday 29 May,7:30 p.m.,故选D。

答案:D

B

  When I was about 4 years old, I decided to go to Disney World. For most young kids, it’s a normal request, but I had cerebral palsy(大脑性瘫痪). Walking anywhere, let alone a crowded place like Disney World was, to put it lightly, a tall order. Luckily, I had people in my corner to help me. Over the next three years, I worked with physical doctors, acquired a walker, and practiced walking, standing, and balance—all the skills that I would need to turn my goal into a reality.  

  I remember the feeling when my legs would protest doing any more work. Despite this, everyone else told me I could do it, so I kept it up. It was all because of the people around that I was able to grow both physically and mentally, with them constantly pushing me to “walk on”.

  On June 9, 2008, as I stood in the tunnel leading into Main Street, my dad asked me if I wanted any help. I instantly replied “No!” and situated myself facing the end of the tunnel, feet planted firmly, heart most likely beating out of my chest. Then I went, walking ever so slowly at first, then gradually speeding up. Step, step, step, step, bump. Holding fast onto the handlebars, I gathered all my strength, picked up my walker and straightened up, picking up my pace once again. It wasn’t long before the cheering increased because I had made it to the end.

  Looking back on that experience, I realise something pretty thoughtful. Every once in a while, life will throw a few bumps in the road. Though it may set you back for a bit, don’t let it stop you. Pick yourself back up and finish. It’s worth it. Besides, there just might be someone there cheering you on along the way.

4. Which of the following best explains “a tall order” underlined in paragraph 1?

A. An easy decision.                B. An available action.

C. A reasonable order.             D. A challenging task.

解析:词义猜测题。根据上下文可知,作者患有脑瘫,对他来说走到任何地方都是个有挑战的任务,故选D。 

答案:D

5. Why did the author say he was lucky?

A. He eventually had his brain disease cured.

B. He constantly got help from others.

C. He made money through walking.

D. He acquired a free walker.

解析:细节理解题。由题干中的lucky可定位到第一段。根据第一段中“Luckily, I had people in my corner to help me.”可知,作者身边的人都在帮助他,因此他感到自己很幸运。

答案:B

6. Why does the author give a vivid picture of himself in paragraph 3?

A. To explain he was terrified to take the first step.

B. To describe he took pride in his mother and friends.

C. To show how he managed to walk by himself.

D. To prove how he understood to respect others.

解析:推理判断题。第三段详细描述了作者学习行走的艰难过程,故选C。

答案:C

7. What can be the best title of the passage?

A. Where Dreams Come True    

B. When Bad Fortune Falls

C. How I Value Friendship    

D. Why I Look Back on My Life

解析:标题归纳题。作者通过介绍自己战胜困难、行走的经历,鼓励我们直面困难,成就梦想。故选A。

答案:A

C

  I read somewhere that we spend a full third of our lives waiting. But where are we doing all of this waiting, and what does it mean to an impatient society like ours? To understand the issue, let’s take a look at three types of “waits”.

  The very purest form of waiting is the Watched-Pot Wait. It is without doubt the most annoying of all. Take filling up the kitchen sink(厨房洗涤盆) as an example. There is absolutely nothing you can do while this is going on but keep both eyes fixed on the sink until it’s full. During these waits, the brain slips away from the body and wanders about until the water runs over the edge of the counter and onto your socks. This kind of wait makes the waiter helpless and mindless.

  A cousin to the Watched-Pot Wait is the Forced Wait. This one requires a bit of discipline. Properly preparing packaged noodle soup requires a Forced Wait. Directions are very specific. “Bring three cups of water to boil, add mix, simmer for three minutes, remove from heat, let stand for five minutes.” I have my doubts that anyone has actually followed the procedures strictly. After all, Forced Waiting requires patience.

  Perhaps the most powerful type of waiting is the Lucky-Break Wait. This type of wait is unusual in that it is for the most part voluntary. Unlike the Forced Wait, which is also voluntary, waiting for your lucky break does not necessarily mean that it will happen.

  Turning one’s life into a waiting game requires faith and hope, and is strictly for the optimists among us. On the surface it seems as ridiculous as following the directions on soup mixes, but the Lucky-Break Wait well serves those who are willing to do it. As long as one doesn’t come to rely on it, wishing for a few good things to happen never hurts anybody.

  We certainly do spend a good deal of our time waiting. The next time you’re standing at the sink waiting for it to fill while cooking noodle soup that you’ll have to eat until a large bag of cash falls out of the sky, don’t be desperate. You’re probably just as busy as the next guy.

8. While doing a Watched-Pot Wait, we tend to     . 

A. keep ourselves busy             B. get absent-minded

C. grow anxious                     D. stay focused

解析:细节理解题。作者在第二段分析第一类等待的时候说,在“看着水壶式的等待”中,我们的大脑经常会开小差(... the brain slips away from the body and wanders about ...),这与B项陈述吻合。

答案:B

9. What is the difference between the Forced Wait and the Watched-Pot Wait?

A. The Forced Wait requires some self-control.

B. The Forced Wait makes people passive.

C. The Watched-Pot Wait needs directions.

D. The Watched-Pot Wait engages body and brain.

解析:推理判断题。作者在第三段中解释第二种等待(即“被迫等待”)的时候说,这种等待需要一些纪律(This one requires a bit of discipline.),需要耐心(... requires patience.),这与A项陈述的“需要一些自我控制”是一致的。

答案:A

10. What does the author advise us to do the next time we are waiting?

A. Take it seriously.                    B. Don’t rely on others.

C. Do something else.                    D. Don’t lose heart.

解析:细节理解题。作者在最后一段说,下次我们在等待的时候不要绝望(... don’t be desperate.),在等待的时候你可能很忙,别人也可能很忙。由此推断选D“不要灰心”。

答案:D

11. The author supports his view by     . 

A. exploring various causes of “waits”

B. describing detailed processes of “waits”

C. analysing different categories of “waits”

D. revealing frustrating consequences of “waits”

解析:推理判断题。从文章内容看,作者首先说明等待在我们生活中的重要性,然后把等待分为“看着水壶式的等待”“被迫等待”和“运气式的等待”三种类型,并逐一分析各自的特点,因此选C。

答案:C

D

  Located near Ismailia, about two hours from Egypt’s capital, Cairo, Serapium Forest is nothing short of an environmental wonder—a 240-hectare forest of both native and non-native trees growing in the middle of the desert.

  Serapium Forest is a research project by Egyptian and German scientists that started during the 1990s. They knew Egypt had important advantages over European countries, like the absence of hard winters that could interrupt growth of fast-growing local tree species, so if they had enough water,trees would grow even in a hard desert environment. Egypt has very little rainfall, so researchers had to come up with a sustainable(可持续的) solution to provide the trees with the necessary water. They found the perfect answer to their problem at a nearby waste water treatment factory. Total water purification(净化) would cost too much, so some compounds(化合物) still remain in the water, as do some poisonous things. But while the water is still contaminated for human use, for the plants it’s as good as any chemical fertiliser.

  Researchers found that thanks to the strong sunlight and the nutrients in the water, trees in Serapium Forest grow much faster than they do in Germany. In only 15 years, the valuable trees are ready for harvesting, with production of 350 cubic metres of wood per hectare. The same amount would take 60 years to harvest in Germany. It’s not only helping the country regain desert land, but it’s also providing a valuable economic resource that Egypt would have otherwise had to import, while providing many needed jobs. Researchers need to make it economically practical, otherwise they can’t achieve sustainability here, and that’s why they’re also planting valuable wood here.

  “Although 240 hectares of thick forest regained from the desert may not seem very much, compared to the rate at which deserts are advancing across Africa, the phenomenon Serapium Forest serves as an example of what can be achieved through human wisdom,” Hany El-Kateb, one of the organisers behind the Serapium Forest project said.

12. Why is Serapium Forest considered an environmental wonder?

A. For its location.                B. For its tree species.

C. For its planters.                    D. For its growing season.

解析:细节理解题。由第一段可知,Serapium Forest被认为是一个环境奇迹是因为它位于沙漠中。

答案:A

13. What do we know about the project Serapium Forest?

A. Its trees are from Germany.    

B. It has to stand hard winters.

C. It is sustainable but costs much.    

D. Its success owes much to waste water.

解析:推理判断题。由第二段“Egypt has very little rainfall ... They found the perfect answer to their problem at a nearby waste water treatment factory.”可知,Serapium Forest的成功多亏了废水。

答案:D

14. Which of the following can replace the underlined word “contaminated” in paragraph 2?

A. Safe.            B. Proper.         C. Polluted.             D. Intended.

解析:词义猜测题。由上句可知,对废水进行彻底净化的费用太高,因此水中仍然会有一些化合物和有毒物质。由此可以推测,这样的水仍然是被污染的,不适合人使用,但是对于植物来说却如同化肥一样。

答案:C

15. Which of the following reflects Hany El-Kateb’s opinion of Serapium Forest?

A. It’s greatly meaningful.    

B. It’s somewhat disappointing.

C. It’s more successful than expected.    

D. It’s of little use to desert expansion.

解析:推理判断题。由最后一段Hany El-Kateb所说的“‘... the phenomenon Serapium Forest serves as an example of what can be achieved through human wisdom,’”可知,他认为Serapium Forest意义重大。

答案:A

第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)

  根据下面短文内容,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

  We’re told to buy environmentally friendly cars and change the old electrical items in our home. But what if you’re a teenager and not in control of such things? Worse—your parents have more important things to worry about than global warming(全球变暖).  16  But you’re completely wrong; there are many things you can do. 

Take a shower instead of a bath. When taking a shower, don’t use too much time. Try to keep it below 10 minutes.  17  Make it a kind of game, trying to beat your old “score” every time you take a shower. 

 18  For example, buy recyclable pens that can be filled with ink(油墨) rather than pens that get thrown away after being used. If you have papers, bottles or whatever, don’t throw them away. Instead, send them to the recycling company in your area. 

Talk about pollution and global warming with your parents.  19  

They wouldn’t mind a few suggestions every now and again. So be patient and influence them gradually. Then you might find they will be interested in living a green life. 

Haven’t got any ideas for your birthday presents?  20  Recycled notebooks or solar-powered chargers ... There are lots of useful and green things you can buy. And there will be an added warm feeling on your birthday. 

A. Consider some green ideas.

B. You don’t use so much energy.

C. Try buying things that can be recycled.

D. Don’t turn the heat all the way up, either.

E. You might think as a teen; you can’t do much to help.

F. Many adults don’t care about environmental protection.

G. Don’t push them to be greener because that may make them angry.

答案:16. E 17. D 18. C 19. G 20. A

第二部分 语言运用(共两节,满分30分)

第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)

阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。

  I had suddenly run out of oil paints just when I needed them. So I made the long  21  to the only store around here that sells them. It was the  22  time to shop. The store was full of people and the checkout line was long. I could see the  23  on the faces of the people around me. It was no better in the  24  and I found myself in the middle of a long line of cars waiting to pull out of it. 

As my car was moving forward, I  25  a middle-aged, thin woman in an old coat. She was holding up a piece of paper that said, “Lost my job. Kids to feed!” I  26  as car after car drove past her while their drivers turned their eyes away.  27  I came closer, I took out my wallet and pulled out the little cash I had left. I  28  next to her, rolled down(摇下) my window, and quickly put it in her hand. She

 29  and said “Thank You” before the car behind me  30  me to drive on. 

I drove away and  31  that I had helped her even a little. Was my small act of kindness meaningful to her? I don’t know. Did it change the  32  of the driver behind me? Probably not. But it has been a wonderful experience for me. We all want to make great changes and

 33  great things, but sometimes a small kindness is all we can do. Just let your heart  34  you then. Fill your days with  35  kind-

nesses and fill your life with love.             

21. A. walk        B. wait            C. time                D. drive

解析:由下文“... a long line of cars waiting to pull out of it.”可知,因为突然没有油画颜料了,作者便开车走了很长的路去附近唯一一家售卖油画颜料的商店。

答案:D

22. A. proper        B. worst        C. happiest            D. fixed

解析:由下文“The store was full of people and the checkout line was long.”可知,这是最糟糕的购物时间。

答案:B

23. A. sadness        B. doubt        C. impatience        D. surprise

解析:从上文“The store was full of people and the checkout line was long.”可知,作者能看到周围人们脸上不耐烦的表情。

答案:C

24. A. market        B. street        C. parking lot        D. bus stop

解析:由下文“and I found myself in the middle of a long line of cars waiting to pull out of it.”可知,停车场里也是一样的场景,作者被堵在一条长长的车队中间。

答案:C

25. A. saw            B. hit            C. blocked            D. recognised

解析:由下文描述的内容可知,当作者的车正往前挪的时候,他看到了一个女人。

答案:A

26. A. rested        B. organised    C. watched            D. showed

解析:作者看着一辆辆车从她身边经过,而那些司机们都假装没看到她。空格后便是作者看到的内容。

答案:C

27. A. As            B. Until        C. Since            D. Because

解析:当作者快接近她的时候,拿出钱包,掏出仅剩的现金。As在这里引导时间状语从句。

答案:A

28. A. stopped        B. sat            C. ran                D. stood

解析:由此处空格后给钱的语境可知,作者把车停在她身边。

答案:A

29. A. returned        B. asked        C. smiled            D. came

解析:其他司机都没给这个女人钱,所以当作者给了她钱后,她微笑着对作者表达了感谢。

答案:C

30. A. advised        B. forced        C. encouraged        D. caused

解析:根据上文的“I found myself in the middle of a long line of cars waiting to pull out of it.”及下文的“... to drive on ...”可知,后面的车迫使作者不得不往前开。

答案:B

31. A. hoped        B. imagined        C. knew            D. found

解析:由本空格前后的语境可知,作者驱车离开,心里希望能帮得上她,哪怕只是帮了一点点忙。

答案:A

32. A. attitude        B. style            C. purpose            D. habit

解析:其他司机都没给这个女人钱,只有作者给了她钱,所以作者在想他的举动会不会改变后面司机的态度。

答案:A

33. A. learn        B. use                 C. say                D. do

解析:和本空格前“make great changes”构成并列,我们都希望能做出大的改变和做伟大的事,但其实有时候我们能做的仅仅是一点小小的善举。

答案:D

34. A. judge        B. direct            C. improve            D. save

解析:由上文的语境可知,此处的意思是“就让你的心灵指引着你前行”。

答案:B

35. A. natural        B. possible            C. small            D. interesting

解析:从上文的“a small kindness”可知,此处指小小的善举。

答案:C

第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)

  阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。

  The traditional Chinese name chop(名章) or seal has been used for thousands of years. 36.    is quite likely that people began using name seals because Chinese characters are so complex and few people in ancient times 37.    (be) able to read and write. In addition, seals have a long history dating back to a time 38.    there was no other form of 39.    (identify) such as ID cards. 

A seal also serves as a valid signature. All official 40.       

(document) in China need a seal to be valid. Today, most Chinese are educated, but the tradition 41.    (keep) alive in China. 

If you spend any length of time in China, you will almost 42.    

(certain) need to have a seal. If you’re staying a short time, a seal makes an 43.    (amaze) souvenir. A seal can be made quickly, but first you will need to have your name 44.    (translate) into Chinese characters. 

There are many different sizes and styles of seals. Inexpensive small seals can be carved 45.    wood or plastic—upmarket seals are made from jade, marble or steel. Only a special type of slow-drying red ink is used for a name seal, so if you buy a seal in China, get an ink pad(印泥盒) too. 

答案: 36. It 37. were 38. when 39. identification

40. documents 41. is kept 42. certainly 43. amazing

44. translated 45. from

第三部分 写作(共两节,满分40分)

第一节(满分15分)

  假定你是李华,你的外教老师Mr. Brown即将回国,请你给他写一封感谢信。内容包括:

  (1)表达感激之情;

  (2)回忆他在英语学习方面给你的帮助;

  (3)祝他回国旅途愉快。

注意:

(1)词数80左右;

(2)可以适当增加细节,以使行文连贯。

Dear Mr. Brown,

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Yours,

Li Hua

答案:

Dear Mr. Brown,

  I’ve heard that you’re leaving China soon,so I’m writing to express my thanks.

  I can well remember there was a time when I had great difficulty with my English pronunciation.It was you who taught me how to pronounce words correctly.Under your patient guidance,I gradually made progress and began to take interest in English.Thanks again for your generous help.

  Wish you a pleasant journey home!

Yours,

Li Hua

第二节(满分25分)

  阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。

  It was a cold winter day. A woman drove up to the Rainbow Bridge tollbooth(收费站). “I’m paying for myself, and for the six cars behind me,” she said with a smile, handing over seven tickets. One after another, the next six drivers arriving at the tollbooth were informed, “Some lady up ahead already paid your fare.” 

It turned out that the woman, Natalie Smith, had read something on a friend’s refrigerator: “Practice random kindness and senseless acts of beauty.” The phrase impressed her so much that she copied it down as soon as she got home.

Judy Foreman spotted the same phrase on a warehouse wall far away from home. When it stayed on her mind for days, she gave up and drove all the way back to copy it down in her diary. “I thought it was beautiful,” she said, explaining why she’d taken to writing it at the bottom of all her letters, “like a message from above.” Her husband, Frank, liked the phrase so much that he put it up on the classroom wall for his students, one of whom was the daughter of Alice Johnson, a local news reporter. Alice put it in the newspaper, admitting that though she liked it, she didn’t know where it came from or what it really meant. She really wanted to find out the originator(创作者) of this phrase and know about the story of it.

Two days later, Alice got a call from Anne Herbert, a woman living in Marin. It was in a restaurant that Anne wrote the phrase down on a piece of paper, after turning it around in her mind for days. The restaurant was decorated in a simple style and the owner had a kind heart. He regularly handed out food to the beggars nearby, which left a deep impression on Anne.

  Then Alice asked Anne what her idea was.

注意:

  (1)所续写短文的词数应为150左右;

  (2)续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好。

Paragraph 1:

“Here’s the idea,” Anne says. _______________________________

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Paragraph 2:

The world will be much better ______________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

答案:

Paragraph 1:

  “Here’s the idea,” Anne says. “Anything you think there should be more of, do it randomly.” Her fantasies include painting the classrooms of shabby schools, leaving hot meals on kitchen tables in the poor part of town, sending clothes to children without parents, passing on kindness to a stranger with a smile, and giving money secretly to a proud old lady. Anne says, “Kindness can build on itself as much as violence can.”

Paragraph 2:

  The world will be much better when the acts of random kindness spread. If you were one of those drivers who found your fare paid, who knows what you might have been inspired to do for someone else later? Like all great events, kindness begins slowly with every single act. Try your best and do whatever you can to show your kindness in daily life. And you will find the world’s full of beauty. Let it be yours! 

文档

人教版(2019)高中英语 选择性必修第一册 全册综合测试卷(含答案...

人教版(2019)高中英语选择性必修第一册全册综合测试卷时间:100分钟分数:120分第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AInthecomingmonths,wearebringingtogetherartistsfromallovertheglobe,toenjoyspeakingShakespeare’splaysintheirownlanguage,inourGlobe,w
推荐度:
  • 热门焦点

最新推荐

猜你喜欢

热门推荐

专题
Top